השחיתות הגיעה ל- Section51?

../images/Emo4.gif

אפעם לא שמעתי על סרבר שמתפקד בלי שחקנים

Gkind15

New member
-.- רק על מה שאמרת צריכים להטיס אותך מפה

איכסה... -.- מזלזל בשחקנים של הקהילה...ככה ערן גינדי זילזל וסתכל מה יצא מהמשחק שלו -.- שלומי...תתחיל לפתוח עיניים...לטובת הקהילה...

KillerA

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מה קשור ערן?!?!?! דייייייייי אני באמת חושב שאין פה אף אחד שיכול לעשות את העבודה של רז (אין לך אפילו מושג מה זה כולל) ומי שהכי קרוב לזה כולם חברים בהנהלה

Gkind15

New member
כמו שיקי אמר

הלשון עוד מלקקת אז בינתיים לא צריך עזרה בחיפושים...תודה לכולם על העזרה... נודיע לכם אם הלשון של סובול תחליט לצאת מהתחת של רז... נ.ב רז אמר משהו על זה שאני בחיים שלי לא יקבל תפקיד ואף אחד לא יקשיב לי? הנה..קיבלתי מריץ ב- ASgames. בואו חופשי, תבקשו גאטר, תקבלו גאטר... Gkind, כי איגור נכנס לי לכיס הקטן

KillerA

New member
קהילה של נובים

תשתלב שם מצווין
(ואני אומר את זה אחרי שביררתי עם מספר אנשים מה הרמה שם, אין לך מה להתלהב מזה האנשים האלו מחפשים מריצים במירק כאילו אין מחר, תנסה לקבל בVGAMS ואז נדבר
)

IDAN1815

New member
אני מניאק אם תוך חודש גג אתה לא חוזר לפה

אם לא בניק שלך אז בניק בדוי וזה בדוק

yonibayoni

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

" ובקשר לרז אתה לא קרוב ובחיים לא תהיה קרוב לרמת ניהול של רז,וליכולת החשיבה לעתיד שלו ,אם רז יפרוש אני באמת מאמין שהקהילה תסגר ועל זה כולכם צריכים להודות לו כל יום סעמק!" \ראסמי סובול תגיד ת'אמת הוא נותן לך למצוץ לו ? מה הוא נותן לך ראבק אתה כזה חנפן יאללה באמא שלי אתה אחד החנפנים , חוץ מזה מזה הדבר הזה מי שביקש סאב ראשון ,הוא זה שיוצא ראשון . מי אתה בכלל שתחליט מי יותר מסכן ,ולמי יותר חשוב . ממתי ניהיתם לי פה עובדי רווחה ? נכון שאפשר להפעיל מצפון אבל ,תשאל את גיא גיא זה בסדר שיהיה סאב לפניך ? מי אתה שתחליט למי יותר חשוב הסאב . מזה רז ? צ'רניק ? חיים ? אתם לא נותנים חפיפה קצרה איזה שכונה יאללה באמא

חחחחחחחחחחחחחחח

אחד הענקים :D! לפי מה שסובול טוען ונראה לי הכרחי לציין שגם שלומי עד למה שקרה באותו גאטר, השחקן השני שביקש סאב היה חייב ללכת וסובול אישר לו לצאת לפני גיא. וכשגיא מבקש סאב הוא מבקש כי הוא נוסע מחר לקריביים? אין לך מושג כמה הצחקת אותי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

razaR2

New member
סובול אומר שהבן אדם השני

כתב שהוא חייב ללכת מסיבה שאני לא אציין כאן, אבל לפי סובול, היא הייתה חשובה ושלומי בכלל טוען שהוא זה שביקש ראשון. ככה או ככה, ביינתים הטיעונים של הקואלציה נראים יותר משכנעים ואמינים ויש להם יותר גיבוי, שגיא יביא הוכחות שהבאן לא מוצדק ונטפל בזה, זה בדיוק מה שאמרתי לו גם בשיחה הפרטית שניהלנו לפני שפרסם את ההודעה. ויקי, שוב אני מבקש ממך, תשתוק והפעם לא בגלל שאתה לא קורא את התגובות שלי, אלא בגלל שאתה פשוט לא אובייקטיבי, אתה בכלל לא היית מעורב בסיפורים שגיא הביא ואתה סתם לטובתו כי הוא חבר שלך בלי לדעת מה קרה וכו'.

עכשיו נעלבתי

אני פה רק בגלל שכל הסיפור הזה מצחיק אותי נשבע לך שזה הסיבה היחידה :) אבל כן אני באמת חושב שגיא צודק כי אני מדבר איתו הרבה והוא סיפר לי מספיק על היחס שהוא מקבל פה ואם "הבנדם השני" (שאני לא מבין למה אי אפשר לחשוף את השם שלו.. המוסד עדיין לא עוקב אחרינו) היה צריך ללכת למסיבה כל כך חשובה למה הוא בכלל נכנס למיקס? בעיה שלו.. הוא ביקש אחרי גיא הוא יקבל אחרי גיא

KillerA

New member
סיפור חד צדדי ולא נכון

לא שווה תגובה......... הא ותודה שקראת לי בלתי מנוצח

razaR2

New member
גיא ממש סיפור חיים יש לך פה..

חשבת על לכתוב ספר על החיים שלך?

EizoTop

New member
תגובה לרז ולאסף:

שלום רב. שניכם אדמינים ומנהלים, ומן הסתם עליכם לכבד אדמין לשעבר, ללא שום קשר למה שקרה. בכל זאת גיא הוא הינו בנאדם, ומגיעה לו תגובה רצינית

למעלה