השרדות 1511

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif

פרק מעולה. עכשיו אני גם בטוח שזו העונה שאני הכי נהנה ממנה EVER. מצד אחד רציתי שג'יימס לא ישתמש באליל אבל מצד שני קצת קיוויתי שכן. מנדי מתגלה כמאסטר מיינד האמיתית של המשחק הזה ואני ממש מרוצה מאיך שהיא משחקת את המשחק. בזכותה הברית הגיעה עד לפה והיא עכשיו מבינה שהיא צריכה לחשוב טוב טוב עם מי היא רוצה להגיע לפיינל 3 ולא טוד ולא ג'יימס היו בתכניות שלה - וזה מובן. פרק הבא כנראה ביקור משפחות (נו אחרת למה הם כל כך רגשיים) והקרע הכל כך מצופה בין אמנדה לטוד.

../images/Emo58.gif

זה הפרק הכי דביל בעולם !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אחת עם פלולה על הפרצוף , אחת עם פרצוף שדורש כאפה ושערות שיוצאות לה מהאף.. והכי גרוע - ג'יימס עף ... אמרתי לכם שזה עונה שצריך לוותר עליה.. קודם אשלי ועכשיו ג'יימס .. רק נותר שזאתי עם האף השעיר תנצח ופשוט לרשום "נכשל" על העונה הזו...

Woogyman

New member
טיפש זה אומר ההפך ממך? ../images/Emo110.gif

אם כן, sign me in... ברצינות, תקראי שוב את ההודעה שלך ותגידי לי שזה לא נשמע כאילו ילדה בת 6 כתבה אותה. (אם את באמת בת 6 אז אני מתנצל ולוקח הכל בחזרה)

Woogyman

New member
in=up ../images/Emo122.gif../images/Emo110.gif

השעה 4 בבוקר, והנקודה הייתה ברורה בכל מקרה.

אני פשוט לא ארד לרמה ולטיפשות שלך

אם היית מפעיל את השכל היית מבין שחופש הביטוי חל גם כן... ובקלות אפשר לתת לך איזה חסימה מהפורום על קללות ועל יחס לא יפה... זכותי לחשוב מה שאני רוצה ואם אני נגעלת מזה שיש לה פלולה (מה שלא מתברר כשקר) אז זכותי .. אז בינתיים אתה יכול לסתום את הפה ואם לא נוח - פשוט אל תקרא את התגובות שלי לפרקים.. קפיש?

Woogyman

New member
אני לא קורא, ../images/Emo110.gif

אבל הפעם הייתי סקרן בגלל התגובות להודעה שלך... אני לא אחזור על אותה הטעות.

Boran

New member
../images/Emo58.gif 1511

רשמיי מהפרק: - תחרות הפרס הכי לא הוגנת בעונה. זה באמת מפתיע שמי שידע הכי הרבה על סין מידע כללי זו הסינית... - פיג'י טיפשה, למה לקחת את אריק ודניס, שני האאוטסיידרים שגם ככה שלושתם הם לא רוב, ולא את טוד ואמנדה או טוד וג'יימס? תמיד דברים כאלה זו הזדמנות של זהב לבונדינג ו/או שיחות אסטרטגיה. - זה ללא ספק אחד הפרסים הטובים שהיו אי פעם בהישרדות. - אני לא יודע למה בכלל נוצר המצב הזה שאם ג'יימס שם חסינות אז טוד עף. הנה פתרון קל: דניס מצביעה לפי ג'י, ואז יש שני קולות לפי.ג'י, שני קולות לטוד ושלושה לג'יימס. אם ג'יימס שם חסינות, עדיין יש תיקו בין טוד לפי.ג'י, ובהנחה שתהיה הצבעה חוזרת - פי ג'י תעוף. ואם אין הצבעה חוזרת - לפחות זה לא העפה בטוחה לטוד. - אמנדה היתה ממש טיפשה כשהיא רמזה לפי ג'י על התוכנית. מה שקורה עכשיו זה, שפי ג'י רק צריכה לרמוז לג'יימס שישתמש באליל, ואז היא יכולה להיות בטוחה שטוד עף, וגם ג'יימס בפרק הבא בטוח עובר לצד שלה, כי מצד אחד היא הצילה אותו, ומצד שני הברית שלו בגדה בו. - העשר דקות האחרונות של הפרק היו לא פחות ממורטות עצבים, מהרגע שהגו את התכנית ועד לרגע שראו שג'יימס לא השתמש באליל. - מה קורה עכשיו? עכשיו הם שלושה פיי לונג, שניים ז'אן הו ודניס שלא ברור מה עושים איתה. מה שמוביל אותי לנקודה הבאה: - מה אמנדה תעשה? מצד אחד, מנקודת המבט שלה אם היא בגמר עם טוד וקורטני, יש לה סיכוי לא יותר מדי גבוה (למרות שמנקודת המבט שלנו, הצופים, היא רוב המוח מאחורי הברית הזאת). מצד שני, להיות בגמר עם ז'אן הו זה לא כדאי בכלל. כי מי יהיה בג'ורי? ז'אן הו שיתמכו באחד משלהם, ופיי לונג שיהיו מעוצבנים על הבגידה של אמנדה. ככה שבמצב שלה באמת, אבל באמת שכדאי להיות ילדה טובה ולהישאר עם פיי לונג, המהלך הכי דרמטי שהיא יכולה לעשות זה לקחת לפיינל 3 את דניס במקום טוד או קורטני. - ג'יימס הולך להיות ג'ורי עצבני.... מצד שני, אחרי המילים האחרונות שלו אני פחות בטוח בזה, הוא מקבל מאוד בהבנה את הבליינדסיידינג שלו, ומאשים יותר את עצמו מאשר את כל השאר. - אם ג'יימס היה משתמש באיידול ואז רואה שבגדו בו, הפרק הבא היה פשוט מעניין. מצד אחד, ג'יימס נשאר. מצד שני, טוד לא נשאר. מצד שלישי, אמנדה רוצה לקפוץ צדדים, ומצד רביעי, עכשיו ג'יימס יודע שקורטני ואמנדה בגדו בו. - ולסיום, הפרק הזה מבחינתי קבע סופית שהעונה הזאת היא רשמית העונה הכי טובה של הישרדות אי פעם.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

ובקשר לאתגר חסינות: אני לא אוהב דברים כאלה, שהזוכה נקבע ע"י זריקה אחת, על לוח שהוא מעולם לא התאמן עליו. אז שיעשו את זה שוב אחרי 3 זריקות או משהו, אבל על פי זריקה אחת זה נראה לי הרבה יותר מזל מכישורים.

../images/Emo58.gif

אם אמנדה מגיעה לפיינל 3 עם טוד וקורטני היא לוקחת את המליון. את קורטני אף אחד לא סופר וטוד מצטייר כביצ' שבוגד באנשים. הנסיון של אמנדה בטקסי מלכות יופי יבוא לה יופי טופי כשינסו להכשיל אותה. היא רק צריכה להגיד "שלום עולמי" והיא לוקחת את המליון. בדיוק כמו דאני.

Boran

New member
בפרק הבא ../images/Emo58.gif מתוך אתר CBS

While most castaways shed tears of joy after receiving news from home, one sheds tears of sorrow…but some think the waterworks are no more than a mere performance מישהו מקבל חדשות לא טובות מהבית, אבל חושדים בו שהוא עושה ג'וני פיירפליי??

למעלה