השברולט - אתמול!

צא מזה כבר../images/Emo70.gif

השברולט לא נועד בשביל כסף !!! הוא נועד בשביל שהרבה בני נוער יבלו בו ולא יסתובבו סתם ברחובות

Compulsive

New member
עידו אל תזיין במוח...

אם ככה אז למה הם עושים את המסיבות של סאבלימינל ודומיו? זה כדי למשוך תערסים, שבחיים לא יהיו קבועים, ולגייס כסף.

לא

הכסף הולך לעיריה הם עושים את המסיבות כדי למשוך קהל ודיי לדבר על זה כי זה לא עניינכם ולא ענייני.

Compulsive

New member
אבל ת´יודע מה?

ת´גרון:) אתה נהיה רציני מדי עידו

היה דווקא נחמד אתמול

יחסית לכמות האנשים... וכל הכבוד לצוות של הבורגר´ס! בזכותם היה יותר כיף

Gum Cigarettes

New member
אני לא הייתי בשברולט.

ומצטערת אבל אני כל כך שמחה בקשר לזה
בכל זאת היה לי כיף. והתחרפנתי בבית שלי והתנגשתי בקירות וסטאף. היה נחמד. תודה רבה לעצמי ולשברולט שנההיה כזה מקום גרוע (סליחה, אבל זה נכון).

ya maaan

New member
ככה:

השברולט...הוא לא מועדון לכוונת רווח...כמו שנאמר פה בערך 20 מליון פעם.... המועדון מיועד לשרת את מרבית בני הנוער בחולון....והיה הופעה של סאבלימינל..הי המון בני נוער אוהבים אותו....אז די...לחפש מה רע, לא טוב לכם - אל תבואו....כל שבוע אתם מזיינים את השכל, ולאחר מכן אוי הפתעה אתם במועדון....חאלס ללכלך על המועדון בפורום ואז לבוא אליו...פשוט שקט.

Gum Cigarettes

New member
אמרנו מה רע (אני), ולא מכוונה

של לקטר אלא סתם יצא. ונכון, אבל לא הייתי שם השבוע. ואולי לשבוע הבא לשייגעצ (כן?) אני אבוא. נראה. מה אני אגיד לכם, מצטערת אבל... לא חסר לי המקום כ"כ...
וקצת עצוב לי בגלל זה. אבל לא נורא. יהיה בסדר.
לשברולט ולכולם. חיים טובים ולילה טוב.

R2 D2s Servant

New member
הופה

כמה שאני לא סובל את המקום המקולל הזה- שיעלה בלהבות אמן, אני חייב לציין שהפעם דיברת לעניין. אפילו לי נמאס לשמוע את כול המחאות האלו נגד השברולט, ובמיוחד מאלה שכול שבוע נמצאים שם. ממוסחר או לא, תשארו בבית.

NiGa

New member
בואנ´ה שני!!!

שתגעת! לכי לקורס של שליטה על כעס או משהו!! יא ווארדי חיי ותני לחיות!

NiGa

New member
ואל תתקפי אותי! אני אוהב אותך!

אני לטובתך, אני לצידך, אני לא אפגע בך.... אל תכעסי תרגעי תנשמי עמוק עכשיו תגיבי אם את רוצה...

ya maaan

New member
מה אתם רוצים משני?!?!?!?

היא בסך הכל פתחה שרשור תמים על המסיבה אתמול ופתאום כולם תוקפים אותה, די להיות קרציות...יוו איזה פורום מציק, עכשיו אני נזכר למה עזבתי פעם קודמת. here we go again - bye

למעלה