השרדות 1511

Boran

New member
../images/Emo58.gif

והנה דעתו של בריאן מהישרדות 11: Oh, AWESOME. That was beautiful. You just know Jaime was sitting on the jury all "At least I PLAYED my false idol." Haha, I love it. There is probably nothing I love more on Survivor than a good blindside. Leann, Gregg, Judd, Edgardo... those are some good times right there. And this was no exception. I am finding myself loving Amanda and I am thrilled to see her take action and execute a really intelligent strategy. I was wondering why everyone was so keen on letting James steamroll his way into the finals. Nicely done, Amanda, and I hope you keep going strong. Actually, though, speaking of James's "steamrolling," has anyone else noticed that he... kind of sucked in challenges? I mean, yes, he was an enormous help in the tribe challenges involving brute force, but his individual record is worse than, oh, Courtney's. And Peih-Gee's. And Erik's. And Frosti's. I mean, he literally scored the same as Courtney in that star-throwing challenge. As far as I'm concerned, James is yet another example that "immunity threat" is not synonymous with "huge hulking dude" (see also: Rafe, Kelly Wiglesworth, Yau-Man, Darrah, Jenna Morasca, and Kim Johnson, all of whom won multiple individual challenges... but, uh, don't look at Colby, Terry, Tom, or Ozzy, because that will completely undermine my point). So now that James is out, what happens to his two idols? Do they go back into play this late in the game? What happened with Yau-Man's in Fiji? I know Alex's went back, and Earl found it, but will the producers really put TWO idols back into play on Day 31 with six people left? Also, what would have happened if James had played the idol, leaving one vote for Todd and one for PG? Questions, people! I have questions! Okay, that's all for now, but I need to rewatch that episode. Good times.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

פרק מעולה. כמו שהרבה אמרו כאן, היו הרבה מהלכים טיפשים בפרק הזה. אבל הכי בולט זה פיג'י - אחרי שאמנדה אמרה לך שהיא הולכת להעיף את ג'יימס, למה לא ללכת לג'יימס, להגיד לו שהולכים להעיף אותו, ואז ג'יימס גם מוציא את האיידול וגם מצביע לטוד. פיג'י מספרת את זה לאריק וזה כבר שלוש קולות נגד טוד, והוא הולך הביתה. ואז בפרק הבא ג'יימס לא בוטח ב"ברית" שלו יותר, ועובר לפיג'י ואריק. ואז זה כבר 3 על 3 ופיג'י כבר לא בעמדה חלשה כל כך כמו שהיא עכשיו. איזה טמבלית !!

../images/Emo58.gif

אבל בפרק הבא אמנדה תחבור אליה ואל אריק ותיקח את המליון. מילה שלי. אמנדה היא גאון והיא תהיה הזוכה הכי ראויה מאז ימי ריצ'רד האץ'!

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

אבל כמו שאנחנו מכירםי את ג'יימס, הוא היה הולך ומתעמת עם טוד על זה ובסוף היה יוצא שפי ג'י עפה. תאמין לי.

verdax

New member
../images/Emo58.gif

טוב, אין הרבה מה להוסיף, פרק מעולה, מאוד מקווה שהעונה הזאת גם תסתיים חזק ואז יהיה אפשר להגדיר אותה כעונה הכי טובה של הישרדות, הפיינל3 בסוף העונה קצת הורס את העניין הזה. לא אהבתי את הצעד של אמנדה כשרמזה לפי.ג'י. שאין לה מה לדאוג, זה היה מאוד מסוכן (חחח לטוד
). עכשיו כאשר ישאלו את אמנדה בפיינל3 (אם וכאשר, ונראה לי שכן) מה היה המהלך שהיא עשתה במשחק ובגללו מגיע לה לזכות, היא תוכל לקחת קרדיט על ההעפתו של ג'יימס. וגם לטעון שהיא בעצם היתה המוח שמאחורי טוד, בלה בלה בלה. אם קורטני לא תתחיל לעשות משהו מתוחכם, לא יהיה לה שום דבר לטעון במעמד פיינל3 (אם וכאשר, ונראה לי שכן) ולא, לטעון שהיא אנורקטית וחלשה ושרדה את העונה, זה לא טיעון מנצח. היא גם לא ממש תוכל לטעון שהיא שיחקה social game יותר מידי טוב (או שאוליי בעצם כן). היא תהיה כמו בקי בין יול ואוזי. לא רוצה לראות את אריק או דניס בפיינל3, כל השאר בסדר. אוף, זה כלכך מיותר הפיינל3 הזה, אין בזה שום הגיון. נניח דניס תגיע לפיינל3, נו באמת.

