Give me more MUSE :]]]../images/Emo109.gif
MUSE
שיר השבוע של דה יוזד: TIA. חברה טובה שלי שמה אותו בטלפון (יחד עם ICF ו-TBATW) ושרנו אותו כמו שתי אהבלות היום XDD MUSE
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: Muse – Knights of Cydonia/Close Encounters Of the Third Kind Muse – New Born Muse – Feeling Good Muse – Butterflies and Hurricanes Muse – Hysteria Muse – Supermassive Black Hole Muse – Map of the Problematique Muse – Time Is Running Out Muse – New Born/Microphone Fiend Muse – Unintended Muse – Micro Cuts Muse – Thoughts of a Dying Atheist Muse – Exo-Polotics Muse – Plug In Baby Muse – Muscle Museum Muse- Soldier'd Poem Muse- Stockholm Syndrome Muse-Starlight Muse- Invincible Marilyn Manson – This Is the New Shit
Avenged Sevenfold – Bat Country The Used – Choke Me HIM – Killing Loneliness Guns N' Roses – Dont Cry Foo Fighters – Times Like These (מדהים, מדהים, מדהים, במיוחד האקוסטי) Aerosmith – I Don't Wanna Miss a Thing Aerosmith – Crazy Aerosmith – Crying Papa roach, Limp bizkit, Linkin park, KoRn – Nu Metal Mix Limp Bizkit – Break Stuff Linkin Park – No More Sorrow Avril Lavigne – The Best Damn Thing Avril Lavigne – Everything Back But You (2 שירים מהממים לדעתי) Chris Brown – With You Fall Out Boy – A Little Less Sixteen Candles, a Little More "Touch Me" Fall Out Boy – 7 Minutes in Heaven (Atavan Halen) Fall Out Boy – Sophomore Slump or Comeback of the Year Papa Roach – Getting Away With Murder Papa Roach – Time Is Running Out Papa Roach – Last Resort Simple Plan – Perfect (שיר מדהים, באמת. תסתכלו ב"ציטוט השבוע") R.E.M. – Losing My Religion MUSE
הלהקה של השבוע: MUSE, אלא מה
MUSE
אלבום שחרשתן עליו: H.A.A.R.P- Muse
MUSE
קליפ השבוע: ההופעה של מיוז מוומבלי 3> MUSE
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: הישרדות (נועם חזר!). זהו בערך =.= MUSE
משהו שהכעיס אתכם השבוע: הוא. בנזונה אחד. MUSE
משהו ששימח: יום חופשי מחר, מיוז
אה, ו-99 באנגלית!!! MUSE
משהו שהעציב: 93 בערבית. כן, בשבילי זה קצת P: MUSE
ציטוט: לילך האוטיסטית: "ליאור, איך הגעת לאוסטרליה, אני לא מבינה פשוט, כי
את חופרת!" כל השיר perfect של סימפל פלאן. תירגמתי את כולו ואפילו הראתי אותו לאמא שלי ושתינו התרגשנו. אני אשים את הציטוטים הכי יפים: "היי אבא, תסתכל עליי, תחשוב שוב ודבר אליי- האם גדלתי לפי תוכנית?" "ואני מנסה הרבה מאוד להצליח בזה, אני רק רוצה שתהיה גאה, אף פעם לא אהיה טוב מספיק בשבילך" ;; "לא יכול להעמיד פנים שאני בסדר ואתה לא יכול לשנות אותי" "אני מצטער, אני לא יכול להיות מושלם" "אני מנסה לא לחשוב על הכאב שאני מרגיש מבפנים, ידעת שהיית הגיבור שלי?" (מצמרר
) "כלום לא ישנה את הדברים שאמרת, כלום לא יהפוך את זה לבסדר שוב, בבקשה אל תפנה את גבך, אני לא יכול להאמין שזה קשה רק לדבר אלייך, אבל אתה לא מבין!" ממולץ לכולם. MUSE
מתנגן בראש / בפלייליסט: פואטיק של היוזד ^^ MUSE
התמונה של השבוע : MUSE