בטבעת זו 35
New member
שלוש שנים מיום הניתוח...
ביום הניתוח הייתי בת שלושים חומש, 1.58, 115 קילוגרם.
נותחתי על ידי ד"ר קידר, באחד הניתוחים האחרונים שלו בבית החולים הדסה הר הצופים.
הוא התעקש על ניתוח טבעת למרות שמאד רציתי שרוול - הוא אמר שבהתחשב במזון שאני אוכלת ושממנו אני משמינה (פסטה ולחם),
אוכל לרדת במשקל יפה גם באמצעות טבעת וחבל על הסיכונים.
והוא צדק.
הסגירה הראשונה הייתה רק כחודש וחצי לאחר הניתוח, ארבעה סמ"ק
חודש לאחר מכן - חמישה ורבע סמ"ק וזו הייתה ההגבלה שהתאימה לי ביותר.
בשנה הראשונה ירדתי עשרים וחמישה קילו
בשנה השניה עוד שמונה עשר.
כשהגעתי למשקל הלא ייאמן מבחינתי, 72 קילו, עברתי ניתוח להסרת עודפי עור מהבטן ("בטן היקפית") + הרמה והקטנת חזה אצל ד"ר בני מייליק.
היה כואב, היה קשה, היה יקר, אבל היה שווה.
לקראת הניתוח פתחתי את כל הטבעת וכחודש לאחריו סגרתי אותה על ארבעה וחצי סמ"ק.
בשנה האחרונה שחלפה מאז, קרה מה שלא האמנתי שיקרה וירדתי שנים-עשר קילו נוספים,והיום אני שוקלת, למרבה הפתעתי ושמחתי, 58 קילו.
אני לא מקיאה במהלך היום, אוכלת מהכל אבל לאט ובכמויות קטנות.
בלילות יש לי ריפלוקס שעובר מיד אם אני מקיאה - זה כנראה הדבר האחרון שאכלתי (למרות שאני משתדלת שלא לאכול בשעות הערב) ושסותם את הטבעת.
אני בעצם מקיאה רק רוק, אבל יכול להיות שעצם ההקאה מזיזה את שארית האוכל שסתמה את הטבעת ומורידה אותה לקיבה. אני לא בטוחוה.
על מנת לפתור את זה, פתחתי לפני כשבוע ברבע סמ"ק, ויש שיפור, אם כי לא מוחלט.
אני לוקחת אומפרדקס 20 מ"ג אחת ליום
ובאופן כללי - מודה לאלוהים על הטוב הזה.
לא האמנתי מעולם שאוכל להיחשב רזה או רגילה.
רק מתפללת שהכל יישאר כך, שאצליח לשמור על המשקל ועל ההרגלים ושהכל יהיה בסדר עם הטבעת.
בשלב מסויים, לאחר הניתוח להסרת עודפי העור, אמר לי שהרופא שסגר לי את הטבעת, כי לדעתו הפורט הסתובב. שמעתי את זה שוב מד"ר פרידמן בשבוע שעבר,
ובכל זאת - שניהם הצליחו להגיע למקום ולסגור / לפתוח.
היה גם רופא שאמר שלדעתו יש לי דליפה, אולם זה היה לפני שנה ועד לפתיחה האחרונה לפני שבוע, לא השתנה דבר בהגבלה שאני חשה.
רב הנסתר על הגלוי... ולכן אני יכולה רק להתפלל שיהיה טוב.
קוראת אתכם הרבה, שואבת מכם המון מידע וכוח.
תודה רבה!
ביום הניתוח הייתי בת שלושים חומש, 1.58, 115 קילוגרם.
נותחתי על ידי ד"ר קידר, באחד הניתוחים האחרונים שלו בבית החולים הדסה הר הצופים.
הוא התעקש על ניתוח טבעת למרות שמאד רציתי שרוול - הוא אמר שבהתחשב במזון שאני אוכלת ושממנו אני משמינה (פסטה ולחם),
אוכל לרדת במשקל יפה גם באמצעות טבעת וחבל על הסיכונים.
והוא צדק.
הסגירה הראשונה הייתה רק כחודש וחצי לאחר הניתוח, ארבעה סמ"ק
חודש לאחר מכן - חמישה ורבע סמ"ק וזו הייתה ההגבלה שהתאימה לי ביותר.
בשנה הראשונה ירדתי עשרים וחמישה קילו
בשנה השניה עוד שמונה עשר.
כשהגעתי למשקל הלא ייאמן מבחינתי, 72 קילו, עברתי ניתוח להסרת עודפי עור מהבטן ("בטן היקפית") + הרמה והקטנת חזה אצל ד"ר בני מייליק.
היה כואב, היה קשה, היה יקר, אבל היה שווה.
לקראת הניתוח פתחתי את כל הטבעת וכחודש לאחריו סגרתי אותה על ארבעה וחצי סמ"ק.
בשנה האחרונה שחלפה מאז, קרה מה שלא האמנתי שיקרה וירדתי שנים-עשר קילו נוספים,והיום אני שוקלת, למרבה הפתעתי ושמחתי, 58 קילו.
אני לא מקיאה במהלך היום, אוכלת מהכל אבל לאט ובכמויות קטנות.
בלילות יש לי ריפלוקס שעובר מיד אם אני מקיאה - זה כנראה הדבר האחרון שאכלתי (למרות שאני משתדלת שלא לאכול בשעות הערב) ושסותם את הטבעת.
אני בעצם מקיאה רק רוק, אבל יכול להיות שעצם ההקאה מזיזה את שארית האוכל שסתמה את הטבעת ומורידה אותה לקיבה. אני לא בטוחוה.
על מנת לפתור את זה, פתחתי לפני כשבוע ברבע סמ"ק, ויש שיפור, אם כי לא מוחלט.
אני לוקחת אומפרדקס 20 מ"ג אחת ליום
ובאופן כללי - מודה לאלוהים על הטוב הזה.
לא האמנתי מעולם שאוכל להיחשב רזה או רגילה.
רק מתפללת שהכל יישאר כך, שאצליח לשמור על המשקל ועל ההרגלים ושהכל יהיה בסדר עם הטבעת.
בשלב מסויים, לאחר הניתוח להסרת עודפי העור, אמר לי שהרופא שסגר לי את הטבעת, כי לדעתו הפורט הסתובב. שמעתי את זה שוב מד"ר פרידמן בשבוע שעבר,
ובכל זאת - שניהם הצליחו להגיע למקום ולסגור / לפתוח.
היה גם רופא שאמר שלדעתו יש לי דליפה, אולם זה היה לפני שנה ועד לפתיחה האחרונה לפני שבוע, לא השתנה דבר בהגבלה שאני חשה.
רב הנסתר על הגלוי... ולכן אני יכולה רק להתפלל שיהיה טוב.
קוראת אתכם הרבה, שואבת מכם המון מידע וכוח.
תודה רבה!