----- השבוע....

Because Of May

New member
ס'יפה../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo109.gif

ותתחדשי (?) על הדיסק של ML

../images/Emo2.gif , תודה לכם. ../images/Emo9.gif ../images/Emo223.gif

למרות שאני חולקת על דעתכם.
[באמת.] ותודה מאי. ^^ אע, סופסוף הוא אצלי.
|עדייןבהלם|

:)

שיר השבוע של דה יוזד: אממ... הרבה. כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: כל מיני של מוסי. הלהקה של השבוע: מוסי. אלבום שחרשתן עליו: כל מוסי, במיוחד שואוביז. קליפ השבוע: בטח משהו של מוסי. תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: כל מיני דברים שיצא לי לראות בM2 ותוכנית נוסטלגיה על הילדות בקיבוץ של אמא שלי. משהו שהכעיס אתכם השבוע: היו כמה... לא משמעותיים, בכל אופן. משהו ששימח: ת"א בשלישי וסבתא וסבא שלי.
משהו שהעציב:
ציטוט:
מתנגן בראש / בפלייליסט: פילינג גוד מוומבלי של מוסי. התמונה של השבוע: תגובה מהירה. כן שיר, אני יודעת שאת שונאת את מוסי.

Because Of May

New member
מיוז, מיוז, מיוז, מיוז../images/Emo99.gif../images/Emo109.gif

אני לא מפסיקה לחרוש עליהם

dashaYO

New member
:1

שיר השבוע של דה יוזד: The Ripper ? כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: Hollywood Undead - Turn Off the Lights הלהקה של השבוע: היוזד? אלבום שחרשתן עליו: לא חרשתי על כלום במיוחד קליפ השבוע: טייק איט אוויי, פשוט היה באמטיוי2 ליפני כמה ימים. מרתק. וגם As Cities Burn - Bloodsucker Pt. II תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: לא זכור לי כלום משהו שהכעיס אתכם השבוע: אמאשלי!! כזאת מעצבנת! משהו ששימח: לא זוכרת דברים שמחים ^^ משהו שהעציב: החופש הולך להיגמר לייק איווווווו וגם אין פאנפיקים לקרוא XD ציטוט: לא זוכרת מתנגן בראש / בפלייליסט: Punish Yourself - Gay Boys In Bondage לול התמונה של השבוע :

יש להכניס נושא להודעה

שיר השבוע של דה יוזד: מממ Pieces Mended ו I caught fire כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: Paramore - My heart The killers - Mr. Brightside לא יודעת מה יש לי מהשיר הזה..
הלהקה של השבוע: מממ Paramore
וגם קצת בולט
אלבום שחרשתן עליו: The poisen של בולט
קליפ השבוע: לא ראיתי קליפים.. תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: לא היה הישרדות
לא ראיתי טלוויזיה, הייתי בים. משהו שהכעיס אתכם השבוע: שושו... וגם ההוא
משהו ששימח: גם הוא
משהו שהעציב: גם הוא
ציטוט: בעיקרון כל שיחה אפשרית עם דאשה במסנג'ר, היא כזאת קורעת XD מתנגן בראש / בפלייליסט: The used - Tunnel התמונה של השבוע : >>>>>>>>>>>>>>>>>>> הודגש באמצעות מדגישומטיק

^^

שיר השבוע של דה יוזד: OMO
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: Skillet - Rebirthing
הלהקה של השבוע: Skillet
אלבום שחרשתן עליו: דה יוזד^^'
קליפ השבוע:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: הוסטל 2
משהו שהכעיס אתכם השבוע: בגלל חבר שלי הפלאפון שלי מת
משהו ששימח: המפגש שהיה, שהייתי באילת עם חברים שלי^^
משהו שהעציב: שהפלאפון שלי מת
ציטוט: בפעם ה3495835 - בנסיעה הביתה מאילת, אני וחברים שלי ישבנו כזה בקבוצות מאחורה, והיה איזה נער, שנראה קצת בן גילנו, אבל הוא לא היה קשור אלינו. והוא ישן במושב שלו, והראש שלו היה קדימה, כאילו הוא לא נתמך בכרית של הראש שיש במושב. אני- "הדר, תדחפי לו את הראש קדימה אל המושב, הצוואר שלו ייתפס אם הוא ישאר ככה." הדר- "מה? לא!, זה פאדיחה!" אני- "נו הדר, בבקשה, ייתפס לו הצוואר אחר כך וזה יהיה לו ממש כואב." הדר- "נו, אנחנו לא מכירים אותו בכלל!" אני- "נו מה הבעיה? רק תדחפי לו שניה את הראש.." הדר- "נו לא.." אני- "נו הדר!" הדר- "אוקיי." חח ואז היא כזה באה לדחוף לו את הראש, והוא התעורר ויצאה לו מהפה שלולית כזו של ריר והוא כזה מסתכל על הדר והיא ממש קרובה אליו, והיא כזה "פשוט פחדנו שייתפס לך הצוואר.." חחח והיא כזה נהיית אדומה וכולנו בוכים שם
איזה טיול אלוהי היה
מתנגן בראש / בפלייליסט: OMO
התמונה של השבוע : חומד^^ שבוע טוב! D:

למעלה