השקה ושתול / סאבלימיותם והחן

• פותח הנושא NiGa
  • פורסם בתאריך

NiGa

New member
השקה ושתול / סאבלימיותם והחן

עם בירון, כפי שיבוצע בטקס סיום שכבת ויניק, מחזור פ"ב (מחזור אחרינו - FAG), 1997-2003, שעה 19:30 באמפי במקווה ישראל! 1 כל התלמידים עובדים, תפוזים קוטפים מסיעים טרקטורים באזורים חקלאיים ארבעים מעלות, עם הפרות, איזה ריחות יותר גרוע ממורות, מתחיל לבכות תפוזים נופלים על הראש - כל הכבשים מלוות אותם חממות פתוחות- כולם במשק כבר- די! אוץ' איי איי איך פרות יושבות עלי ריחות מסריחים מאחורי ומלפני ומצדדי איציק די! יורד גשם עלי, רטובים כל בגדי, מוריי מאוחדים רוצים להכשיליי, תלמידים לומדים חקלאות בבאסה תמידית - די! אחרים בסתלבט למה זה מגיע לנו? בגלל קרנית! אני בורח, אלאבהחטי יש פה ריח, דני פה וזה חבל - את השכל שלי מורח חקלאים עוד רבים בלחש ובקול- השקה ושתול, היי! בחאווה נשתולן לחוד ננבול וזה הכל!! פזמון: בחאווה נשתול, לחוד ננבול 3x 2 כבישים בבית הספר, לא מראה מוזר לא כשיש את ניר שבבית הספר גר, עם רישיון לטרקטור משך כל התיכון שוב פעם דשן נתקע לי בגרון לא בושה להצטיין במשק, בתרנגולות למשול ושאלת איפה הפר שהיה פה אתמול? מצטער, שמעת על המבורגר? הוא נלקח, הוא נשחט - היה שלום חבר! בגרות בחקלאות, מסיים בקלי קלות, מבחנים - בכיף מעתיקים, איפה המורים? כבשים, פרות, תרנגולים, אין לנו אורוות סוסים קירקור תרנגולות עולה לי על העצבים חן יושב לו בלול, ממיין ת'ביצים בזמן שסאבלימיותם מזייף כרטיסים אני לא חקלאי בשקל, מראש מתנצל but הגיע היום שגם הדיקי מלפפונים שותל, היי... bridge - בירון שנת 2002-2003... העם היושב בויניק עדיין, צריך לפתוח את העיניים ולא לסגור אותן... יש פול חקלאיות בקיוסק כלבים בין הגדרות אמנון מחפש תלמידות עם סיגריות בין העצים עזרא אומר להרים את הלכלוך... בחאווה נשתול, ללחוד ננבול, היי... בחאווה נשתול, לחוד ננבול - וזה הכל!

NiGa

New member
כן, טובים היותם והחן האלה הא?

נראה לי הם יהיו הכי טובים בכל המסיבה, שמעתי עליהם דברים טובים מ-ורד, אחת מהשכבה שלהם..

Glass Prison

New member
יותם!!!!!!!

גדול!! פשוט גדול מתי אני רואה אותך כבר? צריך לנגן... עניינים...משהו

Mashina Girl

New member
חח אתם שולטים!!..../images/Emo28.gif

ראיתי ת'ביצוע!!.. 10
. התלהבתי לאללה. חבל שאנ'לא יכולה לבוא היום, וגם אם הייתי יכולה.. זה סתם היה נדחף. אתם להנות!!

‡NoK

New member
זונות!!!!!! ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif

מי הרשה לכם לעזוב?? מה יהיה עכשיו ?
היה כל כך יפה ועצוב. אוף אוהבת אתכם!

Darakan

New member
הגוזלים שלי עזבו את הקן

פרסו כנפיים ועפו ואני ציפור זקנה נשארתי בקן ובלה בלה בלה, שהכל יהיה בסדר תמיד ידעתי שהיום יבוא בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה טוב לא משנה..

tofy

New member
יו!!!!../images/Emo7.gif

ויניקים קטנים שלי, אני כלכך אוהבת אתכם
אתם השיכבה המטופחת באמת במיקוה (כלכך חמודים בהפגנה-בירון,עמית,עומרי...זה בערך מה שזיהיתי) אה!!!...לא מאמינה שזהו! הולך להיות כלכך משעמם עכשיו אין את מוטה בדשא,את עידובס ותומר מאחורי ויניק את מקסים,שירן,רוויטל,ליאת,בועז,גיא,בירון,יובי,אביחי,חן ויותם....(שחכתי מישו?) בכלל....חן ומוטה בקו 5-אני בודדה!!!!!!!!!! (או כמו שאמרתי הרגע בטלפון "בודדת") ו.....ו....זהו! מי יספר לי את סודות המשק? כל מה שאני יודעת זה את הטלפון של החממה (שאותו אני אצטרך להעביר לדורות) ראיתי אתכם היום כלכך מאושרים....כלכך ריגש אותי-באמת כולם התחבקו עם כולם.....אוף...זה סוף כזה...

יאפה

New member
do not worry my little grasshopper

i have taught you everything you need to know remember the phone!!

