השיר על טלי פחימה

השיר על טלי פחימה

השיר על טלי פחימה את השיר הבא כתב המשורר שמואל ירושלמי מבאר שבע בעקבות הארכת מעצרה ללא משפט של פעילת השלום הישראלית טלי פחימה, אשר סובלת התעללות ועינויים ממושכים במתרפי השב"כ. לא תצלח ידכם, לשבור את טלי לא תצלח ידכם, לשבור את טלי! היא תצא אל חופשי, כַדרור. היא דרייפוס הישראלי, שמשלם מִקחו של העוול, אשר בכל מקום שַרור. תשוחרר לאלתר טלי פחימה! למרדף המכשפות לשים קץ. היא גיבוֹרֶת השלום האמיתית ולוחמת חופש; נושאת תקווה לעתיד הנוצץ. לבבה חרֵד ליחסים בין העמים באיזורינו; מהאלימות והשנאה, נקעה נפשה. צדקת דרכך תנצח! לעמי ישראל וּפלסטין, תִשָאי התקווה. הנך מלאכית השלווה הנכספת. פיך, למצפון, קורא דרור. גיבורָת השלום והשאיפה לַשקט; מקרינת קרן אור. שמש השפיות והפיוס, עוד תרקיע. את מְקום האֵיבה , תתפוס האחווה בין העמים. כבלי סוהַרך יפלו, בהתרסקם על הארץ. חפותך מפשע, תלבלב כפרחים! _________________________

epitaph

New member
חחח...

סליחה שזה מצחיק אותי, אבל זה שהיא שוכבת עם בכיר ממפגעי ישראל לא הופך אותה לפעילת שלום. ואיך את יודעת שהיא עוברת התעללות, יש לך שם חברים?

epitaph

New member
תיקון טעות

התכוונתי שהוא מחבל שכל מטרתו לפגוע בישראל.

את הפרטים המדויקים

את הפרטים קיבלתי מעורכת הדין שלה, והם מזעזעים ומזוויעים -בושה למדינת ישראל. אגב, היחסים בינה לבין זכריה זוביידי מג'נין היו אפלטוניים לחלוטין, במסגרת של דו שיח שנועד לקדם שלום בין ישראלים לפלסטינים - לא שהחיים הפרטיים שלה הם ענינך.

epitaph

New member
אבל זה כן ענייני...

ועניין של כל בן אדם במדינה הזאת אם היא עזרה או ניסתה לעזור בביצוע פיגועים באזרחים ישראלים.

נכון

זה בהחלט ענינך והתשובה היא חד משמעית: לא רקשהיא סייעה בשום פיגועים, היא פעלה וסיכנה אתעצמה כדי שיהיה שלום ולא יהיו יותר פיגועים.

epitaph

New member
ויש לך הוכחות שהשב"כ לא יודע עליהם?

את מהללת אותה כאילו היא גיבורת ישראל אבל תכלס, כמה את יודעת עליה? היית איתה בפגישות עם זביידה? ראית דברים ששירות הביטחון לא יודע עליהם? מה שאני מנסה לומר כאן זה שכמה שאת מהללת אותה, איך את כל כך בטוחה שהיא לא עשתה את הדברים המיוחסים לה? אפילו בית המשפט העליון שהוצגו לפניו פרטים חסויים של הפרשה הסכים להערכת מעצרה ואפילו עורכת הדין שאיתה דיברת לא הצליחה למנוע את זה בשום טענה.ד"א, אני אישית לא מאמין לשום מילה שאומרים לי עורכי דין, אולי זה בגלל שמשלמים להם כדי להגן על הלקוח שלהם גם אם הם יודעים שהוא אשם.

פפו

New member
טלי פחימה -מחבלת

מכרה נישמתה לשטן. סייעה בביצוע פיגועים. שינעמו לה הלילות בבית השב"כ שתרקב בכלא יחד עם מעריציה . אני מקווה שהשב"כ מציץ גם ברשת ושאיזה סמוי יצוד גם פה כמה פחימות נוספות

תשמע

אני לא רואה בטלי פחימה לוחמת חופש ושוחרת שלום, לפחות לא עד שיוכח אחרת. עם זאת, במדינה דמוקרטית, אדם הוא חף מפשע כל עוד לא הוכחה אשמתו. ניתן לקיים דיון בדלתיים סגורות, כפי שנהוג במדינה דמוקרטית, ולהחליט האם לשלוח אותה למאסר או לא. הפתרון של מעצר מנהלי, השכיח במקרים בהם מדינת ישראל מעוניינת להשתיק ולהעלים אדם כלשהו (גם מימין, אגב. נועם פדרמן ישב במעצר מנהלי מעל לחצי שנה, ללא כל הסבר), מריח רע, רע מאוד.

sela v

New member
אתה אומר שכל עוד שלא הוכחה

אשמה של אדם הוא חף מפשע, אז איך אתה כבר קובע את המניעים של טלי פחימה?

אני לא יודע מה הם מניעיה

אין לי מושג אם היא פעלה למען השלום, למען ארגוני טרור, או למען חצילי שכם. אני לא יודע, ולכן לא מכריז עליה כעל לוחמת חופש, או כעל טרוריסטית.

The Bugi

New member
היא מואשמת בהחזקת נשק

אז בעצם טלי פחימה היא פעילת שלום שהחזיקה נשק,התחברה עם ראשי אירגוני מחבלים כדי למנוע טרור נגד ישראלים? זה בהחלט נשמע מתקבל על הדעת. נכון?

