השרשור המלא בנוגע לקומטיקה

Katy Cat

New member
לגבי 2...

זה מאד נכון...עודף אבץ יכול לגרום לבעיות גם.. אני למשל לקחתי מולטיויטמין ומינרלים (שהכיל אבץ) ובנוסף גם כדורי אבץ.. וזה עשה לי בחילה נוראית ובסוף הפסקתי לקחת את שניהם.. אני צריכה להתחיל לאזן ביניהם ולחזור לקחת שוב.. בכל אופן, קראתי בספר "ערכם התזונתי של המזונות" שעודף אבץ עושה בחילות וכאבי ראש.. אז להזהר.

צפנתי

New member
אכן, לא כדאי לקחת בעודף אדיר, וזה

לא תרופת פלא, זה יעזור רק למי שחסר לו. מי שלא רואה הבדל בנשירה אחרי כמה ימים שיפסיק לקחת, כי חוסר אבץ לעומת מצב נורמלי, זה עושה את ההבדל. מי שיש לו רמה נורמלית, לא יעזור שום תוסף. כדאי, כמובן, אם אפשר, לעשות בדיקת דם שתברר את הסוגיה בצורה יותר מדוייקת. (הבדל על הראש זה רק אחרי כמה שבועות..אחרי הצטברות משמעותית של תוספת במסת השיער)

חן Y

New member
מה ז'תומרת? - גוזרים וזהו

אבל בירצינות. גוזרים קצוות-חובה . מישתמשים במסכה שיכולה להיות של כל חברה שמכבדת את עצמה אני משתמשת באחד כזה שנימצא כרגע במספרה שלי - לא לוקחת אותו הביתה כי ממילא אני באה לשם וחת לשבוע. והוא בצבע ירוק נידמה לי של אינדולה ואפשר לימצוא בסופרפארמים. חברה שלי היתה מיואשת מהשיער שלה אז אמרו לה לשים מיונז על השיער לעטוף במגבת ולהשהות כל הלילה או כל היום ולחפוף יוצא כמו חדש. רק הריח לא משו

אז ככה----- >

גם לי לפני איזה חודשיים התחיל לנשור השיער, אז הלכתי לרופא עשיתי בדיקת דם ומה מתגלה .. שיש לי מחסור באבץ וברזל, אז היא רשמה לי ועכשיו בלי עין הרע המצב של השיער שלי השתפר , ז"א זה קצת נושר אחרי חפיפה אבל בצורה רגילה כמו לכל אחד ולא בכמויות. מקווה שהמצב ימשיך כך. אז לכל מי ששערו נושר בכמויות אני ממליצה ללכת ולעשות בדיקת דם, זה לא עולה כסף, ואפשר לגלות הרבה דברים. מה יותר חשוב מהבריאות?

Katy Cat

New member
ככה:

לוקחים אבץ...לבעיה הפנימית גוזרים קצת את השיער שממילא התייבש..לבעיה החיצונית וגם מתחילים לטפח את השיער קצת יותר.. מישהו כאן דיבר על סרקל...אני מאד ממליצה, במיוחד על המרכך. אני משתמשת בזה בערך מגיל 8 (אני בקרוב בת 18...) וזה ממש מעולה... בתקופות שהפסקתי ועברתי למרככים אחרים (פרוקטיס, קרלין וכו'...) השיער נראה הרבה פחות טוב.. אפילו שהשמפו של פרוקטיס למשל ממש מעולה...אין כמו המרכך של סרקל. באופן עקרוני, רוב הדברים שמייצרים לילדים ולתינוקות הם הכי טובים כי הם נעשים מחומרים עדינים..

רונקי

New member
אז ככה:

לכל אחד יש את השמפו שהוא יותר מתאים לו, מבחינות שונות. פנטן הוא טוב, *מחזק וכו* אבל יוצר קצת ליפה.. לי אישית השמפו של ד"ר פישר -- פרו בוטניקס יש ריח מדהים ועושה טוב מאוד לשיער. ועוד המלצה שקיבלתי מחברה לחיזוק השיער , ברק וכו- לשבור ביצה, לעסות לתוך השיער, בעיקר לשורשים. כשמתחיל להתקשות*וזה קורא די מהר* לשטוף במים, ואז לחפוף כרגיל עם שמפו וקונדישנר .. אז ככה אין ריח. הביצה מחזקת את השיער, ויוצרת ברק.

רונקי

New member
ועוד טיפ לשיער עם ברק-

לי אישית הוא היה לא משהו, ואישית אני מעדיפה את המסכת ביצה , אבל--- מערבבים כף שמן זית עם בננה רכה ומעוכה. מערבבים היטב היטב... מורחים על השיער ומחכים כמה דקות. שוטפים ואמור לצאת נפלא... מה שאצלי קרה שנשארו חתיכות בננות מסריחות בשיער..
בהצלחה

למעלה