השרשור המלא בנוגע לקומטיקה

halavit

New member
צמר גפן טבול במעט חומץ תפוחים מהול

לנקות את הפנים כל ערב לפני המקלחת ולשטוף!

חן Y

New member
קודם כל לא לחפוף כל יום

חפיפה מרובה עושה את ההיפך. שימי בירה לבנה כשטיפה אחרונה על הראש עוזר גם כמייצב לשיער . קצת מריחים כמו שיכורים בהתחלה אבל אחר כך הריח מתנדף. בהצלחה

חן Y

New member
יש פלסטר שמניחים עליהן

כמה דקות ומסירים אותו והוא מוציא את הנקודות . לא יודעת איםך קוראים לו אבל הוא גם לא בא לבד.

חן Y

New member
יש פלסטר שמניחים עליהן

כמה דקות ומסירים אותו והוא מוציא את הנקודות . לא יודעת איםך קוראים לו אבל הוא גם לא בא לבד.

Katy Cat

New member
חברה סיפרה לי שהיא ביררה על זה

בחנויות לא מזמן ואמרו שהורידו את זה מהמדפים כי זה הוכח כמסוכן או משהו. לי עדיין יש כמה כאלה בבית מהפעם ההיא שניסיתי וגילית שחוץ מזה שזה נדבק זה גם מגרד, עושה גירוי, ולא עוזר בגרוש.

חן Y

New member
יש גם גרגירים שניתן לקנות

ואפשר עם סוכר ולימון למרוח את המקום ולעסות הפנים יוצאים כמו חדשים.

mirivs

New member
חנוש היי בקשר לשחורים מצטערת

ניסית י הכל רק קוסמטיקאית טובה עושה עבודה יסודית יתר הדברים לא הועילו ביסודיות

akapulko2020

New member
המליצו לי על

שמפו "סרקל"(כן,ההוא שמיועד לילדים) עם רוזמרין,כמונע נשירה-כי הוא מחזק את הקרקפת. לא ניסיתי בינתיים,אז דעה אישית -אין.

צפנתי

New member
הסיפור שלי עם נשירת שיער, והפיתרון.

אני לא אוכלת הרבה בשר...עושה מלאן בדיקות שהיו בסדר, אבל מה, אבץ לא בדקו לי. התוסף של האבץ הוא ממקור מינרלי (מחצבים) וכשר לצמחונים, טבעונים ושאר ירקות. הוא זול, ותוך שלושה ארבעה ימים ראיתי שינוי אדיר, הרבה פחות שיער על המברשת, כרית, והחור של הגורה באמבטיה. כל הבית היה מלא בשערותי (אני ארוכת שיער ואי אפשר שלא להבחין בהן מתרוצצות בכל מקום) כעת המצב השתנה, עוד סימן למחסור באבץ הוא החרפת פצעי אקנה בעור בגיל הנעורים. כי האבץ קשור גם לזה. במצב של נשירה חריפה הצמיחה אינה מדביקה אותה, ה"מאזן" שלילי והשיער מתדלדל. במצב בריא הצמיחה שווה לנשירה, והשיער מלא ויפה. בהצלחה ובריאות לכולם!

צפנתי

New member
שכחתי לכתוב שאפשר לקנות אותו או

בכל בית טבע/מרקחת או לקבל מהטבעוני/צמחוני הקרוב. וחוץ מזה הוא ממש זול, ביחוד אם לא מתעקשים על ה"שמות הגדולים" ואין מה להתעקש, כי זה לא מוצר רגיש או הפקת חומר יקרה כמו ממוצרים טבעיים, שגם אז, לדעתי אין מה להתעקש, כי ברור שאני משלמים את תוספת המחיר על פרסומות הענק במדיות היקרות ואף פעם לדעתי לא על הבדל באיכות. בבריאות!

haimw32

New member
לי היה גם בעיה של התחלת נשירה אבל..

אני עברתי לשמפו פאנטן ואז לאחר שבוע בערך פסק לי הנשירה וזה חיזק לי את השיער ,אבל בגלל המחיר עברתי לשמפו 10 קרליין ובנתיים זה נשאר שיער חזק

צפנתי

New member
זהו, שה"ניסוי" שלך מוכיח שפשוט אין

קשר בן השניים, שמפו ונשירת שיער. אלא אם אנחנו ממש מזיקים לקרקפת ע"י חומר החפיפה, ואז אולי גם נפגע השיער, אבל ביננו, כמה מאיתנו זכו לראות העלמות שיער/נשירה/דילול בגלל חומר ניקוי? השיער נוצר ואחוז עמוק בדרמיס ומושפע מחומרי תזונה והורמונים, ולא מרגיש כמעט מה קורה בחוץ. מי שכן מרגיש זה ההמשך, ואז הוא מושפע ע"י יובש, דוהה בקרינת השמש, מתפצל... לעיניין הנשירה השורש הוא זה שמחזיק אותו בקרקפת והוא לא מושפע אלא מפגיעה חיצונית ממש דרסטית, כל ההשפעות על השורש הן פנימיות, הורמונים (הקרחה) תזונה לא נכונה ומספקת, הריון, מתח נפשי.

Katy Cat

New member
כשהתעניינתי באבץ בדיוק למטרות אלו

אמרו לי שחשוב שזה יהיה "אבץ פיקולינט" ולא סתם אבץ.. אין לי מושג מה ההבדל, אבל היועצות במחלקות טבע אמרו את זה, אז כנראה זה משהו חשוב (ביותר מחנות אחת..)

כמה הערות בנושא

1. סוגים שונים של שמפו (ומייצב) משפיעים באופן שונה על אנשים שונים. מומלץ לנסות להחליף את השמפו מדיי פעם, עד שמוצאים את הטוב בשבילכם. 2. לגביי נטילת תוספי-אבץ-- יש להיזהר. אמנם, יש בעיות שונות (כמו שיער נושר ושביר, ציפרניים שבירות ועוד), שהדבר יכול לסייע להן, אבל כמות מוגזמת מזה עלולה להיות מסוכנת. בידקו את מצב האבץ (ושאר החבר'ה) שלכם אצל רופא, והתייעצו בו. 3. לאכפתיים בנושא-- הקפידו להשתמש רק במוצרים, שלא נוסו על בע"ח (זה כתוב על האריזה). שמפו פאנטן, ככל הידוע לי, נוסה על בע"ח.

למעלה