השירשור לא עולה כרגיל אז נמשיך אושר

עומר כץ

New member
השירשור לא עולה כרגיל אז נמשיך אושר

עכשיו שתבין הבעיה היא לא הנשק שלי זו פשוט דוגמה נוחה שמשקפת את המציאות במשחקים שלך עצם המעבר מאזור לאזור גורם לשינוי בכללים תוך כדי המשחק ואז נוצר בילבול\ברדק\אנרכיה וזו הבעיה קאפיששש

5נדב

New member
כל הכבוד

תודה על הניסוח. בוא נגיד שהשתפרת. לדעתי הוא צודק, יהיה בלבול ובארדק במעבר בין איזורים. אתה לא יכול לצפות מדמויות נודדות לזכור את כל החוקים של כל האיזורים, אפילו אם יש רק שתיים. חוקים זה דבר ארוך ומייגע, שבדרך כלל לא כיף ללמוד. זה יעשה שאנשים לא ירצו לעבור בין אזורים, ויגרום שהשחקנים בעצם ישחקו אחד ליד השני במשחקים שונים במקום אחד עם השני באותו משחק. בנוסף, מה אם ממלכה באיזור אחד רוצה לתקוף ממלכה באיזור שני? הם צריכים לתכנן מראש שיהיה להם נשקים מתאימים לממלכה, שכל השחקנים מודעים לשינוי בחוקים...

אולי זה בגלל...

האם חשבת שהסיבה לכך שהסיבה לכך שהעץ לא עולה היא העובדה שהוא לא כל כך מעניין אף אחד? אבל אני כן מסכים איתך לגבי דעתך בנוגע לאזורים ולכן אני שוב קורה לכל מקימי הקבוצות (דבר שכבר עובדים עליו הרבה זמן) לעבוד איתנו למען יצירה של אזור, וברגע שהוא יקום רשמית פשוט נשכנע את כולם להצטרף אליו.. זה במסגרת החוקים שאושר הציב ויהיה קל לביצוע. מה אתה אומר?

אולי יש סיבה?

האם חשבת שהסיבה לכך שהסיבה לכך שהעץ לא עולה היא העובדה שהוא לא כל כך מעניין אף אחד? אבל אני כן מסכים איתך לגבי דעתך בנוגע לאזורים ולכן אני שוב קורה לכל מקימי הקבוצות (דבר שכבר עובדים עליו הרבה זמן) לעבוד איתנו למען יצירה של אזור, וברגע שהוא יקום רשמית פשוט נשכנע את כולם להצטרף אליו.. זה במסגרת החוקים שאושר הציב ויהיה קל לביצוע. מה אתה אומר?

עומר כץ

New member
אמממממ 50 תגובות

וזה פחות התגובות שלי וקרוב ל20 מגיבים ואללה אתה צודק זה לא מעניין אף אחד

נכון,

בהתחלה, הצלחת להשיג את התשומת לב שאותה רצית, בסוף אנשים הבינו את הקטע והפסיקו להתעניין, ולעלות את העץ בכוח, זה דיי טיפשי לפי דעתי. אבל עזוב את זה, זה בכלל לא חשוב. תענה לי מה דעתך בנוגע למה שהצעתי.

5נדב

New member
בקשר לחרבות לאטקס

החרבות שדיברת עליהם קודם, והתעלמנו מהם. כמה אתה חושב שכל אחת תעלה? כמה זמן להכין? מה רמת המיומנות שצריך ממישהו כדי להכין אותה (יענו אם כל אחד יכול להכין)? ואם אתה יכול להביא אחת לדוגמא ביום שישי הקרוב לרכבת צפון?

