השקעות נדל"ן ביוון

וואוו.....כעת הסתקרנתי, יש מצב שאתה זורק לי רמז מי אתה?

אפילו במסר פרטי, אין לי אפשרות להשיב שם אך כן לקרוא.

ותודה על הפרגון, לא צפיתי זאת ואני מאוד מעריך זאת.

משקיע בב"ש
WWW.BIALIK2.COM

otherwise

New member
חשבתי שתזכור את הניק שלי מהפורום

בכל מקרה, שם פרטי מתחיל בל'...

לא זכרתי כי אני לא כותב כאן לעיתים קרובות

אני פעיל יותר בפייסבוק בקבוצות הרלוונטיות.

עם זאת היה מחמם את הלב לקרוא את תגובתך והתרשמותך מהערך המוסף שנתתי לך.

ממש משמח אותי לראות את הדרך שלי נושאת פרי, תמיד היה לי חשוב ללוות ולספק מידע נכון, עמוק ורציני כדי לאפשר לאנשים לקבל החלטה נכונה.
תגובה שכזו מראה שאכן הגישה שלי נכונה ומשתלמת.

רוב תודות,

משקיע בב"ש
WWW.BIALIK2.COM

מצחיק, אני רואה שאתה בענייני תאוריות קונספירציה

אז אם כבר בוא נזרום:

1. לא רצחתי את ארלוזורוב, יש לי אליבי- טרם נולדתי.

2. אם עוד לא הבנת אין כאן שום דבר למכירה.

3. אם אתה חושב שהפורום הוא כלי לגיוס משקיעים, אז אתה ממש לא מחובר, עם תנוע של 3 וחצי אנשים....כבר עדי; להשקיע אנרגיה בפייסבוק.

4. זה לא רלוונטי לך- אתה מה שנקרא 'משקיעי מקלדת', בעיקר כותב, אך לא משקיע בעולם האמיתי.

לא נותר לי אלא לאחל לך בהצלחה ידידי.

משקיע בב"ש
WWW.BIALIK2.COM" rel="nofollow" target="_blank">WWW.BIALIK2.COM

אספרסו2

New member
אולי לא הבנת

אין לי בעיה שתשקיע גם בקנייה על הירח
כל עוד לא תגרור חפים מפשע לשקוע איתך.

אולי אתה לא הבנת או מסרב להבין

אני לא גורר אף אחד להשקעה, לא משכנע אף אחד להשקיע ולא משווק כל השקעה.

והירח מיועד לחסרי הבנה כמוך... אותי לא מעניינות עסקאות כאלו, אני מאמין ברווח והכנסה מהיום הראשון, זה הבדל בין האסטרטגיות השקעה שלנו (אה בעצם...אתה לא משקיע רק מגיב מקלדת).

משקיע בב"ש
WWW.BIALIK2.COM

אספרסו2

New member
ברור,כמו כל נוכל מתוחכם

אתה גורם לקורבן להאמין שהוא מייטיב עם עצמו.

משעשע...

לא הבנתי מי הנוכל ומי הקורבן?

מה נמכר?
מי מוכר?
מי קונה?

אין לא מוכר, לא קונה ולא ממכר.....אז היכן הנוכלות לא ברור לי?

כנראה שאתה חי בעולם עם המון פחדים, מקווה שיחלוף לך.

משקיע בב"ש
WWW.BIALIK2.COM

אספרסו2

New member
אתה אולי מהתל בבריות ומשתעשע.

אני מריח נוכלים גם כשמסתתרים מאחורי מקלדת.
בזאת סיימתי איתך.

טול קורה מבין עיניך

אתה אולי יודע להתנסח אבל אתה לא כל כך אמין או ישר.

בעוד וניתן לדעת בקלות מי אני, פשוט נכנסים WWW.BIALIK2.COM" rel="nofollow" target="_blank">לאתר
ומשם הדרך קצרה, לזהות שלי.

אתה סתם מישהו שמכנה עצמו אספרסו2, אז מי מסתתר בדיוק מאחורי איזו מקלדת?

