השרשור היומי!

MayaChan

New member
צודקת../images/Emo8.gif

היה פרק ממש יפה... בעיקר כשאינו וקגומה נשארו לבד...

The Snow fox

New member
פרק מדהים../images/Emo63.gif

פחחח... השד הזה שם אודם... 0_O ושיפו היה ממש מתוק כשהוא שיחק בנשל של הנחש^^ והקטע בהתחלה עם הריב של קגומה ואינו' היה משעשע. והקטע עם סאנגו ומירוקו היה אדיר (סאנגו/מירוקו
)XDDDDDDD והסוף היה מותח ומעולה

עוריט

New member
פרק טוב!

פרק שווה! זו רק אני או שמירוקו ואינו' במת נראו ממש חמודים ככה סגורים במקום צפוף וקטן? :O ובכלל לא לימדו תשד-עש הזה שלא מדברים עם פה מלא? בחיי הוא צריך ללמוד נימוסין,יחד עם טיפים על איפור, וואט דה פאק האודם הזה? אבל כולאם נראו אקסטרה חמודים הפרק הזה :)

GalaxyAngel

New member
!!!

איזה פרק יפה! הוא לא משתווה למה שהיה אתמול אבל למי אכפת? העיקר.. עוד אינויאשהההההה! מירוקו מנצל את הרגעים כדי לדעת בתחת של סאנגו.. XDDDDD אבל הוא כזה חמוד!! ... שם קוגה בפרק.. וגם לא מחר.. שום קוגה... :( והשד המזעזע הזה נראה כזה קוקסינל... פוכס.. ואיך מירוקו הגן על אינו!! וזה מצבאס מה שיכול לקרות לאינו.. אבל איך זה שבפעם הראשונה קאגומה אמרה לו "שב" ואז זה עבר לו ואחר כך היא אפילו לא ניסתה להגיד את זה? O_O דפוקה שכמותה...

keshush

New member
היה פרק קורע

איזה מצחיק בהתחלה שמירוקו תפס לסאנגו תתחת... ועם אינו וקגו שהם רבו אם הפצע של קגו בסדר ואז סאנגו ושיפו מגיעים כזה וסנגו תודה שהייתם לצידי ואז שיפו כזה סליחה ואינו זה לא ברור וקגו מאושרת מזה ועם הסבא... איזה קורע שהוא רץ כמו מטורף ובסוף הוא רק נפל והוא היה צריך לסחוב אותו והילד נתן לו את הנשל ושיפו כזה תן לי תן לי פרק קורע מצחוק וגם השד החדש (ההומו) לא רע בכלל אם הוא לא היה שם את האודם הטפשי על השפתיים הוא היה יכול להיות משו משו

keshush

New member
ועוד משהו

איזה חמודה רין כשהם הלכו ליער והעץ התחיל לדבר והיא כזה קול מהשמיים ואיזה פחדן ג'אקן למות!!!

Horse Wishper

New member
לא מאמינההההההההההההההה

אני אתחיל מההתחלה, איך כזה סאנגו דאגה למירוקו, הוא פתח את עיניו ואמר: "אל תדאגי... תמיד תחייכי..." ועצם את העיניים, היא "מירוקו
תתעורר
" ואז היא מרגישה את הליטוף הידוע. והבומבההההההההה
ואז שיפו בא ואומר: "הבאתי מים, איך מירוקו?|" אז מראים את סאנגו ומירוקו עם הבומבה והיא אומרת: "הוא בריא כמו שור...."
(נונו, מירוקו שלך
) אבל הם לא מתרגמים טוב, היא לא אומרת מירוקו אלא נזיר, שומעים
זה היה מזה מצחיק שאינויאשה התעצבן על הזקן, ושהוא רצה לטפל בקגומה והם התוודו שהם דאגו זה לזה, והוא עושה: "תני לי לטפל בך
" והיא: "לא אני יודעת לטפל בעצמי
" ואינויאשה: "את לא
" והיא: "אני כן
"
ואינויאשה: "את לא
" וקגומה "אני כן
" והם ככה רבים ואז סאנגו ושיפו באים והם מסמיקים...
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סשומארו היה כזה מושי בפרק הזה
יפיוף והוא דואג לאינויאשה
רואים
טוב, פתאום הוא מבין למה יש לו את טסאיגה.....
יוווווווווו איך השד הנורא הזה בא ועטף אותם ברעל...
איזה אמיץ מירוקו...
הוא מגן עליהם, ואיך הרעל מתפשט באינויאשה... זה היה כזה מפחיייייייייייייייד
פרק הבא- שד מלא ואני בטוחה שסשומארו יצליח איכשהו להשתלט עליו... לא יודעת איך אבל הוא יצליח
איך הם סיימו שהעיניים שלו השתנו... זה היה כזה מותח ומפחיייייייייייייייייייייייייייייד
*כוססת ציפורניים*
*אוכלת את השיער*
*הולכת הלוך ושוב בחדר*
והכל עד לפרק הבא...

