השירשור היומי

פרק ממש יפה

הפרק היה יפה מאוד ואני מסכנה קאגומה שאינויאשה עדיין חושב על קיקיו ואינויאשה באמת נעשה להיות שד??

NOYMAN12

New member
הכרתי כבר את הסיום החדש ...

אני מכירה את כל השירים שיהיו כי מישהי שלחה פה את כל השירים ואני חורשת עליהם !!!!!!!!!!!!! הפרק היה יפה אבל קצת עצוב ... יכולה להיות שהתמנה הזאת תיהיה בפרק הבא ?

סאנגו

New member
גם אני חורשת על השירים!!!../images/Emo9.gif

ובאמת היה פרק מדהים!!! יום ראשון הטאסייגה נשברת ואינו' שלי הופך לשד how sad...

איזה פרק

אחחח... נארקו פשוט מושלם!!! תראו כמה שהוא יפיוף! דבר שני - כל כך כאב לי על קאגומה שהיא חשבה לעצמה על קיקיו ואינויאשה. יו זה היה פשוט קורע לב. והשיר סיום יפהההההה פשוט יפה, שמתם לב למילים? ובתקציר של הפרק הבא: זאת רק אני או שאינו נעשה לשד!? אני כבר מחכה!

L 0 L

New member
אווו איזה פרק יפה!!

קאנה וקאגורה מאגניבות אוהבת אותם! וקאגומה כשלקחו לה את הנשמה היתה יותר יפה ממה שהיא... או ואינויאשה המסכן אני כול כך מרחמת עליו כול הסיפור הזה עם קיקיו והוא... ובא לי כבר לראות את הפרק של יום ראשון!!

sintesis

New member
מהבנות זאת קיקיו

ומהבנים אין מה לדבר, אבל על טעם ועל ריח בלה בלה בלה

איזה פרק!!!!!!!!!

יוווו קיקיו מעצבנת אותי! קאנה חמודה! קאגורה גם! נאראקו ממש חמוד :) אבל הכי הכי אינויאשה וכל החברה... איזה מסכנה קאגומה... השיר דירסט ממש יפה :)

פולי3

New member
מתי (בקרוב) יהיה פרק משעשע ולא כה עצוב

? זה ישבור את ליבי הרך.

אני בוכה כמו תינוקת

אינו! טיפש שכמוך! *מתייפחת* *מצה מצה* שונמאת אותך, יש מישהיא חמודה הרבה יותר, שהיא "במקרה" גלגול של אותה *מצה מצה*, שאוהבת אותך ואה אוהב אותה בלי לדעת! הסיום היה כל כך יפה... *מצה מצה* ששונאת אותי איפה את? *מצה מצה* שלי? אינו, *מצה מצה* שלך... זו שלפני שטומאה בידיו של הקוף אינה קיימת עוד! תתפכח! הן אולי נראות אותו דבר, אבל הן אחרות! *מצה מצה* רוצה אותך מת! וקגומה כאן לידך... אוהבת אותך, דואגת לך ומטפלת בך ואתה כפוי טובה, חושב על *מצה מצה*! ושיר הסיום הזה... יפה כך כך! *בוכה* אניו הופך לשד מלא בפרק הבא... אוף... הוא לא בישי עם עיניים אדומות. *אני שונאת אותך! *מצה מצה* חזרי לגהנום!!!! ולסיום ההקדשה שלי שיר שכתבתי ל*מצה מצה* עם הקדשה חמה: ל*מצה מצה* שנואת נפשי, שתישרפי! מי שונא אותך יותר ממני? מי שמח כל כך כשאת עצובה? נו מתי כבר תישרפי? מתי תשחררי את אינו שלי?

sintesis

New member
פרק יפה!

רק חבל שקאגורה היתה שם, לא אוהבת אותה. אבל קאנה מגניבה ביותר, מתה עליה. וגם קוהארו מעצבנת אותי, כל כך חלשה... ועוד אתמול התעצבנתי על החבורה שלא הסכימו לקחת אותה איתם, היום אני מתעצבנת עליה שלא רודפת אחריהם. לא כי אני רוצה להמשיך לראות אותה, כי זה פשוט מעצבן לראות כמה חלש בן אדם יכול להיות. קוהארו את מטומטמת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל הקטע הי יפה היה כמובן אינויאשה הפצוע חושב על קיקיו..

y a m i girl

New member
../images/Emo2.gif איך?!?!|מדוזה|../images/Emo82.gif

מה מעצבן בקאגורה??
טוב, היא משתפרת אפילו יותר בהמשך אבל... היא נסגדת!

למעלה