השיר ליום שישי 28.3

feldman89

Well-known member
ויש לי שאלה אם זה בסדר לא חייבת לענות: את מרגישה שרמי קיבל תמיד הערכה מההתחלה מהקהל והתקשורת כזמר ויוצר?

feldman89

Well-known member
בהתחלה לדעתי לא.
גם אני מסכים! באלבומים הראשונים התייחסו אליו כגימיק והאלבומים הראשונים עד "במסיבה אל גידו" לא קיבלו את הכבוד שמגיע להם. אני מאד אוהב את רמי והאלבום "אהביני" הוא ענק, במסיבה אצלגידו" אלבום מעולה שהקדים את זמנו וגם האלבום השני ,על הגשר הישן" לא ממש קיבל את ההערכה שראויה לו.

ady18

Well-known member
גם אני מסכים! באלבומים הראשונים התייחסו אליו כגימיק והאלבומים הראשונים עד "במסיבה אל גידו" לא קיבלו את הכבוד שמגיע להם. אני מאד אוהב את רמי והאלבום "אהביני" הוא ענק, במסיבה אצלגידו" אלבום מעולה שהקדים את זמנו וגם האלבום השני ,על הגשר הישן" לא ממש קיבל את ההערכה שראויה לו.
אלבום גידו אלבום ממש מיוחד ומענין ולא שגרתי
על הגשן הישן אלבום מצוין לא אסכים גם כאמור.

ady18

Well-known member
וששאלה מסקרנת אליך לא חיב גם לענות:
מה שרמי כתב לריטה אתה מתחבר או הכותבים היותר האחרים שכתבו לה.

feldman89

Well-known member
וששאלה מסקרנת אליך לא חיב גם לענות:
מה שרמי כתב לריטה אתה מתחבר או הכותבים היותר האחרים שכתבו לה.
שאלה מעולה: כמובן שרמי גאון ואני אוהב כמעט כל שיר שכתב לריטה. זה לא סותר שאהבתי שירים שכתבו לה אחרים כמו: הנסיכה והרוח, ערב כחול עמוק ועוד.... אבל לדעתי השירים הכי יפים שיש לריטה כתב רמי במנגינות.

feldman89

Well-known member
מה, התשובה שלי הפתיעה אותך? גם את אוהבת הרבה שירים שרמי כתב לריטה ומהשירים הכי יפים שיש לריטה אחראי רמי. היא לא יכולה בלעדיו לדעתי, הוא מהיוצרים הכי טובים בארץ

feldman89

Well-known member
אתן דוגמא: בגידה- לחן של רמי אהוב עליי מאד, דווקא.מחכה- לחן של עידן רייכל- אוהב אבל לא באותה מידה

למעלה