השקה ושתול / סאבלימיותם והחן

• פותח הנושא NiGa
  • פורסם בתאריך

NiGa

New member
ladies n gentlemen: מאי...

תוספות: ניר: "אאאאללא מדבר ככה" או לחליפין "אננני לללא מדבבבר ככה!" ניר: "אאאאללא מאמין" ניר: "מספק, הוהוהוהוהוהוהוהו" יותם, יובל, חן, מוטה, לירון, כולם: "ניר" החלש, המספק, הקדימה, והשתבח... הפרצוף של רינה שעומר, שוב, מאחר... הפרצוף של קרנית שחן ירד עליה הפרצוף של חן שהוא צעק על דיצה הפרצוף של דיצה הפרצוף האפשרי של קרנית, אם היינו אומרים לה "מהההההההה?! מה אתה טמבל!?" כשקיבלנו תעודות. השאלות הפרטניות - שאף פעם לא הגיעו... אבא של טורג'ה אבא של ניר חאווה קראוס עמיכלור העבודה של יותם האנשים שמספרים ליותם מה קרה בימים שהוא עבד ניר ששומע שירים שרק ניר שומע טורג'ה שרואה סרטים שרק טורג'ה רואה (ולא שומע, כי אין לו קול במחשב) רויטל עם החום לירון עם האזעקות, ישראל עם המזגן, קובי עם השנינות, טליה עם השיבוח שלומי את שלומי לשעבר עם המופרעות ניב ורם כקורבנות לשעבר של שלומי את שלומי שנת 2001-2003, שהעם באמת ישב בויניק, באותו מקום במשך שנתיים... ההבטחות השנתיות ש"השנה אני אשקיע", שככל שעבר הזמן,] הופרחו יותר מהר החאווה השפה הסטייל ואנחנו. אנחנו שאין כמונו בעולם.

Uv Kruvi

New member
מזליג דמעה...

:)) כל היציאות שלנו... כל השטויות... ד"א היו שאלות פרטניות... חלקם אני קיבלתי... כי לא תמיד הייתי שומע את האזהרה... ואז זה כזה "יובל שאלה ראשונה אליך" *יובי מרים את הרשא לא מבין מה היא רוצה ממנו* שואלת שאלה, אני מחפש מחפש מחפש, עד שיעל היתה עונה... :)

Absolut May

New member
לא, באמת

אולי תסרקו את עצמכם ושימו פה בפורום מה אתם אומרים?

rmpardes

New member
מעניין אגב... מה עם שלומי את שלומי?

חקלאים יקרים שלי

הצטרפתי לבית הספר ולשכבה הנפלאה הזאת ב כיתה ט ואני חושב שזו הפעם הראשונה ששמחתי שאמא שלי החריכנ אותי לעושת משהו ואני שמח עםזה. אני תמיד יזכור אותכם ואת כל סיפורי השכבה אני לא אשכח את משחקי הכדורגל שערכנו ונערוך(דיר באלאק אם אתם לא באים מחר) אני לא ישכח את יציאות הכיתה לשברולט את אבא של טורגה מלחמות התפוזים בפרדס את האהבות האכזבות והסיפורים שהיו בשכבה את טורניר הכדורגל שיב4 לקחה כמו גדולה רק שתדעו שאנחנו השכבה הטובה בחולון אני רוצה לאחל לכל אחד ממכם המשך דרך נעימה בחיים בכל ובצבא בפרט אל תצפו לפגוש עוד כל כך הרבה אנשים טובים כי אין!!! עככשיו אנחנו הולכים להיות חלק מהחברה ולא מוקפים בחברים טובים אני מאד מקווה שתשכילו למצוא לעצמכם את החבים הנכונין בצבא אוהב אותכם מקסים!!!! אם יש כדורגל תקראו לי אני בא מהבסיס :)

Uv Kruvi

New member
חחחחח!!!

שיואו!!!!! מלחמות התפוזים!!!!!!! משו מטורף!!!!!! מי שלא יודע מה זה לקבל תפוז במקום כלשהו בגוף, לא יודע מה זה חיים! :) והיי לפני התפוזים היו מנלחמות אבוקדו... זה היה ממש מטורף, כי האבוקדו היה קשה עוד... ואיך שדני תפס את אורן על הסולם מנסה להוריד אבוקדו, והתחיל לקלל אותו ואנחנו בינתיים בורחים לטרקטור חחחחח איזה גדול זה היה!!! להתחלק לקבוצות ולעשחק מלחמת אבוקדו... תראו לי עוד טמבלים שעושים את זה?!?!?!?!?!?!? :)

