השרשור היומי!

Michelle91

New member
השרשור היומי!

אני יודעת שזה מוקדם.......................... אל תסקלו אותי אבל ככה לא יהיה לי סיכוי לפתוח.. היום הולך להיות פרק מ-ה-מ-ם!

Naraku SeXy

New member
כן! (באקורה :p שוב) גם סשומרו,

גם הומו חדש, גם מירוקו ואינויאשה באותו חלל צר וצפוף...
אבל בעיקר סשומרו...

Bakura

New member
... מה זה "כאלה"? *הילה*

*מביטה סביב בתמימות* ...לא רואים כלום...

Horse Wishper

New member
אוקי יש לי משהו לומר

לא לדאוג, אני לא סוקלת אף אחד... *צורחת בזעם ומנסה לעצור את עצמי* *חושבת למה הכל כל כך לא פייר* *רצה בחדר* *מורטת את שערותיי* *חוזרת למחשב ושולחת את הכל* אני רק רוצה לבקש, שמי שכבר פתח שירשור יומי שייתן לאחרים יזדמנות, ושהמינימום יהיה 8 או 8 ורבע... רק בקשה קטנה... חוץ מזה אמור להיות היום פרק טובבבבבבבבב צפייה נעימה לכולם

blck angel1

New member
והינה קישור ../images/Emo13.gif

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1240&msgid=51676585 יאי מצאתי ^^;;

פולי3

New member
באקה ! באקה ! באאאאאקההה !!!!

אוח, אני לא רוצה שנשמתו העדינה של אינו תיפגע ! הו.
העיקר שמחר אין פרק. יופי של מתח !!

PakoLina

New member
פרק נחמד^^

אויי מירוקו אני כל כך מתה עליך
אתה מצחיק
מפתיע
חתיך
וגיבור ביחד
אני כבר יכולה לנחשב מה יהיה מחר: אינו יהפוך לשד מלא, יהרוד את השד המוזר הזה, ילחם בסאשי, ואז גקומה תגיד לו אוסווארי..
זה כבר מתחיל יותר מדיי לחזור על עצמו! אני רוצה יותר מירוקו

אווויייי חחח זה היה אחד המצחיקים!!!

במיוחד בהתחלה, כשסאנגו טיפלה במירוקו, ואז הוא עשה את עצמו מת ^_^ חחחחח זה היה מצחיק כשהוא ניצל את זה כדי לגעת בתחת שלו, ועוד בצורה מעוגלת וחמדנית שכזאת >< XDDDDDDDD ואז אחר כך כשקגומה ואינויאשה החליפו משפטים בינהם, ודיברו על מה שקרה, ו..יוווו אינויאשה כזאת חמוווודדדד ^_^ איזה אוזניים שקסיות יש לו!!!! איך הוא רצה לראות את הפצע שלה. ואז סאנגו באה בהפתעה מאחור והם נכנסו למבוכה ^^ יווו כזה יפה! השד הזה כזה, אבל כזה קרצייהההההההה! אני שונאת אותו, חתיכת גאוותן שחצן מסריח! חסרה לו פודרה וסומק קל >< מזה האודם הזה?! ארררג מנוול.

Michelle91

New member
ספוילר לגבי מחר

אינויאשה (ברור) יהפוך לשד מלא וסשומארו יגיע אבל הוא לא יהרוג את אינו' בגלל שהוא יאמר שזה לא ייחשב כניצחון כי הוא (אינויאשה) הגיע לדרגת השפל שלו. משהו כזה..

sintesis

New member
כבר הגבר השלישי שמתאפר

אבל להבדיל ממנו סשומארו ונראקו כן חמודים

Bakura

New member
חכי שתראי את ג'אקוטסו...

*מקפצת* הומו שלי *-* אני משריינת אותו מראש! >_<

J e i n

New member
זה היה פרק מעולה!

היה בו כל מה שיפה בסידרה... גם רין, סשואמארו וג'אקן הופיעו, גם היה מצחיק, גם אינו היה חמוד, וגם הוא הפך לשד... בקיצור פרק מושלם!

למעלה