תרים מכנסיים, נתפסת במערומיך.

משקיע בב"ש
WWW.BIALIK2.COM

ולאספרסו2 (שחושב שאני מסתתר מאחורי מקלדת) יש גם את דף הפייסבוק

אספרסו2

New member
מכיוון שסיימתי את השיח איתך

בהחלט ברור שהתגובה האחרונה שלך מכוונת לך עצמך.
על ראש הגנב בוער הכובע.

לא רק שאינך משקיע, תככן קטן אתה גם לא ממושמע

טענת שסיימת את השיח ואתה עדין מגיב, משמע לא ממושמע ולא אמין.

כמו-כן אתה מגחיך עצמך כאשר בנקל ניתן לדעת מי אני, מכאן שהטענה של 'להסתתר מאחורי המקלדת שינה אמיתית', מאחר ואינך מזוהה אלא משתמש בשם בדוי ללא כל אתר או כתובת, מראה את שאמרת עליך עצמך.

אתה גם חקיין.... מנסה לצטט פתגמים לאחר שנענית באחד, אולי תהיה (או שמא זה תהיי) מקורי לשם שינוי?

יתרה מזאת, אין בכלל קשר תוכני לפתגם שהבאת.
מכאן שלא נותר לי אלא לסיים במשפט אחר:

נאה דורש נאה מקיים, נסה לעמוד בו, אולי תצמח מכך.

משקיע בב"ש
WWW.BIALIK2.COM

דף הפייסבוק

אספרסו2

New member
אתה כל כך משתדל להוכיח שאתה גנב ברשיון

שאני נאלץ בעל כורחי לענות למען הציבור .

לא רק שאתה עונה בעל כורחך

אלא אתה סר למרותי, ככלבלב כנוע למרגלות אדונו.
אתה רואה כמה קל לי לגרום לך לעשות כרצוני?!

שברתי לך את המילה ב- 2 תגובות פשוטות.

משקיע בב"ש
WWW.BIALIK2.COM

זה קל מדי ולא מאתגר

אני ממש חש לא בנח, אני מרגיש כאילו אני מתעלל בך אינטלקטואלית, יחסי המרות שאתה מחפש כאן בדמות BDSM וירטואלי, אינם מתאימים לי.

אז אחסוך לך אלך לחפש שיח מועיל ופורה עם אנשים ברמתי האינטלקטואלית ואשאיר אותך כאן כנוע ופצוע להתבוסס בשיח הביבים המתאים לך.

משקיע בב"ש
WWW.BIALIK2.COM

אספרסו2

New member
אתה רק מגלה לציבור הקוראים בפורום

את האמת עליך,דבריך כאן מעידים שאתה טיפוס נאלח ששומר נפשו ירחק ממנו.

לכל מי ששלח לי מסרים פרטיים

לפני כמה שנים, מסיבה שאינה ברורה לי אין לי אפשרות לענות למסרים הפרטיים שאתם שולחים לי, אלא רק לקרוא.

אי לכך, או שתשאירו לי פרטי התקשרות או מייל, או שתיצרו עמי קשר דרך דף הפייסבוק שלי.

אשמח לסייע לעזור וללוות את מי שיהיה מעוניין.

בהצלחה.

משקיע בב"ש
WWW.BIALIK2.COM

למשקיע בב"ש - השקעות פיננסיות ובנדל"נ בכלל ביוון.

כאחד שטייל בשנים האחרונות לא מעט ביוון ובאיים השייכים ליוון ,בחנתי מקרוב ואף ניצלתי את הטיול והשעות ה"מתות" לבחינת רכישת נכסי נדל"נ [באי רודוס] ולאו דווקא באתונה, ביקרתי אף במשרד תיווך של רי/מקס ברודוס.

לאחר שחזרתי ארצה החלטתי לבדוק לעומק את המשבר ביוון ולהבין האם יש סיכוי ליוון להתאושש מהבור העמוק שבו היא נמצאת, האם יש סיכוי להחזר השקעה בנדל"נ בדומה למה שקרה אצלינו משנות ה- 2000.

