שכחת כמה
הפאב של ישראל שעוד נחזורר אליו ואל שאר המעדונים, היחצונים של עמית ואבירם. המשק בכללי שעוד נתגעגע הרי אפשר להיות בבית ספר "3 שעות" ורק לצחוק בלי הפסקה ולעשות חיים על חשבון שעות לימוד? היציאות יום כיפור של אנשים ("מכרה זהב של כסף") ובכלל כול היציאות הכי מוזרות שרק בשבכה שלנו אפשר לשמוע. ולא נשכח אאת כול היציאות השכבתיות עם המאה אלף איש לכול מקום שאנחנו הולכים אליו. הימי הולדת בנאפיס בטרזינה ואיפה לא, כול החורים הנידחים הגענו לחגוג ימי הולדת. האופניים של עומר, הבדיקת תשובות בסיום מבחנים, הכדורגל בתוך ויניק עם כול מה שבא ליד הויכוח על המזגן בכיתה שלנו, ההליכה לויניק דרך ממטרות וכול הדברים שיש רק בויניק. השיעורי מתמטיקה של אלה, כול המשחקים שהיינו משחקים בשיעור, השבירת דמקה של ניב ע"י אלה. בחגיגות על הבית שלי בשיעורים חופשיים, כול המיץ לימון שגמרו לי כאן כול העוגיות שהלכו לקיבות של אחרים ואל אליי, עוגיות שהייתי קונה רק בשבילכם כשתבואו בשעות החופשיות. מוטה מתגלגל על החול בל"ג בעומר האחרון אורן בא שיכור מהתחלה ועוד מכין את המנגל כשהוא שיכור כולו, הפגישה עם כולם ועם אנשים ששנים לא ראינו, היה גדול. הל"ג בעומר שנשרפתי וכל מה שבא אחריו זוכר את כול מי שהיה שם מחכה מחוץ לחדר מנסים לךהיכנס ולא נותנים להם. אסור כמובן לשכוח את ביוטכ' חיים נושמים ולומדים ביוטכ' בחאווה היציאות של גלעד למורה באמצע השיעורים והמבחנים הממוצע 5 תלמידים לשיעור העתקות במבחנים ומה לא היה לנו שם בביוטכ' (רותם על אחריותך להמשיך את מסורת החאווה בביוטכ'). ואיך אפשר לשכוח את ויקה וויסליב היחדים שבאים לבית ספר כמו דיילים, והתאונה של וייסליב שהרס במגרש החניה של הבית ספר 3 מכוניות. אביבה שהייתה לנו דלת פתוחה לכול שאלה ושהייתה מוותרת על כול ההרשמות ושאר השטויות שהיינו עושים. מכוניות המורים והמכוניו תשלהו (לא שלי) שהיו חונות דרך קבע ליד ויניק במקום השמור רק למיוחדים שבמיוחדים. משחקי הבייסבול בדשא החבטות של אנשים לעשרות מטרים. שיעורי הספורט של גנטון שמסביר לנו על כול הדברים שהמורים לךביולוגיה לא סובלים להסביר ועל כול השרירים בגוף. משחקי הכדורעף נגד גנטון והכיתה שלו שתמיד היו מעניינים וכיפיים, ההתעצבנויות של גנטון. עציטוים של אלה אאשר שמורים רק לה (החברים היקרים ועוד). וזהו לא בא לי יותר לראש דברים. אבל יאללה כמה שנתגעגע אחד לשני עדיין יש לנו את הפורום הזה את האייסיקיו ואת הימי ששי להשלים כול הזמן את החסר שצברנו במשך השבוע-שבועיים בצבא. אז זהו ואלוהים אני אתגעגע!