השירשור היומי

Mrs Love

New member
מתחיל../images/Emo9.gif../images/Emo103.gif../images/Emo130.gif../images/Emo119.gif

צפייה מהנה

keshush

New member
נהייתי עצובה מהשיר

הוא לא שמח והפרק היה יפה איך שהקטנה-זאת הלבנה שיחררה את כל הנשמות... ובפרק הבא אינו יהפוך לשד מלא???(הלוואי) ואיך שקגומה דאגה לו...

sintesis

New member
ספוילר

ראיתי באתר אחד שלפעמים הוא הופך לשד מלא, משהו כזה, אבל לא רציתי לדעת אז מהר יצאתי. אבל אני מתארת לעצמי שזה בדיוק כמו כשהוא הופך לבן אדם

y a m i girl

New member
^^|מדוזה|../images/Emo82.gif

כמו שאמרתי, אני אוהבת את הפרקים האלו, את זה שהיה היום ואת האחד של אתמול. וקאגורה
ואינויאשה
ודירסט זה שיר טוב, למרות שאני מעדיפה את פיוקאי. יו! מחר! אני לא מאמינה שמחרתיים זה הפרק של מחרתיים!!! הטסייגה! ואינויאשה!! אהההההההההההההההההההה. מעווווווווווווווו. ממשיכה לקפצץ ברחווי החדר

דופיאשה

New member
יאו איזה פרק יפה!!!!!!!!!!!!!!!11

בין הפרקים הכי יפים אני שונעת את הילדה הקטנה ען המראה בעעעע אני לא יכולה אבל להפסיק לצחוק מזה שמירוקו הציעה לה נישואין בגיל 11 יאווו לפי מה שהראו בסוף אינויאשה הולך להיות שד בפרק הבאה ייייייייאאא איזה יופי

GalaxyAngel

New member
איזה פרק מושלם

חוץ מהעובדה ששוב הייתי צריכה לראות את מירוקו מחבק את קוהארו.. פיכס.. dearest זה שיר כל כך יפה! ^^ וזה נהיה רק יותר שולט מפרק לפרק...

Buyo H

New member
וווו~ווה

קאנה כל כך מאגניבהD::: וגם קאגורה^^_^ זה כל כך משעשע שקאגורה עפה על נוצה
לנאראקו יש הרבה שיקון#___# איזה יופה^_^ נאראקו אמר "קיקיו" ואינויאשה התעורר^_^ איזה חמוד שיפו^_^ לאלאלאלאלאלא!!! הם לא תרגמו את המשפט האחרון של אינויאשה.. זה היה אמור להיות קיקיו ששונאת אותי קיקיו שניסתה להרוג את קאגומה איפה את קיקיו שלי
הפרק הבא... הוא.. הוא... הוא... הגיע כל כך מהר*_________*"

PakoLina

New member
יאאייייי

פרק יפהה אבל אני לא מצליחה להתרכז במה שהיה בו כי..|ספויילר| אינויאשה שד מלא בפרק הבא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!X239732098750433 איזה שיר סיום נחמט..

ליסאן

New member
זה לא הוגן!!!!!!!!!!! ../images/Emo41.gif

הם לא תירגמו נכון את המישפט האחרון שאינו' אמר!!!!!!!!! המשפט שלו היה "איפה את? קיקיו שלי" זה היה אחד הקטעים היותר יפים בסידרה! לא חשוב מזל שראיתי את זה כבר. איזה פרק מהמם למאות שחצי ממנו היה פלאשבקים של פרקים קודמים (יש יותר מידי כאלו לא?) והפרקים הבאים מדהימים לא פחות...

איזה פרקקקקק

אחחח... נארקו פשוט מושלם!!! תראו כמה שהוא יפיוף! דבר שני - כל כך כאב לי על קאגומה שהיא חשבה לעצמה על קיקיו ואינויאשה. יו זה היה פשוט קורע לב. והשיר סיום יפהההההה פשוט יפה, שמתם לב למילים? ובתקציר של הפרק הבא: זאת רק אני או שאינו נעשה לשד!? אני כבר מחכה!

דופיאשה

New member
אהממ אהממ

אן לא שמת לב למלא יש את שירשור הפרק היומי הממ האאההממ וכן אינויאשה הופף בפרק הבא לשד

למעלה