מהגדולים של רמי ושל שנות ה- 90!!!רמי קלינשטיין כול מה שתרצי
גם אני חושב שהוא כישרון ענק!!רמי הוא אגדה עוד בחייו. בעיני לפחות
מבחינתי היא מוצדקת והוא די אנדרייטד מבין האומנים הזמרים. אצלי מקום 6 בזמרים הישראליים אחרי אריק אינשטיין, שלמה ארצי, יהורם גאון(שהוא ענק וגם אנדרייטד), אבי טולדנו ויגאל בשן.ההערכה שהוא מקבל היא מוצדקת?
גם אני מסכים! באלבומים הראשונים התייחסו אליו כגימיק והאלבומים הראשונים עד "במסיבה אל גידו" לא קיבלו את הכבוד שמגיע להם. אני מאד אוהב את רמי והאלבום "אהביני" הוא ענק, במסיבה אצלגידו" אלבום מעולה שהקדים את זמנו וגם האלבום השני ,על הגשר הישן" לא ממש קיבל את ההערכה שראויה לו.בהתחלה לדעתי לא.
אלבום גידו אלבום ממש מיוחד ומענין ולא שגרתיגם אני מסכים! באלבומים הראשונים התייחסו אליו כגימיק והאלבומים הראשונים עד "במסיבה אל גידו" לא קיבלו את הכבוד שמגיע להם. אני מאד אוהב את רמי והאלבום "אהביני" הוא ענק, במסיבה אצלגידו" אלבום מעולה שהקדים את זמנו וגם האלבום השני ,על הגשר הישן" לא ממש קיבל את ההערכה שראויה לו.
שאלה מעולה: כמובן שרמי גאון ואני אוהב כמעט כל שיר שכתב לריטה. זה לא סותר שאהבתי שירים שכתבו לה אחרים כמו: הנסיכה והרוח, ערב כחול עמוק ועוד.... אבל לדעתי השירים הכי יפים שיש לריטה כתב רמי במנגינות.וששאלה מסקרנת אליך לא חיב גם לענות:
מה שרמי כתב לריטה אתה מתחבר או הכותבים היותר האחרים שכתבו לה.
לא מבחינת המילים וכתיבה אלא המנגינות והלחנים.אבל אני אוהבת ריטה כול הכותבים.
לא שינה לי.
אין לי מישהו בולט.
גם ריטה שהיא כותבת טוב
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.