פרק יפהההההההההה!!!!!!!!!!!
אבל ראיתי טובים יותר.... *זאת לא תלונה* יווו בהתחלה עם סאנגו מירוקו
איך שהיא דאגה לו והוא אמר לה תמיד לחייך...
זה היה כל כך יפה!!!!!! ואז חזרתי למציאות- כמובן שמירוקו יעשה הכל כדי לגעת לסאנגו בתחת... >< זה היה קורע... ואחר היה עם אינויאשה וקגומה.....
יאא אני כל כך אוהבת כשהם ביחד!!! וקגומה אמרה לו שהוא התבגר... חחח ואז הוא תקע פרצוף מוזר...
... ושאינויאשה רצה לבדוק את ה"שריטה" של קגומה (היא טוענת שזאת שריטה
) וקגומה אמרה לו שהיא יודעת לטפל בעצמה, ואינויאשה אמר לה שהיא לא, והיא כן, והיא לא, והיא כן, והיא לא, ואז סאנגו צ'אן היגיעה... למה?!?!?
והראו את רין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני כזה צועקת "רין צ'אןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" מה? התגעגתי.... *מתחבאת בפינה* ו...האם סשומארו דאג לאינויאשה?! לא, אין סיכוי.... עץ אידיוט >< אתה לא קולט שסשומארו רוצה להרוג את אינויאשה?!!?!?!?!?!?! אוף... זה כל כך לא טוב..... והשד-עש האידיוט הזה- הוא שם אודם?!?!!?!?!? שמעתי על איפור מעל העיניים אבל- אודם?!!?!?!? עם כזה עור לבן, זה נראה כאילו השפתיים שלו מפוצצות בדם.... ושיפו כזה פשווששששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!! חחח איך שהוא שיחק עם הנשל של הנחש!!!!!!!!!!!! מתווווקקקקק...!!!!!!!!!!!! מירוקו
כזה חתיייייך... מגן על אינויאשה.....
וזו רק אני- או שהרעל הזה נראה ממש מפחיד?!?!!?! יותר מבחיל אבל שיהיה... זה נראה כאילו זה אוכל את אינו המסכן!!!!!!!!!! ובסוף כשהוא הפך לשד.... יאאאאא מסכן מירוקו!!!!!!!!!!!! הוא נמצא סנטימטר מאינויאשה!!!!!!!! הוא חייב לפגוע בו!!! לאאאא!!!!!! וגם היום סשומארו מצא לו אחלה תיזמון לבוא
ומה היה הקטע "נשמתו של אינויאשה נחטפת (? זה היה ככה?)"?!?!?!?!?!? בכלל לא קרה לו כלום!!!! חוץ מזה שהוא הפך לשד... אבל עדיין... וואי איזו מגילה!!!!!!!!!!!