../images/Emo58.gif 1511
רשמיי מהפרק: - תחרות הפרס הכי לא הוגנת בעונה. זה באמת מפתיע שמי שידע הכי הרבה על סין מידע כללי זו הסינית... - פיג'י טיפשה, למה לקחת את אריק ודניס, שני האאוטסיידרים שגם ככה שלושתם הם לא רוב, ולא את טוד ואמנדה או טוד וג'יימס? תמיד דברים כאלה זו הזדמנות של זהב לבונדינג ו/או שיחות אסטרטגיה. - זה ללא ספק אחד הפרסים הטובים שהיו אי פעם בהישרדות. - אני לא יודע למה בכלל נוצר המצב הזה שאם ג'יימס שם חסינות אז טוד עף. הנה פתרון קל: דניס מצביעה לפי ג'י, ואז יש שני קולות לפי.ג'י, שני קולות לטוד ושלושה לג'יימס. אם ג'יימס שם חסינות, עדיין יש תיקו בין טוד לפי.ג'י, ובהנחה שתהיה הצבעה חוזרת - פי ג'י תעוף. ואם אין הצבעה חוזרת - לפחות זה לא העפה בטוחה לטוד. - אמנדה היתה ממש טיפשה כשהיא רמזה לפי ג'י על התוכנית. מה שקורה עכשיו זה, שפי ג'י רק צריכה לרמוז לג'יימס שישתמש באליל, ואז היא יכולה להיות בטוחה שטוד עף, וגם ג'יימס בפרק הבא בטוח עובר לצד שלה, כי מצד אחד היא הצילה אותו, ומצד שני הברית שלו בגדה בו. - העשר דקות האחרונות של הפרק היו לא פחות ממורטות עצבים, מהרגע שהגו את התכנית ועד לרגע שראו שג'יימס לא השתמש באליל. - מה קורה עכשיו? עכשיו הם שלושה פיי לונג, שניים ז'אן הו ודניס שלא ברור מה עושים איתה. מה שמוביל אותי לנקודה הבאה: - מה אמנדה תעשה? מצד אחד, מנקודת המבט שלה אם היא בגמר עם טוד וקורטני, יש לה סיכוי לא יותר מדי גבוה (למרות שמנקודת המבט שלנו, הצופים, היא רוב המוח מאחורי הברית הזאת). מצד שני, להיות בגמר עם ז'אן הו זה לא כדאי בכלל. כי מי יהיה בג'ורי? ז'אן הו שיתמכו באחד משלהם, ופיי לונג שיהיו מעוצבנים על הבגידה של אמנדה. ככה שבמצב שלה באמת, אבל באמת שכדאי להיות ילדה טובה ולהישאר עם פיי לונג, המהלך הכי דרמטי שהיא יכולה לעשות זה לקחת לפיינל 3 את דניס במקום טוד או קורטני. - ג'יימס הולך להיות ג'ורי עצבני.... מצד שני, אחרי המילים האחרונות שלו אני פחות בטוח בזה, הוא מקבל מאוד בהבנה את הבליינדסיידינג שלו, ומאשים יותר את עצמו מאשר את כל השאר. - אם ג'יימס היה משתמש באיידול ואז רואה שבגדו בו, הפרק הבא היה פשוט מעניין. מצד אחד, ג'יימס נשאר. מצד שני, טוד לא נשאר. מצד שלישי, אמנדה רוצה לקפוץ צדדים, ומצד רביעי, עכשיו ג'יימס יודע שקורטני ואמנדה בגדו בו. - ולסיום, הפרק הזה מבחינתי קבע סופית שהעונה הזאת היא רשמית העונה הכי טובה של הישרדות אי פעם.