השקה ושתול / סאבלימיותם והחן

• פותח הנושא NiGa
  • פורסם בתאריך

TrunKs 2003

New member
ברחשי....!! ../images/Emo110.gif(ועוד כמה שחכתי)

"בתאבון סגל!!!!" ובגדנ"ע וכמו כן חזי והכובע המסתובב והספסל ליד פיזיקה שתמיד היינו קופצים מעליו והשלון (תרתי משמע) של לאה המכשפה.. ועודדדד

BigCuteDragon

New member
והסיבובים!!../images/Emo7.gif

הסיבובים של אביחי בויניק...
אוף... הכל נגמר!

jimmybob

New member
שכחת כמה

הפאב של ישראל שעוד נחזורר אליו ואל שאר המעדונים, היחצונים של עמית ואבירם. המשק בכללי שעוד נתגעגע הרי אפשר להיות בבית ספר "3 שעות" ורק לצחוק בלי הפסקה ולעשות חיים על חשבון שעות לימוד? היציאות יום כיפור של אנשים ("מכרה זהב של כסף") ובכלל כול היציאות הכי מוזרות שרק בשבכה שלנו אפשר לשמוע. ולא נשכח אאת כול היציאות השכבתיות עם המאה אלף איש לכול מקום שאנחנו הולכים אליו. הימי הולדת בנאפיס בטרזינה ואיפה לא, כול החורים הנידחים הגענו לחגוג ימי הולדת. האופניים של עומר, הבדיקת תשובות בסיום מבחנים, הכדורגל בתוך ויניק עם כול מה שבא ליד הויכוח על המזגן בכיתה שלנו, ההליכה לויניק דרך ממטרות וכול הדברים שיש רק בויניק. השיעורי מתמטיקה של אלה, כול המשחקים שהיינו משחקים בשיעור, השבירת דמקה של ניב ע"י אלה. בחגיגות על הבית שלי בשיעורים חופשיים, כול המיץ לימון שגמרו לי כאן כול העוגיות שהלכו לקיבות של אחרים ואל אליי, עוגיות שהייתי קונה רק בשבילכם כשתבואו בשעות החופשיות. מוטה מתגלגל על החול בל"ג בעומר האחרון אורן בא שיכור מהתחלה ועוד מכין את המנגל כשהוא שיכור כולו, הפגישה עם כולם ועם אנשים ששנים לא ראינו, היה גדול. הל"ג בעומר שנשרפתי וכל מה שבא אחריו זוכר את כול מי שהיה שם מחכה מחוץ לחדר מנסים לךהיכנס ולא נותנים להם. אסור כמובן לשכוח את ביוטכ' חיים נושמים ולומדים ביוטכ' בחאווה היציאות של גלעד למורה באמצע השיעורים והמבחנים הממוצע 5 תלמידים לשיעור העתקות במבחנים ומה לא היה לנו שם בביוטכ' (רותם על אחריותך להמשיך את מסורת החאווה בביוטכ'). ואיך אפשר לשכוח את ויקה וויסליב היחדים שבאים לבית ספר כמו דיילים, והתאונה של וייסליב שהרס במגרש החניה של הבית ספר 3 מכוניות. אביבה שהייתה לנו דלת פתוחה לכול שאלה ושהייתה מוותרת על כול ההרשמות ושאר השטויות שהיינו עושים. מכוניות המורים והמכוניו תשלהו (לא שלי) שהיו חונות דרך קבע ליד ויניק במקום השמור רק למיוחדים שבמיוחדים. משחקי הבייסבול בדשא החבטות של אנשים לעשרות מטרים. שיעורי הספורט של גנטון שמסביר לנו על כול הדברים שהמורים לךביולוגיה לא סובלים להסביר ועל כול השרירים בגוף. משחקי הכדורעף נגד גנטון והכיתה שלו שתמיד היו מעניינים וכיפיים, ההתעצבנויות של גנטון. עציטוים של אלה אאשר שמורים רק לה (החברים היקרים ועוד). וזהו לא בא לי יותר לראש דברים. אבל יאללה כמה שנתגעגע אחד לשני עדיין יש לנו את הפורום הזה את האייסיקיו ואת הימי ששי להשלים כול הזמן את החסר שצברנו במשך השבוע-שבועיים בצבא. אז זהו ואלוהים אני אתגעגע!

NiGa

New member
יש לציין -

משחקי הכדורעף בהם י"ב3 תמיד היו קורעים את י"ב4 הריחניים האלה, אפילו עם שחקנים כמוני!

Uv Kruvi

New member
קדימה משחקי הכדורעף!!!