עומר כץ

New member
איזה יופי

אני כלכך שמח שאתם נתתם לי אישור שאני בסדר יה עכשיו אני אוכל לישון בשקט בלילה פשוט הייתם כלכך עסוקים בללקק לאושר שאפילו לא הפנמתם את המסר למרות שאתם מתנגדים לנשקי עץ האם שטיפת המח של אושר השפיעה כלכך על חברי הפורום מענין לפתע אתם שמים לב שהשיטה שלו לא כלכך טובה שעודף חוקים ואזורים זה לא טוב האם כל פעם אצטרך לטלטל את הפוום בכדי להעביר את המסר הגיע הזמן שתתחילו להקשיב טוב טוב למה שדוחפים לכם ותתעלו מעל פסים אישיים אין לי שום בעיה עם אושר למעט העובדה שהוא עיוור לפגמים בשיטה שלו אם אתם לא ייתם נכנסים לויכוח לא לכם ושמים לב לפרטים לא היית מבקש ממני מר 5 ידע על הכנת נשקי לטקס כי גילית שהתעלמת מהנושא אם אני החלטתי לעורר סערה יש לי סיבה טובה אושר נכון לעכשיו עדיין לא ענה לי על הנקודה האחרונה ולדעתי האישית הוא עדיין מתחמק יכול להיות שנפקחו עיניו לראות את הסדקים בשיטתו האם גם אתם זקוקים לטילטול בכדי להתחיל לקרוא בין השורות ולהבין יחד נוכל להסביר זאת גם לאושר עומר (שמעביר נקודות למחשבה בצורה כואבת)

5נדב

New member
נעל

עוד לפני שגילת את אמריקה, היו לי סייגים בקשר לשיטה. אבל כמו שאמרתי, ואני עדיין אומר, על הכל אפשר לעבוד. בקשר לחרבות, התעלמתי מזה בתקווה שתתחיל לנסח עדין יותר. מן הסתם, אם הייתי מכיר אותך, אפילו לא הייתי מנסה. אתה כנראה חרא של בן אדם מבפנים, ואין מה לעשות, חוץ מללמוד לחיות עם זה. לא אכפת לי מאושר בקשר לנשקים. לא צריך לחכות שהוא יאשר או לא יאשר. זה הקטע בשיטה שלו, שאם יש לנו מספיק אנשים כדי להרים איזור שיש בו רק נשקי לטקס, אז זה מה שיהיה באזור. אושר לא מתכוון להכריח אנשים להשתמש בנשק מסויים, אם אתה חושב שהוא יעשה את זה, אז לא הבנת את העיקרון של הדבר הבא בכלל. אבל, אם אנחנו נעשה שאנשים ישתמשו בנשקים מרופדים, אז זה כבר משהו אחר. בקשר לאיזור אחד, גם על זה חשבנו הרבה לפני ש"טלטלת" אותנו. אריק ואני מדברים עם כל מי שאנחנו יודעים עליו, במטרה שיצטרף לאיזור שלנו, ככה שיהיה רק איזור אחד. בנתיים זה עובד. ´סתומרת, אף אחד לא היה צריך טלטול, ואתה סתם יצור שמחפש תשומת לב. אני מקווה שסיפקנו אותך, אין לי כוח לעבור את זה שוב.

עומר כץ

New member
מר 5 היקר

הוכרזת כ DEAD MAN WOLKING המלצה אישית אל אבל אל תיפול לי לידיים אני לוקח דברים נורא נורא אישי בעיקר כשפישר קטן שלא יודע מה זה R ואו ROLL PLAY מדבר אלי בשפה שהוא שומר לחברים שלו בבית הספר \ גנון תגיד לי טמבל אתה יכול בכלל להגיע למשחק או שאתה צריך אישור מההורים תנגב את החלב ואז תבוא לדבר

