השברולט - אתמול!

NiGa

New member
בואנ´ה מעיין

תגיד ת´הומו?! חופשי מדברים פה על הכל ברגע שמישהו אומר משו רע על השבי ישר אתה משחק אותך דון חואן? תקפצו כולכם.

Mrs Hetfield

New member
ההודעה לא נאמרת בכעס ולא בעצבים

אבל מה זאת אומרת שאני אשלוט על העצבים שלי? לא אמרתי כלום... בטי כתבה "סתמי תפה שלך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" ולא אני... ואני לא הגבתי בצורה עצבנית יותר מההודעה הבוטה שהיא כתבה לי... אני באמת באמת לא מבינה מה אתם רוצים.. באמת שלא.

השברולט מיועד למטרות רווח בלבד!!!!!

תבינו את זה כבר ודי לזיין במוח זה עסק ואין שקל שהולך לעיריה חוץ מהתשלום הרגיל אז לכל הפריקים שחיים בחלום-סתמו ת´פה כי נמאסתם פגגגגגגגגס

ומאיפה אתה יודע ../images/Emo35.gif

הרי אתה כנראהמישהו שחסמו ונכנסת מניק אחר כדי לכתוב את ההודעה הזאת אתה לא מבין כלום ! בטח אתה לא קשור לשברולט ואתה סתם זורק את המשפט הזה האוויר חאלס ימעצבנים תרדו כבר מהנושא

^NB^

New member
עידו

למה אתה מנסה כל הזמן להשתיק אנשים שמדברים על השברולט ועל היותו מועדון למטרות רווח או לא תן לאנשים לדבר אולי מה שהם אומרים זה נכון. מי יודע.

Katy Cat

New member
../images/Emo45.gif

לא מבינ הלמה סותמים פיות כשאנשים מביעים דעה בצורה יפה ונאותה.

Compulsive

New member
המממ נאותה../images/Emo35.gif

"פגגגגגסססס" זה לא בדיוק נאות. אני יודע שאני לא פג אני נולדתי נורמלי ובמשקל תקין. :)

^NB^

New member
אך זאת לא הפעם הראשונה

שעידו משתיק אנשים שפוגעים בכבוד מועדונו

Compulsive

New member
...

הבעתי דעה על משהו אחר בכלל. אמרתי שהתגובה פה לא הייתה עניינית. יכול להיות שאתם צודקים, קטי צודקת, או עידו צודק, ויכול להיות שעידו טעה בעבר, או שאתם טעיתם. לגבי זה אין לי כח בכלל להביע את הדעה שלי. השברולט זה מקום שחשוב לי בגלל שהרבה מהאנשים שם אני מכיר ואוהב, אבל להם אני שומר את הדיעה שלי כי אם אני אביע אותה בפורום אז שוב פעם יתחיל ריב, רצוי או לא רצוי.

Katy Cat

New member
מי שכתב פה על כל מיני אנשים

שנולדו במשקל לא תקין (איף יו נואו וואט אי מין) נחסם. את ההודעה לא מחקתי כי היא כבר קיבלה תגובות. לגבי סתימת הפיות, לא דיברתי על התגובה לאותו המשתמש שנחסם, אלא באופן כללי. יש פה סתימת פיות בפורום מצד אלה שאוהבים את השברולט כלפי אלה שלא אוהבים את השברולט.כמובן שאני לא חושבת שצריך לקלל את אוהבי השברולט, ואין לפגוע בהם אישית בשום צורה, אך אם מישהו לא אוהב את המועדון או מתנגד לו מסיבה זו או אחרת, לדעתי יש לו זכות לומר את דעתו.

The WizardMan

New member
חחח... שיחקת אותה עם ה"אנשים

במשקל לא תקין" ... לקח לי זמן לקלוט אבל זה רק אני :\

^NB^

New member
ובכן

כן זה מה שאני אמרתי

benny afro

New member
מה זאת אומרת להביע דעה

אם השברולט למטרות רווח או לא? זה עובדה,אין כאן דעות...

רגע!!!

מה איכפת לכם אם הוא למטרות רווח או לא?! וגם האמ טי וי זה ערוץ למטרות רווח אבל אפחד לא מתנגד לערוץ הזה ואולי חלק מהלהקות שאתם שומעים עושות מוזיקה רק בשביל כסף... השברולט זה מקום לנוער אם הוא למטרות רווח או לא זה לא ממש משנה... אני אוהב לבוא לשם מידי פעם וזה מקום נחמד אבל אף פעם לא היה איכפת לי אם זה מרכז נוער קהילתי או מקוום שמתקיים רק כדי שמישהו ירווח כסף למישהו איכפת? נ.ב. אני לא פריק וכבר מזמן הפסקתי לחיות בחלום....

^NB^

New member
יש הרבה אנשים שמתנגדים לאמ טי וי.

וחוץ מזה, יש הרבה דברים נגד אמ טי וי, חוץ מהעובדה שהוא "ממומסחר"

The WizardMan

New member
בסדר ... לכל דבר אתה יכול למצוא

מתנגדים השאלה אם הסיבה שלהם מספיק טובה ומוצדקת.

למעלה