היינו הנברחת הכי טובה בביצפר!!!! צ'יא!!!!!!!! וקדימה הבית של טורג' בשיעורים חופשיים קדימה המיץ לימון של איציק!!! קדימה העוגיות שוקולד-צ'יפ של טורג'!!!!! חלש עם הקבוקים הקשים... :) חלש עם המחשב שלא מוציא צלילים... ולמי שזוכר... הימים של פעם...ההפסקות....שהיינו באים לטורג'.....לראות......סרטים... חחחחח....המבינים יבינו..... :)) והימים שהיינו באים בהפסקה של החצי שעה לשחק סיאם...וכולם היו קונים שחקנים ובסוף נשארו 2 דקות למשחק.... חחחחח :) ולא נשכח את ניר, שמסתבר ש....."אבא!!!! אבל אני לא יודע אמהרית!!!!" חחחחחחח....כל יום כיפור היינו צוחקים על זה בבית שלו....בגינה.... :) ורועי ואיתי!!!!!!!!!!!!! ססססאמק אני מתגעגע!!! היינו הולכים לחציר, עולים עד למעלה, ועושים שטויות, ואז חוזרים לכיתה עם ריח של רפת.....חחחחח.... :) והיינו הולכים לערימת כותנה, ועושים סלטות...קדימה אופיר ברוך... וקדימה גרמניה!!!!! "מיינה פריודה בליאפ אאוס" או משו כזה.... :))))) בתקופה הזאת היה גם את ה "דאאאאליק" "אאאארה" "לללליללללי" וכל אלה :) אחחחחחח נוסטלגיה!!!!

יאפה

New member
למקוואיסטים היפים המוצלחים שלי

יענו למקוואיסטים שלי- כבר שנה אני חושב על הפרידה הזאת..וכל פעם שאני חושב עליה אני מתעצב! זאת ללא ספק הייתה התקפ' הכי יפה של החיים שלי - ולכם מגיע הקרדיט זה היה כבוד גדול ללמוד איתכם, לדבר איתכם, לבלות איתכם.. אני תמיד יהיה גאה להגיד שאני מקוואיסט ולא אשכח בחיים את מקווה וגם לא אותכם! עלו והצליחו-אני יודע שתעשו את זה-כי אתם הטובים ביותר מבחינתי! הזכרונות שלי ארוכים מידי ויש יותר מידי בשביל לכתוב את כולם - יש לי כמה ציטוטים: "המורה-אין לנו שום אינטרס לשקר לך-שמנו לב כי כמות הילדים פחתה אבל..."(רם את ניב, לחזי כיתה ז') "את תצאי להרשמה!!!!" (אני לדיצה כיתה י'-בתגובה ל-חן צא להרשמה) "אאאאאווווווווובבבבבבברררררררר"(קובי-בערך כשמישהו יצא להרשמה) "אנחנו רוב זעום"(ראב באמירה טריוויאלית) "החתולים הכלבים האלה!!!" (נאור הריס באמירה אריוויאלית) "קר פה יא בני זונות!!" (טורג' כי היה לו קר) "יא טמבל יא..יא..יא טמבל!" (מוטה לא מצליח להלים שתי קללות ברצף - יום כיפור 2002..) "אני עם הזין של אלי"(אמנון עטואר - מסביר מה הוא עושה בטיול בכיתה ז) "מכרה כסף של זהב"(שוב יום כיפור..לא זוכר מי אמר את זה..) "ניר"(מה שתרצו מי שתרצו מתי שתרצו-בד"כ בשיעורי ביולוגיה) "בלי כוונה" (אהוד מסביר לכרמלה למה הוא נתן לעידן כפה באמצע השיעור..) "סליחה איפה זה עזריאלי?"(אני מנסה לברר איפה זה עזריאלי.. בחניה של עזריאלי...) "נההההג! - האוטובוס מאחורה קורא לך!"(לירון גרוסמן - מסביר לנהג אוטובוס שהאוטובוס מאחרוה מצפצף לו...) "או שכן או שלא מה שבטוח שאולי- אבל גם זה בספק"(נאור הריס - לאמא שלי במטרה להסביר לה שהוא היה אציל הרבה..) "אני עושה פוטוסינתזה!!!" (גד דויטש ויניק 2002 - מסביר למה הוא בישיבה מזרחית - על האבן המיתולוגית..) "קוז'ו- היום עמדתי בשער ניסיתי לעדוף כדור ונתקעתי עם הראש במשקוף-נפלתי עלה רצפה - וקמתי-אני רואה שגם כל האחרים היום על הרצפה-וכולם מתפקעים מצחוק!!! זה לא היה מצחיק-זה כאב!" ( מוטה בעוד הסבר אופייני איפה שהוא בכתה יא -למה היה היום בבית ספר..) והיו עוד-הרבה הרבה הרבה הרבה ... אבל אני לא זוכר את כולם.. אז ויניקים - מקוואיסטים , אל תשכחו אותי- אני בחיים לא אשכח אותכם אוהב ואני אתגעגע ... חן! ד"א שנה הבאה טקס שבועות-כווווולם במקווה!!! רן - תביא כדור!

Uv Kruvi

New member
זה היה אמור להיות בספר מחזור...