בהירות מערכת החוקים

לכל המשחק יש יסוד קבוע של חוקים, ממש כמו חוקי-מדינה התקפים בכל הארץ. על כללי-יסוד אלה, שיהיו פשוטים מאד וברורים מאד, ולא ישאירו מקום לסיבוכים, יהיו חוקי ה-Region בו נמצא שחקן. חוקי הRegions פשוטים וברורים אף-הם. הגבול בין ה-Regions הוא גיאוגרפי, ברור, ויש שטחים מפורזים בין ה-Regions למעט צווארי בקרה של מעבר דמויות. בנקודות הבקרה עוברים עם השחקן על הנקדות (כמידת הצורך כמובן) על התקנים היחודיים ל-Region. במקרה ולשני Regions יש מערכות חוקים דומות, ובמדה ושני המסטרים מסכימים על כך, הם יכולים לוותר על השטחים המפורזים ביניהם, ועל נקודות הבקרה, בתנאי שממומש גבול ברור שלא ניתן לפספסו (סס"ל לדוגמא). המעבר בין Regions אינו אמור להיות טריויאלי, אלא אם כן הסכימו ביניהם במפורש שני המסטרים הנוגעים בדבר. יחד עם זאת, לשאר המסטרים זכות וטו. אני מצטער שאני לא מרחיב, אני מוטרד. אודה לך אם תרד מהצדקנות ותגלה מעט רגישות. ברור שאחת יהיו בלבולים. וזה יפה שאתה משתף את חששותיך. נסה לחשוב איך כן, או באיזה נסיבות אפשר, ותבין למה אני מתכוון. בטח בשחקנים ובטח במסטרים. הם רוצים שהמשחק שלהם יצליח.

elanor

New member
רק להבהיר שתי נקודות..

שתי שגיאות במכתב שלך. אני אכתוב ישר את התיקון (אני מאמינה שתבין במה מדובר): 1. walking 2. role play וזהו.

5נדב

New member
את יכול רק

אתה יכול רק להביא חרב לאטקס כזו לדוגמא ביום שישי? אם לא אכפת לך, אעדיף להסתכל לפני שתפתח לי את הצורה, אולי לא אראה כל כך טוב אחרי... אולי אני פישר קטן, אולי אני צריך אישור הורים כדי ללכת לאר, אולי אני עוד לומד בתיכון, ואולי אני עוד לא יודע לנהוג, אבל אתה לא תעליב את האר פי שלי! לא נעים לי להעיד על עצמי, אז פשוט תבדוק לפני שאתה מדבר. שאל מישהו שהיה בפורום הזה, את אושר לדוגמא, על הסט...

עומר כץ

New member
לא 5

טמבל קטן הוכרזת רישמית כמספר ומפה הדרך לסטטיסטיקה היא נורא קצרה אתה באמת חושב שאני אהיה נחמד וסלחני ועוד אסביר לך איך לבנות חרבות לייטקס פיככככככככככ אני חושב שהבנת נכון הדרך היחידה שבא תראה את החרב הזאת מקרוב היא כשהיא תעצר לך על הצלעות תמות כלבלב

Umrug

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo118.gif../images/Emo36.gif../images/Emo26.gif../images/Emo129.gif

Yes! I´ve got it now... that man is a "dark side" of Osher, like dr. Hyde. I wonder if Osher knows about his existance. Have anyone seen them both in the same place in the same time? o
...I´m beginning to like emoticons, yes...

evil me

New member
i sure hope so

for a minute there i thought i have never seen myself and osher together you are evil!!! (and so am i)

5נדב

New member
מה אתה מצפה?

ממש נחמד שאתה מסוגל לשים את המחלוקות הקטנוניות שלנו בצד, לטובת הכלל. אני מציע לך כאן עסק, למכור חרבות לי, ולכל אמור. לעשות כל מה שאני יכול כדי שנשתמש בחרבות האלו, ורק באלו (בתנאי שהם שוות כמו שהם נשמעות). אתה לא רוצה להסביר לי? לא צריך, תסביר למישהו מאנשיי, המשחק הבא יהיה יותר טוב בזכות זה. אתה מדבר אליי כמו חרא, ומצפה שאני אדבר אליך יפה? מי שלא מכבד אותי, שלא יצפה שאני אכבד אותו. אני מדבר אליך, כמו שאתה מדבר אליי. מה קרה? אתה לא אוהב את זה???

למעלה