דוד אתה כותב, הרבה ויש תשובות להכל
אך לא אפרט את כולן, מכמה טעמים:
1. הכתוב ארוך מדי והתשובה תהיה ארוכה יותר
2. המטרה שלי כאן זה לא לתת ייעוץ מקיף, זה לא מקצועי בפורום שכזה (לכך יש ארועים ייעודים ומפגשי ייעוץ פרטניים).
3. אין לי אינטרס לשתף את כל המידע שאספתי עם גורמים אחרים בשוק שיכולים להוות תחרות עבורי.
ולהתייחסות בקצרה:
רעידות אדמה-
תראה אני משקיע, אני חייב להיות אופטימי, אם אחשוב על אסונות לעולם לא אשקיע.
ב- 10 השנים האחרונות לא היתה כל בניה חדשה ביוון, עקב המשבר, ויש גם הרבה שלדים לא גמורים. הבניה לא תתחדש עוד הרבה זמן כל עוד מחירי הנכסים לא יעברו רף מסויים (המספרים שמורים עמי).
בהשקעות תמיד קל למצוא תרוצים
למה לא להשקיע, אך כמשקיע אני מחפש את ה
- למה כן להשקיע
מיסוי-
אכן, יש סבירות שעניין מס השבח ישתנה בסוף 2019, לכן בתוכנית העסקית שלנו אנו מביאים בחשבון את המס המקסימאלי, כי כשאתה קונה בניין אתה מתנהל כישות משפטית, כל עסקה או הרכב דורש התחשבות לצרכי מס, אני לא רו"ח ולכן אנו מתייעצים עם המובילים בתחום בארץ ובחו"ל.
אני יכול לומר לך שרק בארץ שלמתי 15,000€ על הרכבת מבנה מס הכי טוב שאפשר לצורך הפעילות, אבל זה לצרכי, יש גם אפרויות אחרות.
חשוב להתארגן לענייני המיסוי.
ועם זאת, המס ביוון נמוך מאוד יחסית ויש
אמנת מס ייחודית,
אין תשלום מס בארץ על עסקאות ביוון
*יש להתייעץ עם רו"ח ולא להסתמך על תשובתי
לגבי רכישת נדל"ן ביוון:
לא כל מה שכתבת רלוונטי, הכל תלוי עסקה, אך כלך אלו ידועים.
אגב בכל מדינה שלא תרצה להשקיע עליך:
להקים יישות משפטית פרטית/עסקית
לעשות את כל המהלכים הרלוונטים (נוטריו, עו"ד, אגרות וכיו"ב)
בדיקות ע"י הגורמים הרלוונטים.
ועוד.... זו הסיבה שאני עושה מפגשים ייעודים כדי שמי שמחליט לבצע מהלכים בעצמו ביוון, שתהיה חו נקודת פתיחה רכה יותר ולא ללמוד הכל מ- 0 כפי שאני עשיתי.
מי שירצה ליווי, אז ידע לבחון את המלווה המתאים על בסיס הרקע הזה.
חשוב מאוד להכין שיעורי בית טוב טוב, כי לא ירחק היום, שהכרישים שעשו תרגילים בארה"ב, יעשו זאת גם ביוון!!!
סליחה על המענה הקצר.
ועם זאת אני מאמין גדול בשוק הזה ולכן אני שם.
מי שמתעניין יש קבוצה בפייסבוק: השקעות נדל"ן ביוון- כל מה שרצית לשאול על השקעות ביוון
משקיע בב"ש
WWW.BIALIK2.COM" rel="nofollow" target="_blank">WWW.BIALIK2.COM