השאנטי בטיול פנויים/פנויות?

aFish

New member
לא סתם....

בחיים כל אחד רואה "הצלחה" מנקודת המבט שלו.....היום אפילו מערכות מחשב עושות ככה.

Free Willi

New member
הוא מראה את הישנה

ואחרי יום בערך היא פתאום מתחלפת לזו שטענת. אין הסבר... העיקר שעובד בסוף
הכרטיס האישי שלי כהוכחה

IlanShacham

New member
וואלה התחדשה!

אולי הם קודם בודקים שלא שמת שם איזה תמונה "לא נאותה"? תתחדש גם אתה על התמונה

Ronen B

New member
ילדים משחקים...

UnPlugged משחק בזמן ש"הקשישים" מתאוששים....

Ronen B

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifה-ג-ל-ר-י-ה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

הנה זה !!! אחרי מאבקים מתישים כנגד שרת האינטרנט ומחשבי האישי שהחליט לצאת בעיצומים ("יציאה להפסקה" כל 45 דקות ללא כל הודעה מוקדמת
....) הגלריה באוויר !!!. כ-120 תמונות בקישור הבא. צפיה מהנה רונן נ.ב התמונות המוצבות באתר הינן ברזולוציה נמוכה. מי שמעוניין לקבל את התמונות המקוריות (בנפח של 1.3 MB כל אחד!!!) מוזמן לשלוח לי מייל עם מס' התמונה וכתובת דוא"ל בנפח גדול (מפאת משקל התמונות...) לכתובת הבאה: [email protected]

IlanShacham

New member
הציפיה לא היתה לשווא../images/Emo70.gif

איזה יופי של תמונות. אני ממליץ לכולם להכנס לראות איך מצלמים. הנה כמה תמונות שאהבתי

רֶשֶף

New member
ילדים! מי יכול לומר למורה דרור

מה היתה הטעות הגורלית שלו? (רמז: "שתי אצבעות מכידון") דרור, הצלחת לקפוץ בשפגאט מעל הכידון או שזה הסתיים בהשתטחות? (אגב, גם לי היתה התרסקות מפוארת (שהשאירה לי שריטה חיננית על התחת) בנסיון פתטי לדלג בבאני-הופ מעל סלע מעוגל וגדול בסוף "ארץ הסינגלים". העדים היחידים לאירוע המרהיב (שני הצעירים בחבורה) קבלו תדריך קצר בו הובהר להם בעדינות ש... אם הם רוצים לזכות להגיע לגיל 18...
)

רשף יא חצוף ../images/Emo46.gif

אתה רוצה שאני אתחיל לזמר
אתה מפליל את עצמך... עכשיו יתחילו לאיים עליי עם אקדח לרכה במטרה לדעת פרטים על ההתרסקות של ה-|מלך| ה-
. ודרור, ממתי לוחצים על ברקס קדמי לפני מדרגות?

IlanShacham

New member
מור, שיחקת אותה ../images/Emo45.gif

צניעות זה דבר שחסר אצל רוב בני הנוער בימינו. תמשיך כך. מהביצועים שראיתי אתמול, גם בטכני, גם בירידות וגם בעליות, אתה תותח

ידידי אין קשר לצניעות.

אני פשוט מעריץ של כל בן אדם בעל משפחה, עבודה ומחויבויות אחרות שעדיין מצליח להגיע לטיולים ולהשאר בכושר (טכני וארובי כאחד). אני כולה בן 16 ובקושי מוצא זמן לרכב
ולכן יש לי עוד המון המון ללמוד כדי להגיע לרמה של רשף, או שלך, או של כל אדם אחר העונה על הקריטריונים הנ"ל. ישר כוח!!!

רֶשֶף

New member
והמגוכח בכל העניין זה שבקצב הזה

אנחנו מסתכנים בלהשאר ללא משפחה, ללא עבודה, ללא פרנסה ועם הרבה יותר זמן לרכב. רק חבל שאנחנו לא יכולים לחזור להיות בני 16.

למעלה