השירים הכי טובים של פינק פלויד...

o r a n g e 2 3

New member
השירים הכי טובים של פינק פלויד...

אהלן חבר'ה אני חדש כאן בפורום (ואמת גם בקטע של פינק פלויד) שמעתי כמה שירים בודדים טובים ונדלקתי על המוסיקה! מישהו יכול לעזור לי עם רשימה של השירים הכי טובים של פינק פלויד!! (למרות שזה הרבה לפי מה שהבנתי אבל בכל זאת) תודה לכולם מראש והמשך שבוע נעים...!

One Echoe

New member
פינק פלויד זו להקה של אלבומים.

ולא של שירים. אני ממליץ לך לקנות את dark side of the moon, אלבום מעולה להתחלה.

לא בהכרח..

לא כל האלבומים שלהם הם אלבומי קונספט, מהצד האפל זה מתחיל... אבל פייפר, מדל, אטום הארט, צלוחית של סודות (מה עוד תזכירו לי?) אין קשר ישיר בין השירים

One Echoe

New member
אזמה, עדיין אלו שירים

שמוטב לשמוע כ"אלבום" שלם, להנאה יותר גדולה וגם להבנה של המסר.

ידוע, אבל מה המסר...

אם תוכל להאיר את עינינו, תוכל להגיד לנו מה המסר באלבומים מדל, פייפר, אטום הארט, וכו` וכו` וכו`... האמת אני עדיין מחפש מה הקשר בין "לתחוף את האף" לשיר פסטורלי ועדין כמו APOW למשל. קשר אפשר למצוא אולי רק ב-OOTD אבל לא מוכח.

One Echoe

New member
אני לא מדבר על משהו ספציפי,

פשוט אומר שעדיף לשמוע אלבומים במקום שירים. למען האמת, זה נחוץ. אלבום נעשה ברוח של תקופה, של אווירה. יש לו סאונד משלו ומאפיינים משלו. בחלק מהאלבומים גם יש מסרים.

שלום אורנג'

וברוך בואך לפורום! קשה לומר מהם השירים "הכי טובים" של פינק פלויד, כי זה עניין של טעם אישי. אני ממליצה לך לשמוע אלבומים שלהם, מתקופות שונות, ולהחליט בעצמך - כפי שאמרו גם החברים האחרים.

atom heart

אחרי ששמעתי בכיתה ח' לראשונה את הדארק סייד ויותר מאוחר את wuwh קניתי את הדיסק הזה ואחרי גישושים ראשונים התאהבתי בו- לדעתי יצירה גרנזיוזית וקלאסית שאם אני לא טועה ווטרס מתכחש לה- כנראה בגלל שלא נכתבה רק ע"י הפלויד עצמם אלא בעזרתו של geesin (נדמה לי שגם נוגנה בהייד פארק ע"י תזמורת). השירים באמת לא ממשיכים איזה רצף אבל SUMMER '68 מראה לדעתי את היכולות המוזיקליות הנהדרות של רייט שחבל שלא באו תמיד לידי ביטוי בלהקה (מין ג'ורג' הריסון של הפלויד, אולי). בקיצור - לא ממש אלבום קונספט אופייני ללהקה אבל תוצאה מוזיקלית נהדרת לטעמי. חוצמזה- סיפור: בבאר שבע עיר לימודי, יש פאב שנקרא taj פעם בכמה זמן הם עושים ערבי מוזיקה אוקוליים של להקות וזמרים שונים לפני שנה היה ערב פינק פלויד ועורך הערב שם את החלק הראשון של האלבום עם קליפ שאף פעם לא ראיתי- משהו מדהים שמביא את כל המוזיקה בצורה ויזואלית עם דימויים כמו שסטורם ת'ורגסון היה אוהב.. כששאלתי אותו- אמר שהוא הכין את הקליפ בעצמו אין לי מושג איך ואם אפשר להשיג את זה בכלל אבל אם פעם תקלעו לטאג' הבאר שבעי בערב פינק פלויד תשאלו

Itai8

New member
כמו שהרוב אמרו

קשה מאוד לומר מהם השירים הכי טובים של פינק פלויד... כי כל אחד חושב משהו אחר, ולפי דעתי גם אצל כל אחד זה משתנה מפעם לפעם... אם לא אז זה רק אצלי
אבל בכל זאת אני ממליץ לך לשמוע את האלבומים: Dark Side Of The Moon או Wish You Were Here או The Wall בטוח תאהב אותם! גם אם לא תאהב את הסגנון של פינק פלויד. וחוץ מזה אחד השירים האהובים עליי שאני ממליץ עליו גם הוא Comfortably Numb אותו אתה יכול לשמוע באלבום The Wall

שלום חן

New member
השירים הטובים של פינק פלוייד

Your Possible Pasts One Of The Few The Fletcher Memorial Home Wish You Were Here Echoes Another Brick In The Wall Time Money Hey You Comfortably Numb High Hopes Shine On You Crazy Diamond See Emily Play Ummagumma - Live Album Yet Another Movie Round And Round Signs Of Life Fearless Free Four Embryo Atom Heart Mother Fat Old Sun ויש עוד.....

שלום חן

New member
שלום לכולם

סוף סוף הצלחתי להעלות הודעה. אני מאד שמח שמצאתי את הפורום ומאד שמח לדעת שיש עוד הרבה פריקים כמוני ללהקה. אני מסכים אם החברה למעלה בכל מה שהם אמרו רשימת השירים שרשמתי בהודעה לפני הם בעצם קמצוץ מהרפרטואר של פינק פלויד ובעצם יש עוד המון שירים טובים וגדולים של הלהקה.אחד האלבומים האהובים עלי הוא:Ummagumma - Live Album ואחד השירים האהובים עלי הוא:Echoes. לילה אוב

afon

New member
הפריקים היחידים שיש זה אלו

שהחברה מגדירה אותם כפריקים.

תתפלא,

אבל ככל שהזמן עובר, יותר ויותר אנשים מודעים שזה בסך-הכל מיתוס מטופש. חבל רק שיש שמגדירים את עצמם כך מבחירה, אבל בקטנה, זה שלב. וגיל כתב שהכוונה הייתה שונה, אז זה בכלל כבר לא רלוונטי...

afon

New member
זה אכן שלב

בגיל ההתבגרות שמנסים להיות שונים בכוח. לא נורא זה עובר :)

למעלה