השרשור המלא בנוגע לקומטיקה

Oceans Child

New member
יש לי בעיה קטה...../images/Emo3.gif

צהריים טובים לכולכם!
יש לי שאלה- מה עושים עם שיער יבש שביר ומפוצל?
אודה לכם מאוד מאוד! יום טוב!

שער שומני../images/Emo41.gif

בתי בת ה-17 מתלוננת על שער שומני וכבר אחרי יום של חפיפה בשמפו לשער שמן היא מרגישה את השער שמנוני. מה עושים??

yana4ka

New member
שחורים בפרצוף,קומדונים.בעע

למישהו פה יש שיטות להפטר מהנקודות השחורות על הפרצוף ? (חום בארשבעי+עור שומני משהו+גיל התבגרות לא טוף ביחד לנקבוביות)

55

New member
הי אני יודעת ששאלתי את זה בעבר

אבל אני בכל זאת רוצה לשאול שוב אני בעלת שיער לא מסודר ורציתי לדעת איך עושים תלתלים תודה

jlo9

New member
מצטרפת לשאלה שלך....

השיער שלי נושר בלי הפסקה בכמויות וזה ממש מפחיד זה התחיל רק בשנה האחרונה והשיער שלי נהיה ממש דליל,שביר ומפוצל - מה עושים?

צפנתי

New member
ראיתי הודעה מיוחדת על כך בפורום

יופי וטיפוח אישי, או איך שם דומה. אני בעלת תלתלים וכל בוקר אני חופפת או רק מרטיבה, ע"פ מה שמתחשק, מסרקת על רטוב, שמה מעט מוס HIGH-HAIR של וולה, (נדמה לי של וולה) זה מוס שלא עושה קשיחות בשיער, מלטפת את השיער עם המוס לקבוצות הטיבעית שהוא "רוצה" להסתדר בהם, כלומר שוברת את הקבוצות שיצר הסירוק, בעזרת העברת האצבעות בתוך השיער מספר פעמים, וזה. לא תמיד זה נשמר עד סוף היום, הסגולה היא כמה שפחות לגעת ולבחוש בשיער, הנגיעות בשיער לא נחשבות לשיא הנימוס, וגם שוברות את התלתלים. בהצלחה!!

אבא אסא

New member
מצטער - אני יכול להמליץ לך רק איך

מבריקים את שני המפרצים המתרחבים שלי..

יקרים שלי הצילו

מדובר בילדה בת 17 שזקוקה לתשובות באופן מיידי. אובססיה של גיל ההתבגרות... בבקשה תשרשרו רעיונות, הצעות... הכל יבוא בברכה תודה ל- YANA4KA

אבא אסא

New member
רק!!! אבל רק רופא עור או קוסמטיקאית

מורשית. רק!!! העור שונה מאדם אל אדם, ואפשר לעשות נזק איום ונורא ובלתי הפיך. ואם לא צייינתי את זה - רק רופא עור או קוסמטיקאית מורשית. (וכל זה כמובן המלצה)

alyssa and gale

New member
יש לי משהו.......

לפני שבוע בעיתון מעריב לנוער היתה כתבה על איך מטפלים בכל מני סוגי שיער ומצאתי גם איך מטפלים בשיער שמנוני זה תרופות סבתא - אני מקווה שזה יעזור אז ככה: לשיער שמנוני - ערבבי 1/4 כפית מלח עם חצי כוס מיץ מלפפונים(ככה כתוב) מרחי על השיער למשך 20 דקות ושטפי במים פושרים מקווה שעזרתי

alyssa and gale

New member
ועוד משהו..

כתוב גם אולי זה יהיה טוב ויותר אפקטיבי מאשר מיץ מלפפונים שמומלץ לחפוף יום יום ולהוסיף כפית מיץ לימון טרי למראה רענן ולא שמנוני!!!

צפנתי

New member
מעגל הבידפק החיובי בשיער ובעור בכלל

העור מגיב לסביבתו, וכמו כל רקמה חיה, מנסה לאזן את התנאים לטווח הרצוי לבריאותו. כך גם עור הקרקפת והפנים, המיצרים שומן. ככל שנייבש וננקה אותם מן השומן שלהם, כך הם יגיבו ביתר חריפות ויפרישו יותר שומן. בפנים: בנקבים הסתומים יצטבר גם יותר שומן, כי תגובת הנקבים היא לכל שטח העור ולא רק לנקבובית המלאה ממלא. לכן יש לתת לקרקפת כמה ימי חסד ללא חפיפות עם חומרי נקוי מייבשים ומנקים, ולראות מה האיזון הטיבעי שמושג. באותם ימים, אם כבר חופפים, אז בחומר כמה שיותר עדין, למשל שמפו תינוקות, ובכמות כמה שיותר קטנה. שמפו וסבון לשיער או קרקפת שומניים עושים בדיוק את ההפך וגורמים למעגל קסמים ולמצב מאד לא נעים. למדתי זאת על בשרי ובעת לימודי גם קראתי את זה במחקרים, לא לפני שתעשית הסבונים הרוויחה עלי המון כסף. אפשר כמובן רק במים, כי אינם מסירים כמעט שומן.

צפנתי

New member
עדכני אותנו מה שלום מחלפותיה של

הילדונת, והעיקר, מה מצב רוחה?

למעלה