חחחח
D De-Panther New member 22/4/05 #6 כן ואז סידרתי את זה../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif היה צריך להוסיף עוד הודעה אחת כדי שהבלאגאן יסתדר אז הוספתי הודעה חדשה ומחקתי אותה באג מוזר
כן ואז סידרתי את זה../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif היה צריך להוסיף עוד הודעה אחת כדי שהבלאגאן יסתדר אז הוספתי הודעה חדשה ומחקתי אותה באג מוזר
מ מלפפון ים 1 New member 22/4/05 #10 ../images/Emo3.gifשמתם לב, לזה שכמעט חצי משרשור הפרק היומי, זה תגובות כמו 'בדיוק רציתי לפתוח' או 'אוף אני רציתי לפתוח'...?
../images/Emo3.gifשמתם לב, לזה שכמעט חצי משרשור הפרק היומי, זה תגובות כמו 'בדיוק רציתי לפתוח' או 'אוף אני רציתי לפתוח'...?
ב באופן חושני New member 22/4/05 #12 אני כבר רוצה לראות את הפרק גאדדדד... שיתחיל! צריכים גם לעשות שידורים חוזרים, אני לא מסתפקת בצפייה של פעם אחת
אני כבר רוצה לראות את הפרק גאדדדד... שיתחיל! צריכים גם לעשות שידורים חוזרים, אני לא מסתפקת בצפייה של פעם אחת
° °•°Artemis°•° New member 22/4/05 #13 ../images/Emo111.gif|בובספוג|יש לי רעיון לשרשור היומי.... אולי כדי למנוע פה בפורום בלאגן אז במקום זה נמנה שכש שבוע או כל יום מישהו אחר מהפורום יפתח שירשור יומי ... זה יחסוך פה המון בלאגן ושטויות.... מה דעתכם????
../images/Emo111.gif|בובספוג|יש לי רעיון לשרשור היומי.... אולי כדי למנוע פה בפורום בלאגן אז במקום זה נמנה שכש שבוע או כל יום מישהו אחר מהפורום יפתח שירשור יומי ... זה יחסוך פה המון בלאגן ושטויות.... מה דעתכם????
ד דופיאשה New member 22/4/05 #16 מעו!!!! ^^ >.< עוד רגע צתחיל אינויאשה מעו ראאר אינויאשה החמוד! *הולכת לראות*