יאפה

New member
you are mistaken ...

you are not my little grasshopper-now you are my grasshopper-you are not little anymore..

jimmybob

New member
לא יודע לגבי אחרים אבל אני עדיין חי

במקווה ככה שתצפי לראות אותי כול יום ששי בשתיים ערה (אם אגיע) בבית ספר מחפש את כול אלו שנפרדתי מהם ממכם התלמידים שעוד נשארו בבית ספר ומהמורים הרכזים ואנשי המשק שעדיין אראה כול פעם שאצא מהבית (כשאהיה בו). וזה שלא לדבר על רגילות שדיר באלאק לא תקפצו לביקור קטן אציל, את כבר יודעת את הדרך, ועל הטקסים שאנסה להגיע אליהם. טקס שבועות אני מביא את כול הקורס שלי הנה שיראו מזה טקס שבועות אמיתי. אז נתגעגע אבל את עוד תראי שבמהרה תתקלי באנו שוב ושב בחיי בחברה שעוד גרים לידך, בחברה שיבואו לבקר, בטקס החלוקת תעודות בגרות ובעוד ועוד מקומות במשך החיים.

ShiN ShiN

New member
הייתם בין הטובים! ../images/Emo13.gif

איך כולם התלהבו.. היה ממש יפה! ובכלל, היה טקס נחמד! עצוב.. אין יותר דׁב ענבר...

קדימה

אלה טקס כל מי שהופיע היה תותח אנחנו השיכבה הטובה ביותר וגם אני אתגעגע אליכם נוקי משי יעלי רותם ויקי וכל חרי הקטנים!! אשתדל לבוא מהטירונות לבקר!!! מבטיח!!!!!!!!

TrunKs 2003

New member
../images/Emo7.gif סיכום שנות ויניק....

אולי נשאר עוד שנה...? אבל אוףף.. קראתי היום את הספר מחזור מהתחלה ועד הסוף וכמעט בכיתי כמו שבכיתי ב"הצלצול"... כל הצחוקים שהיו לנו.. כל הכיף.. כל הטיולים.. האזימוט, האלגרוק, השברולט, המסידודי, האסיילום והריב עם אופיר בפורום (אופיר אני מת עלייך!!!)
, החממה מאחורי ויניק, הנסייונות של חן ויותם לגרום לי להפסיק לעשן ולשתות, החיבוקים של שין, ניר, הקטינות של לירון, הצביטות של אלון, המסטוליות של שרי (איזה חמודה מה שרשמה לנו בספר מחזור!! למה לא עשינו לה משהו בטקס..?), הצעקות של גנטון, הנאציות של שלמה, ההטפות של כרמלה, הספסלים בויניק, המזגנים שלא עובדים אףפעם בכיתה שלנו, ה - 3 שעות מתמטיקה ביום רביעי עם אלצ'קו, מייזלע המצחיקולה והאוולין של עומר, לחיי האהבה ודרגון בול זי, שיפודי עזרא נאפיס ו----אנדרי! האוטו של עמילוב, העמיטוכונדריה ושלל הגדרות העמילוב, הל"ג בעומרים, ה"קדימה", "אני לא מחוק אני טיפקס", המחסן של צחי/החדר של תומר, האחד במאי, פיזיקה עם טובי כוכבי, קובי פיזיקה והחלב אם, מוטי רוסו והצעקות, טומשין והפרהמטר, אתי וה"חומה!!", בירון והחוואה, הטרזינה, אורן ונדב ערומים בים, דורין והשאגות, לילי והמבטי אימה של "תיזהר ממני..." ועוד ועוד ועוד ועודדדדד... תוסיפו עוד כל מה ששכחית ורשמתי די הרבה... אוהב אתכם ותמיד אתגעגע.. דודי.

Uv Kruvi

New member
יא תחתים...

לא מסיים! אין סיום! לא רוצה! מקסימום נעשה השלמה להסטוריה... (; אבל הטקס היה אחד השווים... ממש יפה....רואים את כל ההשקעה והכל... וקדימה השקה ושתול אפילו אמא שלי אמרה אחד הטובים ו.....זהו...אין מילים... יום שאני בחייייייים לא אשכח... מלא דברים טובים... אזזז...
לכולם... והרי אני אראה אתכם שוב... את הבנים בכדורגל... את השאר, באנדריי, נאפיס, פצה, פיצה מטר, או סתם עוד מקומות כאלה ואחרים... אז יאאאלה... חלאס עם הבכי והדמעות... (*אני כ"כ לא מאמין שאני אומר את המשפט הזה...) :))

אמ סי

New member
האגודה למען הצלת הברחש הצפוני!!!

הישיבות ביער של מקווה, הטיולים בגבעת ויניק, הסתלבט בדשא, הכבשים ,הפרות, התפוזים, הבריכה הלא משומשת, הגן שעשועים בויניק, משחקי השכבה.. כגון העפת אנשים באויר וזריקת אבנים לעצים כדי להוריד נעלים להסתובב 20 פעם עם חתיכת עץ לנסות לקפוץ מעליה.. ג'קאס , הי'ודניקיות וההתנחלות בדשא, צוות החאווה: בירון תומר נדב ואביחי.. עצוב.. עצוב. אביחי.

למעלה