Naraku SeXy

New member
כזה נכון !!!

הוא מזה דאג לאינויאשה@!!!! הוא כזה מושמוש !!! לאכול אותו

Horse Wishper

New member
עוד משהו קטן

איזה חמוד היה שייייייייייייפו היום
הוא הביא מים למירוקו, הוא קפץ בחמדמדות על אינויאשה ורצה את הנשל... מאמי
ואחר כך שהוא שיחק איתו ואינויאשה עם הפרצוף התקוע הזה....

Naraku SeXy

New member
כה !!! שיפו מתוק !!

אולי הוא לא תמיד עוזר כל כך ..אבל מה רוצים ממנו הוא ילד בן 8 שצריך לראות אנשים מתים דם וזה .. מסכן

Naraku SeXy

New member
פרק מקסים !!!

אומנם הסקסי שלי לא היה אבל היה לו תחליף מצוין !!! השד הזה היה פשוט סקסי בטירוף עם האודם !!! וגם איך לא מירוקו המתוק ... כל כך מתאים לו ..המצב עם סאנגו ..חחח הם כאלה זוג חמוד
אבל הקטע הטוב ביותר !!! שמירוקו הציל את אינויאשה !! כמה רומנטי !!! ומחר הוא יהייה שד מלא !!! כמה יפה !! הוא ממש יפה בתור שד.. ואני בטוחה שסשומארו יזיל ריר ... יהייה מגניב !!

אופסע... עצלנית אני לא חיפשה שרשור

איזה פרצופים... אינויאשה במיטבו! איזה ריב של שטות היה להם בהתחלה.... "אינויאשה, אתה יודע, התבגרת" "מה?" "זו מחמאה" "זה כואב לך?" "אני יוכלה לטפל בעצמי" "תני לי לראות!" מירוקו..... אתה לא יכול לשמור על רצינות רגע? "אני מצטערת...." "את צריכה להמשיך לשמוח, כי רק כך נוכל להציל את קוהקו" (עוצם עיניים) "מירוקו?! מירוקו?!" "*נשנש תחת*" "זבנג!" "איך מירוקו מרגיש?" "לדעתי הוא בסדר גמור...." איזה מכוער! הסיום של הפרק היה מפחיד..... אסור לך לעזוב את טסאיגה! זה מפחיד! אימלה! לא רוצה שאינויאשה יאבד את נשמתו! לא רוצה! קסו! איזה יוקאי באקה! מחר סאשומארו...למה הוא לא יכול להופיע לשם שינוי כשהמצב לא חמור, סתם בשביל הכייף? ולמה הוא ואינו נשארים עם החולצות לכול הרוחות! סורי שזו כזו מגילה....
לזכר 6000000 בני אדם שנספו בשואה

special girl1

New member
באמת פרק מהמם!

איזה חמודים סאנגו ומירוקו! ^^ ואינווווווווו איך שהוא דאג לקגומה!!! ואז סאנגו ושיפו באו ושניהם נבהלו והתרחקו זה מזו. וההבעות שלו!!! חחחח בעיקר אחרי שעזרו לאיש הזקן... אבל חבל לי עליו...
הוא שוב הופך לשד... ואני לא אוהבת אותו ככה... הוא לא נחמד ורוצה להרוג את כולם... ועשכיו בכלל, כשזה מסכן אותו ויכול לגרום לו להישאר ככה לתמיד... ובכלל, הוא יותר יפה כשהוא חצי שד
איזה שד מעצבן!!! מגעיל!
הלוואי שגם מחר יהיה פרק כזה מהמם!!!

למעלה