השירשור לא עולה כרגיל אז נמשיך אושר

raistlin majere

New member
../images/Emo92.gif../images/Emo35.gif

אתה יכול להסביר לנו איך מכינים אותם? או שזה סוד כמוס למיצי ולפיסטוק?;]]

the off player

New member
secrets are for weeklings

we give you sadnaot for swords- there you can learn how to make swords and some other subjects too. if youll ask mein person i will be glad to explain,but itll be quite hard to do so now hopefully we will make an illustrated guide to making weapons in our site but itll take some time...

evil me

New member
הוא כרגע

היחיד שעבד בטכנולוגיה הזאת... לפחות הטוב שראיתי בארץ. ייצור חרב שכזו ללא כלים מקצועיים בעליל(של מפעלים לעיבוד ספוג וכאלה) הוא תהליך ארוך ומייגע. לא נראה לי שהייתי מוכר לך חרב שעבדתי עליה נטו כ-20 שעות בפחות ממחיר שעות העבודה בשכר מינימום + חומרים +הרעלות שונות שקיבלתי... (כ-350-400 שקל, מחירן ב CLOAK & DAGGER UK). יש חנויות בינ"ל שמוכרות כאלה- הרמה מדהימה והמחירים מהממים, אך כשחושבים על זה הם הגיוניים למדי. חרצף הוא חרא- צף, כזה שנשאר באסלה גם אחרי שהורדת את המים.

שמע..

אני לא יודע אם הדעה שלי אומרת לך זובי, אבל סמוך עלי שנדב הוא השחקן תפקידים הכי טוב פה מבחינת RolePlay. אולי יש כמה אנשים שלא ראיתיח אותם משחקים עדיין, אך ממי שראיתי הוא הטוב ביותר וכן ראיתי הרבה אנשים.

5נדב

New member
אוו

אוו אריק *מסמיק* אתה, אתה...*מרים את היד ומקפל את המפרק בתנועה הומואית משהו*

עומר כץ

New member
אושר

אם אתה מתעלם אזי אני צודק אני יכול לראות שתיקתך כהסכמתך הקם נביא זעם בעירך ואינך יכול לו

למעלה