CountDust

New member
טלי פחימה אינה פעילה של שום דבר

היא לא יצאה בהפגנות בראש חוצות, היא לא ערכה קמפיינים למען השלום, היא לא הובילה צעדות מחאה. היא פעלה באופן פרטי - יש לציין שבחלט ממניעים ראויים של שלום, אך הנסיון להציג אותה כ"פעילת שמאל" או אפילו "פעילת שלום" הוא נסיון תקשורתי לחבר למעשיה קונטקסט הרבה יותר רחב ממה שלמעשה היו להם ולחבר אותה לאסוציאציות של "אנשי שמאל סהרורי" ו"פעילי שלום רדיקליים חתרניים פרו-פלסטיניים".

hodaya151

New member
שתשתחרר ותעשה לנו שקט

כדי שיפסיקו לדבר עליה בחדשות. הפנים שלה עושות לי בחילה! ! ! ככה לא מתנהגת פעילת שלום- ככה מתנהגת פעילת מלחמה! בלעעע!

מתפקדת ליכוד סהרורית . מה אפשר

לצפות ממתפקדי ליכוד ? היא לא סרבנית ולא פעילת שלום, היא ליכודניקית ולא שמעתי שבליכוד יש כאלו שרצים לעשות שלום . 100000 מתפקדי ליכוד לא באו להצביע כלל בנושא שכל המדינה סוערת בגללו אז מה אפשר לצפות מהאנשים הללו ?

Alexco

New member
על האנושיות

טלי פחימה צפתה בסרט התיעודי "הילדים של ארנה" בו מתועד זוביידי כילד, אשר לצערי לא הזדמן לי לצפות בו. אמו של זוביידי ניהלה בג'נין תיאטרון ילדים יחד עם פעילת השלום ארנה מר-ח'מיס. בעבר היו מגיעים לתיאטרון גם פעילי שלום ישראלים על מנת לצפות בהצגות שהעלו הילדים. אבל התיאטרון כבר נסגר, ואמו של זוביידי נהרגה על ידי פגז טנק במבצע "חומת מגן". בראיון באתר Ynet אותו קראה פחימה הוא שאל "איפה אורי אבנרי, שמאז הקרב לא ראיתי אותו כאן? איפה כל אותם אנשים שהיו באים לפה בעבר לתיאטרון של אימא שלי? אחרי הקרב ובגלל ההתנהגות של אבנרי וחבריו, הפסקתי להאמין שיש בישראל שמאל ושיש מחנה שלום. ההוכחה הניצחת לכך הייתה הבחירה המוחצת בשרון בשנה שעברה", כאשר זו הייתה ההצדקה שנתן לאלימות בה בחר לנקוט. קיים דמיון ברור בינו לבין לנצים הישראלים אשר גם הם עוצמים את עיניהם מלראות את מחנה השלום הפלסטיני על מנת להצדיק את האלימות בה הם בחרו. פחימה בחרה אחרת. היא נסעה למחנה הפליטים על מנת להראות לזביידי שעוד יש ישראלים מחפשי שלום. היא עסקה שם בפעילות הומניטרית למען הילדים בג'נין, מתוך ההשראה שקיבלה מהסרט "הילדים של ארנה". בין השאר היא שיפצה את בית הספר היסודי, ולקחה חלק בתפעול קייטנה חילונית עבור הילדים. פעולות מסוג זה מועילות לבטחון תושבי ישראל יותר מכל "פתרון צבאי". יותר מכך, במעשיה ביטאה טלי פחימה דרגה עליונה של אנושיות ומוסר.

CountDust

New member
עבירות חמורות שביצעה טלי פחימה

ועדיין לא התגלו: במהלך שהותה בג'נין סייעה טלי לאחמד בן ה10 בשיעורי הבית שלו בחשבון. אין ספק שיש קשר ישיר בין סיוע זה לבין הפיכתו של אחמד ברבות הימים למומחה חבלה וארכי-טרוריסט ולפגיעה חמורה בישראל. כאשר הייתה טלי במחיצתו של חסן, התעטש חסן לפתע. טלי לא הססה לרגע וברכה אותו על פעילותו הטרוריסטית באומרה "לבריאות". לא רק זאת, אלא שאף סייעה לשיקום מערך הטרור כולו ע"י כך שנתנה לו מטפחת לקינוח האף. בניגוד לחוק ובכוונה ברורה לפגיעה בישראל, סייעה טלי למורל פעילי הטרור הפלסטיניים באופן ברור וחד משמעי ותמכה בפעילות הטרור באופן שאינו משתמע לשתי פנים. ראייה חותכת לתמיכה זאת ניתן לראות בכך שאמרה לזכריה זביידי "סחטיין!" לאחר שניצח אותה בשש-בש. אין ספק שיש בכך הבעת תמיכה ישירה לפעולות התאבדות של מחבלים בלב אוכלוסיה אזרחית. ביום רביעי לפני שנה, ביקש יוסוף מטלי לסייע לתזמון פעולות הטרור הפלסטיניות ע"י כך ששאל אותה "מה השעה". במקום לעשות את המוטל עליה ולהטיח אבן בפרצופו, הביטה בו טלי במבט שכולו אומר השמדת ישראל והשיבה "שש וחמישה". אכן, אין ספק, מדובר באחת מפעילות הטרור המסוכנות ביותר לישראל. נסראללה - מאחוריך.

למעלה