Boran

New member
../images/Emo58.gif חצי ../images/Emo45.gif חצי ../images/Emo31.gif

עם הרוב אני מסכים. קורטני היא מאוד לא כמו בקי (למרות שבקי היתה המוח מאחורי יול הרבה זמן) קורטני כן סיפקה קצת אסטרטגיה לברית שלהם, וכן כשהיה חשוב לה משהו היא דחפה את הברית לנהוג בהתאם. אני גם חושב שיש דברים שקורטני יזמה שלא באמת ראינו. מסכים שאריק ודניס לא צריכים להיות בפיינל 3. כמו שאמרתי מיליון פעם, האואבר, אני מאמין גדול בשיטת הפיינל 3.

n l m

New member
../images/Emo58.gif

איזה כיף הפרצופים שלי היו בדיוק כמו כל הפרצופים של הג'ורי ושל השורדים מי שחרא הוא חרא ושום עריכת רופרט לא תוכל לשנות את זה ברוך שפטרנו לא יודע בדיוק מה הכשיל את ג'יימס יותר הטפשות שלו היהירות שלו או שני האיידולים שהגדילו את שנייהם אני מאמין שאם לא היו לו את האיידולים הוא היה יותר מנסה להגן על עצמו או לעשות מהלך אבל בסופו של דבר הוא הסתבך בתוך עצמו שזה מה שגם קורה לטוד דרך אגב מתחיל להרגיש יותר מדי בטוח בעצמו ואם הוא לא ייזהר הוא יימצא את עצמו בחוץ בדיוק כמו ג'יימס לכן אני מקווה שהקול מפי ג'י העיר אותו קצת את דניס ואריק כמו כולם פה בא לי להרוג את דניס במיוחד כי היא עשתה בטרייבל בדיוק את מה שסטייסי עשתה בעונה שעברה ואם בגללה ג'יימס היה משתמש באיידול הייתי מורט את כל השערות שלי למזלי ג'יימס אפילו יותר טיפש ממנה פעם ראשונה שאני מבין את ג'יימס יכול להמשך לדניס וכמו כולם פה אני מוחא כפיים לאמנדה יותר נכון מוחא כפיים לעריכה של התכנית שהחליטה להיות נאמנים לצופים האמיתיים שלה ולא לקופים בארה"ב וסוף סוף להציג אישה אסטרטגית וחכמה באור חיובי וטוב הגיע הזמן באמת כנראה ירד הרייטינג השרדות כבר לא בטופ ולכן העורכים החליטו ללכת על הערכים האומנותיים שלהם או מה שזה לא יהיה בכל מקרה מה שזה לא יהיה זה מעולה ומקווה שההפקה לא תסתנוור מאול סטאר 2 ותחזור לסורה

Boran

New member
../images/Emo58.gif

תזכיר לי מה סטייסי עשתה בעונה שעברה? (תזכיר לי מי זאת סטייסי מהעונה שעברה?)

Woogyman

New member
לא יודע אם לזה הוא התכוון, ../images/Emo58.gif../images/Emo110.gif

אבל נורא עיצבן אותי שדניס ממש רמזה לג'יימס להשתמש באליל שלו. לא יודע אם זה היה בכוונה או לא, אבל אם לא אז היא טיפשה.

daniel9977

New member
../images/Emo58.gif

פרק נהדר. התפללתי שג'ימס לא יוציא את החסינות ואכן כך היה. כמה כיף היה לראות את הפרצופים המופתעים והמאוכזבים שלו. אמנדה וטוד נהדרים, הם אכן מזכירים את רייף וסטף (בהתאמה) מעונה 11. אפרופו עונה 11, הישרדות גואטמלה בעיני הייתה העונה הטובה ביותר בכל הזמנים של הישרדות, ולו רק בגלל החזרה של סטף ובובי ג'ון. סטפני לגרוסה היא השורדת מס' 1 והטובה ביותר בהיטוריה של הסדרה, אני מת עליה. כל כך הגיע לה להתקדם עוד קצת בפלאו ובטח שהגיע לה לזכות בגואטמלה. בחזרה לסין: דניס תגיע רחוק לדעתי כי אף אחד לא רואה בה איום והיא תשמש כל העת כלשון המאזניים. פי ג'י היא אחת מהשחקניות הכי טיפשות, גרועות ונאיביות ששיחקו בהישרדות, היא פשוט מטומטמת בעיני, אין לה מושג קלוש איך צריך לשחק בהישרדות, אני מקווה שהיא תעוף כמה שיותר מהר. אריק חמוד מאוד, הוא מותק וחמד של בחור, מקווה בשבילו שיגיע רחוק. קורטני לא תחזיק מעמד ותעוף בקרוב מאוד לדעתי. טוד ואמנדה יגיעו רחוק. בקיצור, אני מקווה שהזוכה יהיה אחד מהשלושה האלה: טוד, אמנדה, אריק. והכי חשוב: רק לא פי ג'י הדפוקה! ולסיום, הפנטזיה הרטובה שלי: עונת ALL-STAR בעונה הבאה של הישרדות עם סטפני לגרוסה, אלא שהפעם היא גם זוכה!!! חולה עליך סטפני

תתש

New member
../images/Emo58.gif

אם משווים לעונה 11 אז זה הפוך כי טוד הוא הבולט ואמנדה מתיישבת בדיוק במשבצת של רייף כמניפולטורית השקטה שעדיין תקבל את הקולות של האנשים שהעיפה (ז'אן-רובר, ג'יימס ואולי טוד) ואריק הוא הדני של העונה כי לא משנה נגד מי הוא בגמר (חוץ מאמנדה) הוא ינצח.

retard boi

New member
../images/Emo58.gif

להבהרה , כשעשיתי את ההשוואה הזו אני ממש לא החמאתי לסטף או לדני. לדני היה הרבה מאוד מזל וסטף שיחקה משחק מאוד מטומטם. פשוט אמרתי שטוד ואריק נמצאים בדרכם. יש לי מעט מאוד כבוד לשחקנים כמו דני או אריק , הם סתם נראים טוב ולא עושים כלום.

למעלה