חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחאני אחזיר את הכסף מהכסף של ההורים. או אלך לעבוד, מה שבכל מקרה לא ייקח עוד יותר מידי זמן. אבל בכל מקרה כבר די ירדתי מהרעיון להשיג סכום רציני להשקיע שלא מההורים
הכול בסדר, אני פשוט אשבור אותם. זה מה שאני עושה. אני משתמש בחוסר הנסבלות שלי כדי להתיש אנשים עד לכדי שבירתם על-ידי ונתינתם לי את מבוקשי.
לא שאני באמת בדיוק בלתי נסבל. אולי אם אני רוצה משהו ולא נותנים לי ואז אני יכול להיות בלתי נסבל בכוונה, אבל זה משהו אחר.
אני רק מקווה לשבור את ההורים לפני תחילת השפל, אחרת אצטרך באמת לעבור לתוכנית ב'-להיכנס עם ה-10,000 שיש לי.
בסוף-בסוף אני אעבוד.
היגיון של המומחה. לך תבין
+
עזוב, הכול טוב. ממזמן ירדתי מכם בנושא הזה. כבר תקופה ארוכה שאני עובד בחזית הזאת רק מול ההורים.
עובד מול ההורים ומקבל אפס. ההורים הלוא יודעים טוב מכולנו מי אתה ומה אתה שווה.
חוצמזה...
ככל שידוע לי, בורוקר אמור להתמחות בתחום ומעבר לכך, הוא גם מחתים את לקוחותיו, שהמלצותיו היו ויישארו תמיד בגדר המלצות, והם יהיו אלה שיישאו בתוצאות,
אם לטוב ואם לרע. כלומר: הוא מסיר מראש את אחריותו להפסדים שעלולים לנחות על לקוחותיו, כי מה לעשות? הוא יועץ, אבל הוא אינו נביא.
ואילו אתה? אתה בכלל לא בא כברוקר וכממליץ. אתה מבקש לקבל כסף, כדי שאתה תוכל לעשות בו שימוש עפ"י ראות עיניך, תוך שאתה מנסה לשדל את המשקיעים שכדאי להם לחלוק עמך ברווחים העתידיים 50/50%.
אז בוא. האם זה חוקי בכלל? האם אדם נטול כל רקע וידע בנושא, רשאי להחתים "לקוחות" כדי לקבל מהם כספים להשקעה בבורסה?
ונניח שכן. רק נניח, שתבוא ותאמר, שמה שסוכם בין 2 אנשים בוגרים, תופס עפ"י חוק. לכן, העובדה שאדם סמך על רעהו, די בכך כדי לפטור את מי מהם החובת הצגת תעודת מומחה בתחום. הצעת? קיבלתי? חתמתי כאדם בוגר וכאדם אחראי למעשיו? יופי. די בכך.
אבל אנחנו הלוא אנשים בוגרים, ולכן עלינו לחשב צעדים לפני שנשגה. הבנת?