סיכום מהיר על מה קרה/קורה איתי
שרוול לפני כמעט שנתיים אצל פרופסור שכטר ודר' שמעונוב באסותא בראשון, ירידה של כמעט 50 ק"ג, בצורה די מסודרת ואחידה (חוץ מהחודשיים הראשונים שאז היה ירידה מהירה ), אחרי כמה כשלושה חודשיים חזרתי להתאמן, בהתחלה די לאט ומעט, גם התעייפתי מהר והיה לי קשה, אבל ככה שהתמדתי והמשקל המשיך לרדת והמשכתי להקפיד על תזונה ויטמינים וכל מה שצריך, היה לי יותר קל ויכולתי להוסיף עצימות ולהקשות יותר, בהמשך התחלתי לרוץ ולהשתתף בתחרויות שונות ומקווה להמשיך להתקדם הלאה, אבל אני לא לחוצה על זה, מה שיהיה יהיה, לוקחת את הזמן ומנסה כמה שיותר להקשיב לגוף ולא להשוות לאחרים, גם מבחינת הספורט ובטח ובטח שמבחינת משקל וקצת ירידה.
בחצי שנה האחרונה יש עצירה, אבל אני לא מודאגת, נשקלת אחת לחודש/חודש וחצי רק כדי לראות איפה אני ובודקת גם את אחוזי השומן שמראים ירידה עיקבית שזה הרבה יותר טוב מ'סתם לרדת במשקל'.
לפני חודש וחצי עברתי ניתוח פלסטיקה אצל דר' בני מייליק: חזה, בטן מורחבת וירכיים, לא כיף, לא נעים , עדין לא החלמתי לגמרי, עדין לא חזרתי להתאמן, עדין יש דברים שמעייפים אותי וקשים לי אבל כבר עכשיו אני יכולה להגיד שזה שווה את זה, לי לפחות.
זהו בנתיים, יהיה אחלה שבוע!