להלן מסקנותי מהבדיקה :
1. המנגנון הממשלתי ביוון סובל מסיאוב לאורך שנים רבות, שחיתות ארוכת טווח, מנגנון מנופח ולא יעיל שמכשיל כל אפשרות לצאת מהמשבר ולא נשכח את הפנסיונרים של עובדי הממשל שגם הם משתתפים ב"חגיגת" הכספים הממשלתיים שמכבידה על התנהלות כל ממשל השולט במדינה, סיפר לי איש עסקים יווני ש...ביוון יש בדיחות עצובות על אי יעילות המנגנון הממשלתי, על כך שלכל עובד יש עוזר ולעוזר יש עוד עוזרים , אף אחד לא יודע מה הם עושים, כך הופכים כולם למנהלים [ושכר תואם], עובדים בדרג נמוך ממש אין.
כל ניסיון לקצץ במנגנון הממשלתי ביוון כולל איומים ישירים ממדינות היורו , לא הועילו.

2. כשיוון הצטרפה לשוק היורו באירופה בשנת 1999, מצבה הפיננסי היה קשה ביותר והיא לא עמדה בתנאי היסוד לקבלתה [אינפלציה וגרעון תקציבי] אז...ממשלת יוון זייפה נתונים ואז התקבלה לשוק היורו.

3. יוון החזיקה ומחזיקה עדיין מעמד רק בזכות ההלוואות שהתקבלו ממדינות היורו שחוששות לא פחות ממנה מקריסת המערכת הבנקאית שתשפיע על עתיד מדינות היורו באירופה.

4. היקף העלמות המס ביוון הוא הגבוה בשוק היורו, לכן אגב מחירי הנדל"נ עדיין גבוהים מהמשתמע כמדינה במשבר, לאזרחים יש כסף "שחור" שמאפשר להם לחיות באיכות חיים שאינה תואמת את מצב המדינה.

5. תכנית הצנע על רבדיה משנת 2010 שהיתה אמורה לפתור את הבעיות שציינתי ,החלו שביתות והפגנות, ומהומות דמים, והתכנית בעצם כשלה.

6. מאז שנת 2013 סובלת יוון מתנודות פוליטיות וחוסר יציבות ובשנת 2015 אף נערך משאל עם בו הוחלט ברוב של 61 אחוז לא לקבל את מדיניות הצנע שכפתה עליהם הנהגת היורו כתנאי לקבלת הסיוע הנוסף.

6. בשנת 2016 תחזית קרן המטבע הבינלאומית היו פסימיות וביטאו חשש מהסיכון שטמון בהשקעות ביוון ומחוסר היציבות של כלכלתה.
7. בתחילת 2017 כלכלני הקרן העריכו שאם תוכנית החילוץ של יוון לא תשונה, הכלכלה של יוון תגיע למצב נפיץ, ובשנת - 2060 חובה יגיע לכ - 275 אחוז מהתוצר הלאומי (לעומת כ-180 אחוז בתחילת 2017).

8. שנת 2018 - ענקיות תיירות ביוון החלו לקרוס והודיעו על תכניות התייעלות .
כתבה בגלובס על תכנית חילוץ חדשה שמוצאת ע"י גוש היורו - יוני 2018 - https://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001242595

9. מדינות גוש היורו מגלים ספקנות לגבי עתידה של יוון אבל ימשיכו להזרים כספים כדי למנוע קריסה שתשפיע על כל אירופה, יוון חייבת לגוש היורו מאות מיליארדי יורו והמצב רגיש לכולם.[הבעיה של אירופה נוגעת גם למצב המונטרי באיטליה, ספרד,פורטוגל ועוד]

השאלה היא האם במצב עניינים זה כדאי להשקיע בנדל"נ ביוון .

=========================================================
פרל דוד , סלולרי - 052-8964914

למעלה