השירשור לא עולה כרגיל אז נמשיך אושר

evil me

New member
i can offer you swords(off play) !d

ill let omer give his answer to your request first and then i will give you my proposel. because i know what the answer will be... i make and sell swords myself(carved foam swords- not naknikiot krav) - you can see my marchendize on saturday fair in shuster.

עומר כץ

New member
האמת אתה אפילו לא חרא

אתה חרצף קטן כזה מיסכן וכמו שאמרו לך כבר נאי לא אייצר חרבות למכירה ולא אני לא רואה שום סיכוי שאני באופן אישי אעזור לך תמות כלבלב

raistlin majere

New member
ניראה לי שסתם יש לך פה גדול

ניראה שאתה סתם מדבר יותר מידיי! יש לך יותר מידי ביטחון אצמי פה בפורום אתה בטח סתם ילד קטן ומשועמם שבא לו לעצבן אנשים בכל מיני קללות ילדותיות כגון חרא קטן חרצף וכו... עם אין לך מה להגיד תסתום! אל תענה! ואל תקלל! זה לא יפה וזה ממש לא מתאים פה! אתה אמור למצוא חברים לא למצוא אויבים! תודה לך יום טוב ושכוח האלים יהיה איתך! (במידה ותלמד איך להתנהג)

עומר כץ

New member
הוא לא הקוסם הגדול והנורא

עצתי לך אל תתחוב את אפך הארוך לויכוח אווילי לא לך באמת כמה ילדים אני אצטרך לחנך ו "5" שבור את הראש ואהה תמות כלבלב

5נדב

New member
אז מי?

מי מייצר את החרבות האלו? הן נשמעות לי כמו רעיון מצויין. אהה, ומה זה חרצף? (ואל תגיד שזה אני, זה לא ממש יסביר לי).

raistlin majere

New member
../images/Emo91.gif

ניראה לי שעדיף לך לשאול את ז´ק מה זה...... כי "פה גדול" סתם יגיד לך שזה אתה וימשיך בקללות שלו

5נדב

New member
דיי

טל, למה שהוא ירביץ גם לך? עזוב, הוא לוקח דברים ממש קשה. הוא ממש שונא לקבל בחזרה את מה שהוא נותן בכזו נדיבות. הוא אפילו כמעט איים להרביץ לאריק (אני יודע חבל שרק כמעט, אריק היה גומר אותו לפניי שהוא היה מגיע אליי...) בגלל שיש לו שגיאות כתיב (הוא סלח לו, כי הוא הבין שאריק דיסלקט).

עומר כץ

New member
אני איימתי להרביץ לאריק נסיס

איפה זה רשום עכשיו אתה גם מסלף את דברי תגיד לי באיזה עולם אתה חי כלבלב אתה באמת חושב שתינקה מכך וריסטלין אני לא לגיל שלך

raistlin majere

New member
תיראה!

אני לא ירדתי לרמה שלך.... אני אמרתי שתפסיק עם זה! אתה מאיים על אנשים ומקלל אותם.... ואחר כך בוכה על איך שהם עונים לך..... אז מצידי אפילו על תתנצל....אבל תסתום כבר! או שתתחיל לדבר יפה

vergan

New member
אושר.....

אתה לא חושב שהגיע הזמן שתתערב ותשים סוף לקילול וניבולי הפה הללו אני בטוח שיש לך איזשהו כח למחוק אנשים מהפורום או מחוק הודעות זה פשוט ביזבוז של מקום והצפה גמורה של הפורום

5נדב

New member
הקטע הוא

אושר לא מוכן לסתום פיות, הוא לא אוהב למחוק הודעות מיותרת. למה? לא יודע, פציפיסט כזה. אושר! תמחק! כל הודעה שאינה עיניינית, שמתאימה יותר להודעה אישית, ועוללה לפגוע במישהו, תמחק! אחרת בשביל מה אתה מנהל את הפורום הזה? בשביל שהכינוי שלך יודגש בכל מקום שאתה כותב? זה כולל הודעות של הרבה אנשים פה, וגם שלי (פשוט לא יכולתי להישאר חייב, מה לעשות, אגו). אחרת לא יהיה שקט.

evil me

New member
stimat piot!!!

do not give excuses to your impotancy! turning away and saying"there is no problem" wont solve it. this broblem must be solved(though i can see no problem) here . if one cant say importent things in a civilized way you should turn off your "were so civilized,cant here the f-word and shit" machine and start listening in a different way. dont be blind just because its not easy to see- try seeing and listening despite of the difficulties of communicatiom!

דיי כבר, אף אחד לא ירביץ לאף אחד.

אני יבטיח את זה ואני בטוח שעוד כמה. עומר כץ לא באמת מתכוון להרביץ לאף אחד.

evil me

New member
הוא כרגע

היחיד שעבד בטכנולוגיה הזאת... לפחות הטוב שראיתי בארץ. ייצור חרב שכזו ללא כלים מקצועיים בעליל(של מפעלים לעיבוד ספוג וכאלה) הוא תהליך ארוך ומייגע. לא נראה לי שהייתי מוכר לך חרב שעבדתי עליה נטו כ-20 שעות בפחות ממחיר שעות העבודה בשכר מינימום + חומרים +הרעלות שונות שקיבלתי... (כ-350-400 שקל, מחירן ב CLOAK & DAGGER UK). יש חנויות בינ"ל שמוכרות כאלה- הרמה מדהימה והמחירים מהממים, אך כשחושבים על זה הם הגיוניים למדי.

5נדב

New member
עז שמן (אין לי נושא)

המחיר הזה, הוא רק לי או כזה לכולם? (כן, הבנתי את המסר שאתה לא ממש מת עליי).

evil me

New member
please

dont think i will get that low latex swords are hard to make and take lots and lots of time what i said was you can buy latex swords at a stanard price of 60-120 british pounds at the "cloak and dagger" larp shop web site. my swords cost 70-120 shekels and are covered with duct tape instead of latex hopefully we will bring some of them to the rakevet tommorow but in the bazzar on saturday me and my friend will sell some swords for sure!

למעלה