אבל אני עצלן מדי....... אזזז... מסמך גנוז? :) (אתם מוזמנים להשלים, זה מה שהיה לי באותו רגע בראש) הדברים הקטנים שלעולם לא נשכח רינה מייזל "מר ז'ליוונסקי!" (מה??? מי??? איפה הוא יושב?!?) אלי מלכי המבט לנקודת החיבור בין הקיר והתקרה (מה לעזאזל כ"כ מעניין שם?!) כרמלה רוגל "הדם זורם במע' הדם של......." (כ-ניר-אה שהיא עדיין לא הבינה על מה אנחנו מדברים) וייסליב "אהה, סליחה סליחה..." (על מה אתה מצטער כ"כ?) יאיר גנטון "אופיר! תביא ת'כדור!" קנית דנינו "די! נמאס לי! אני מתחילה לשאול שאלות פרטניות!" (שיעור תנ"ך סטנדרטי...) טליה רותם "תבורכו!!!" אלה אזרחוביץ' "חשף, אם, אם..." (חשף, מה כ"כ מצחיק במשפט הזה?) אפרת מאירי "מה עם הדוח"ות???"

blackmedic

New member
מקוואיסטים

אכן שנה אחרונה של לימודים במקווה-ישראל עברה עם כל הזכרונות הגעגועים החוויות והאנשים שבחיים אני לא אוכל לשכוח כל החברים הטובים שהכרתי בבית הספר שבמשך הזמן באמת הפכו לאחים כמו שאמר חן יש חוויות אינספור שאי אפשר להזכיר אבל לכל אחד מאיתנו יש מקום שמור בלב לויניק ולכל השכבה ממחזור פ"ב דבר אחרון יש לי לומר אנשים תשמרו על קשר ואל תשכחו את התיכון כי זו התקופה היפה ביותר בחיים
בהמשך הדרך נתראה בהמשך הדרך עידן שני תלמיד כיתה יב'3 ומיקוואיסט גאה

RevitallicA

New member
../images/Emo26.gifחן../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif

זה הדבר הכי מצחיק שאי פעם קראתי
פשוט נשפכתי פה מצחוק איזה חצי שעה
קדימה עם לנצור את ההודעה הזו לנצח

ShiN ShiN

New member
../images/Emo6.gif

אגב, הזין של אלי.. זה היה כשאמנון בא להסביר לכיתה *שלנו* על איזה טיול, בכיתה ז'.. מכיוון שאלי חינך אותנו, אמנון ענה לטלפון ואמר שהוא בזין של אלי..

RevitallicA

New member
זה לא לגמרי מדוייק...

הוא אמר שהוא *עם* הזין של אלי... לא *בזין* של אלי...
קטנונית, אני יודעת
אבל יש להתייחס לדקויות

ShiN ShiN

New member
גרר איתך ../images/Emo123.gif

אגב, מצאתי את המחברת תיעודף מכיתה ח'..

RevitallicA

New member
אנל'א מאמינה../images/Emo70.gif

תנצרי אותה לנצח
ינשופי טוויטי רולז דוד

BigCuteDragon

New member
אההההה!!!

וואי! אני דורשת מפגש קריאה!!! אני זוכרת שבעקבותייך התחלתי לעשות גם... יש לי דברים מצחיקים... אבל זה לא לפרסום!

rmpardes

New member
שכחת את המשפט שאני הכי אהבתי...

ענת רום להדס : "אין לך עוד תשובה דיפלומטית, ארוכה ומייגעת?"

TrunKs 2003

New member
../images/Emo8.gifיאללה נו.. שיהיה עוד..

עכשיו הזכרתם לי מלא... * הלול!! איך אפשר לשכוח את הלול!! ושעורי אהרון עם שירם, שרום, לול פיטון ושאר ביצים... כמו כן ה - "נקודה. המשך--" והקונדום שהיה שם על הראש בחורף.. * הסמינריון הארור!! ה"טיול" שהכי שנאתי בחיים שלי אבל שהיה כיף להתפלח מהפנימייה הזאת ולטייל בירושלים...:) * לא שמעתי פה משהו על הגדנ"ע! שם הכרתי את ביחי כשחטף צעקות מהמפקד "אתה עצלן!!!! עצלן!!!!!" והצלחות חומוס ש"ניקיתי" עם יובל... (זוכר שהייתי במשטפה 4 וחצי שעות..?!) * הטיול השנתי השנה והחגיגות במרפסות של ההולידיי אין הזה.. * ההרצאות של כרמליטה על דרך חיים נכונה ותזונה בריאה (בחיית ראית איך את נראית..!? תזונה נכונה בתחת שלי.. וברגליים שלך..) וההעתקות של השיעורים 5 דקות לפני תחילת השיעור. * פאקינג אורי אלון והשטויות שלו... תמיד הייתי עושה מועדי ב' והוא היה עושה לי מבחן בע"פ, שואל אותי שאלות "מה היה מספר על המכונית שנגנבה בעת חטיפת הערבים במנדט לארץ ישארל.." ומה אני יענה? * הפתקים שלי ושל מיטל בשיעורי תנ" והפתקים שלי ושל אביחי בשיעורי מתמטיקה ומחשבים.. מבטיח לפרסם פה חלק..:)) עוד...

Absolut May

New member
בואנה זה מה זה לא נעים מה

שקורה לכם פה... טוב תפרסמו את הספר מחזור או משהו - בא לי לראות אתם יודעים.

למעלה