השרשור היומי!

sintesis

New member
כמה סאשו בפרק אחד.. ../images/Emo99.gif

חח סתם, היה פרק נחמד בלי קשר, עם העץ היה מעלה גם, ואינו יהפוך שוב לשד!!!! (הוא יותר יפה רגיל, אבל בתור שד זה יותר מעולה איך שהוא נלחם והכל)

פרק יפה ומצחיק... קצת...

ההתחלה מצחיקה!! והשד הזה... הוא לא הומו???? איזה מכוער!! רין כזאת חמודה!!!

Buyo H

New member
ושוב לא ראיתי:-|P

אבל יש לי סיבה טובה
נממ... אני מתחילה להפסיד הרבה פרקים
זה לא טוב><

Fay Wood

New member
פרק יפהההההההההה!!!!!!!!!!!

אבל ראיתי טובים יותר.... *זאת לא תלונה* יווו בהתחלה עם סאנגו מירוקו
איך שהיא דאגה לו והוא אמר לה תמיד לחייך...
זה היה כל כך יפה!!!!!! ואז חזרתי למציאות- כמובן שמירוקו יעשה הכל כדי לגעת לסאנגו בתחת... >< זה היה קורע... ואחר היה עם אינויאשה וקגומה.....
יאא אני כל כך אוהבת כשהם ביחד!!! וקגומה אמרה לו שהוא התבגר... חחח ואז הוא תקע פרצוף מוזר...
... ושאינויאשה רצה לבדוק את ה"שריטה" של קגומה (היא טוענת שזאת שריטה
) וקגומה אמרה לו שהיא יודעת לטפל בעצמה, ואינויאשה אמר לה שהיא לא, והיא כן, והיא לא, והיא כן, והיא לא, ואז סאנגו צ'אן היגיעה... למה?!?!?
והראו את רין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני כזה צועקת "רין צ'אןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" מה? התגעגתי.... *מתחבאת בפינה* ו...האם סשומארו דאג לאינויאשה?! לא, אין סיכוי.... עץ אידיוט >< אתה לא קולט שסשומארו רוצה להרוג את אינויאשה?!!?!?!?!?!?! אוף... זה כל כך לא טוב..... והשד-עש האידיוט הזה- הוא שם אודם?!?!!?!?!? שמעתי על איפור מעל העיניים אבל- אודם?!!?!?!? עם כזה עור לבן, זה נראה כאילו השפתיים שלו מפוצצות בדם.... ושיפו כזה פשווששששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!! חחח איך שהוא שיחק עם הנשל של הנחש!!!!!!!!!!!! מתווווקקקקק...!!!!!!!!!!!! מירוקו
כזה חתיייייך... מגן על אינויאשה.....
וזו רק אני- או שהרעל הזה נראה ממש מפחיד?!?!!?! יותר מבחיל אבל שיהיה... זה נראה כאילו זה אוכל את אינו המסכן!!!!!!!!!! ובסוף כשהוא הפך לשד.... יאאאאא מסכן מירוקו!!!!!!!!!!!! הוא נמצא סנטימטר מאינויאשה!!!!!!!! הוא חייב לפגוע בו!!! לאאאא!!!!!! וגם היום סשומארו מצא לו אחלה תיזמון לבוא
ומה היה הקטע "נשמתו של אינויאשה נחטפת (? זה היה ככה?)"?!?!?!?!?!? בכלל לא קרה לו כלום!!!! חוץ מזה שהוא הפך לשד... אבל עדיין... וואי איזו מגילה!!!!!!!!!!!

נכון...פרק 100ממם../images/Emo70.gif

מירו לא מפספס אף הזדמנות כדי לגעת לשאנגי ב- "אהם אהם"...קורע אותי
וד"א לכולם
: אין היום אינו
.... מקווה שתשרדו
<כולם בטח הבינו> היגוראשית
נ.ב: קבלו תמונה....הזוג המושי שלמי

לי Li

New member
פרק ממש יפה! *.*

והחה סאשי, סאשי חכם שמכיר שדים חכמים ולומד מהם *מהנהנת ברצינות* והיו לו פרופילים כאלה מדהימים!
עכשיו אני דורשת תמונות תקריב יפות! ; ; אוי, והקרב עם השד נראה לי הולך להיות מעניין, הפרק היום יהיה שולט ביותר ^_^ והקטעים של סאנגו ומירוקו היו קורעים, אני מתחילה לחבב את דמותו של מירוקו יותר ויותר ^_^ בכלל, הם ממש חמודים ביחד^^ ואינו וקאגומה בכלל קרעו אותי עם כל הקטע של הפצע, אין לי כוח לכתוב את מהלך האירועים *עצלנית* אבל זה היה ממש קורע ^^ זהו

ואת סאנגו צ'אן אהובתי

מירוקו נראה לי דמות שמאוד נערצת כאן על ידי חברי הפורום. פשוט...איך אפשר שלא להתאהב בדמות הזאת ולרטון אלף פעם למה הוא לא שואל אותך האם תלדי את בנו דמאט! >< אבל הוא לא בישי

לי Li

New member
דווקא הוא בישי לפעמים *.*

בקטע שהוא הוריד את הגלימה (?) הסגולה שלו ממש התבאסתי שיש לו מלמטה חלוק שחור >< כדי להיות בישי לגמרי חסר לו השיער המתנופף ברוח

הוא גברי! זה מה שיפה בו:)

יש מספיק בישים באנימה
ואם לומר לך את האמת, דיי ציפיתי שמתחת לגלימה לא יהיה כלום >< אבל פשוט חייבים לנפץ לי את זה. אררג.

"תודה לך מפלצת כלב".. חח!../images/Emo6.gif

פרק טוב!!! רק חבל שהיום לא יהייה... טוב לא נורא השואה קצת יותר חשוב...

פרק יפה ../images/Emo6.gif

ומצחיק בעיקר ^^ מירוקו וסאנגו, אינו וקגומה, שיפו... רק השד הזה איך-שלא-יקראו-לו מעורר בי בחילה ><

למעלה