יאפה

New member
"לחייך"

יב3 ניצחה את יב4 בטרוניר ביב4 וזכתה בתואר האליפות *בחיים אני לא אשכח את משחקי הכדורסל-לא יודעים אם שמתם לב אבל עם הזמן נהיינו מאד מתואמים-אני יובל אופיר טורג' נדב רן - יש לנו פתאום מהלכים קבועים.. *את הנסיעות עם יותם-והצעקות "בעעעעעעעע" מהחלון-כוסיות!!!!!!!!!!!!! *את עידן ואהוד הילדים הכי מקסימים בעולם - שאני אוהב אותם מכל הלב אבל גם מת לתת להם מכות מכל הלב! אהוד!!! אתה מחוסל!! *אני אתגעגע לשבת בכתה שאני נהנה לשבת בה - ולהביט סביב ולראות כל כך הרבה אנשים שאני אוהב..או לשבת על הדשא עם אותה הרגשה.. *הריצות בגולדה..מווווטטטהה יא הוווומממווו!! *גרמניה וכל מה שקשור.. *טורנירי הפינג פונג אצלי.. *לצעוק בשיעור חקלאות:בירון! נאור! חי! עמוס עין גיל מלך החישתיל!!!! *לראות את נאור מווסת *לצחוק על קרנית ולשמוע את טל צוחק על הבנות *לשמוע את מקסים מקטר על הבנים שלקחו לו בנות ועל הבנות שלקחו לו בנים *לקנות ברד בקיוסק *לראות את קובי רץ 2000 *לצחוק עם הבנות מכיתתי שאני "סבא" - ואת המשפחה הכיתתית שלי.. *לשיר בדשא מול ויניק את השירים שלנו *להגיד:"אני מקוואי - אני לומד חקלאות ועובד במשק-אני אוהב ללמוד במקווה-בחוואה , ואני גאה להגיד את זה" *להגיד לשתי אנשים שנפגשים אצל עידן-ולפגוש שם את כל השכבה.. *לקום בבוקר - לקראת לימודים\מתכונת\בגרותת לחשוב על כל האנשים שנפגוש שם ולחייך!

יאפה

New member
שכחתי

*הויסותים של נאור!! *שבק ס בכיתה ז-ח בהסעות-לדעת את הכל הכל בע"פ!! *מסיבת הפתעה שעשו לי בבית בכתה ז'! וה-40 איש שישנו אצלי! *אני ותום זיידרמן בכיתה ח' בשלולית המיתולוגית-אח! הנוסטלגיה! *יחסי אהוד-שלומי איתי-אופיר *המסיבות המוזרות של ימי שישי.. *הצחוקים של לפני האוניברסיטה! *הזכרונות של היציאות הכי מוזרות בעולם ביומבהולדת של אושר! *השינה בכיתה ז' במקווה! אצל טורג'! *המכות שהלכתי עם קובי כיתה ח'.. *להסתובב בת"א עם אנשים! סתם ככה! *להיות "על הרצפה" בגלל מקסים אורן או יותם *חוואת kbg בבית של עידן שני *החתונות של אחיות של עידן-והפדיחות של מוטה שם(והצעקות של אהוד באמצע-יורד לקוף!!!!) *שיעורי מתמטיקה שלי:))) במשך התיכון לפחות! יש עוד פול עדכנים בהמשך מחר בגרות..

ya maaan

New member
את האמת

השנה הייתי במקווה הרבה יותר מאשר בבי"ס שלי. אמנם ציטוטים וכאלה אני לא זוכר, אבל מה שאני כן יודע זה שבאתי למקווה כי נהנתי שם, כל המקום - חאווה אחת גדולה. אז אנשים שמרו על עצמכם ועל קשר אתם באמת השכבה הכי דה בסט החולון אם לא בארץ!!! אז אללה Have Fun!!!

Uv Kruvi

New member
עוד משו שלא נשכח אחרי היום...

טליה!!!!!!!! מגן 66!!!!!! מהההה?!?!?!!?? לא נשכח אותך בחיים! אחריכל מבחן, כשהיינו מקבלים את ה "55" הרגיל, או ה "65" המיוחד והמיוחל!!!!! או את ה 72 היחידי!!!!!!! :))

RevitallicA

New member
לכל שכבת ויניק בדימוס../images/Emo70.gif

אני
אתכם
...I had the time of my life אני בחיים לא אשכח אתכם
חולה עליכם
וברוווור שנשמור על קשר
נעשה פגישות שבועיות/חודשיות בויניק

למעלה