השרשור השבועי

LIly845

Well-known member
השרשור השבועי

שיר השבוע מmtv2: שיר השבוע לא מmtv2: להקת השבוע: קליפ השבוע: דיסק השבוע: הפתעת השבוע: ביאוס השבוע: תמונת השבוע: סרט השבוע: סדרת השבוע: ערוץ השבוע: ספר השבוע:

PATD

New member
i ran and hide

שיר השבוע מmtv2:מממ וואי פול זמן לא ראיתי MTV2!!
פרום ייסטרדיי-30סטמ שיר השבוע לא מmtv2:כלללל 30STM להקת השבוע:30 קליפ השבוע:מממ דה קיל
דיסק השבוע:שני 30סטמ.. וקניתי היום דיסק של דאנז נ רוזס!! D: הפתעת השבוע:
ביאוס השבוע:אני חייייבת עבודה!!! תמונת השבוע:
סרט השבוע:לא ראיתי.. סדרת השבוע:מה עובר על בראיין?, ג'ואי, חברים, סיינפלד ערוץ השבוע:Xטרא הוט ספר השבוע:אין

I Can See You...

שיר השבוע מM2: Editors - Smokers Outside The Hospital Doors. שיר השבוע לא מM2: Rock Toxin - Leather Girl (מהסרט "Pop Rocks"). Mika - Love Today. להקת השבוע: Funeral For A Friend
. קליפ השבוע: FFAF - Walk Away. דיסק השבוע: FFAF - Tales Don't Tell Themselves. הפתעת השבוע: ... ביאוס השבוע: חברה שלי ראתה שרק3 והיא אמרה שהוא מזה מבאס.. אבל אני עדיין רוצה ללכת לראות. תמונת השבוע: בובו
. סרט השבוע: Pop Rocks. אהבתי בטירוף, יש שם אחלה שירים. סדרת השבוע: הישרדות
. ערוץ השבוע: Yes Stars2. M2. ספר השבוע: "היער" של הרלן קובן. הייתי בשוק כשראיתי אותו בחנות ספרים, בכלל לא ידעתי שהוא הוציא עוד אחד
. אני עדיין קוראת אותו, וכרגיל - הוא מעולה, כמו כל השאר.

Djerry

New member
הוא הוציא ספר חדש?

אבל הרגע הוא הוציא את הבטיחי לי

גם אני הייתי בשוק.

אבל כשחושבים על זה, גם את הבטיחי לי הוא הוציא זמן קצר אחרי התמימים. כנראה יש לו המון רעיונות בראש
. שימשיך כך.

DesertRose7

New member
זה לא הספר שחדש

זה התירגום יש לו בערך 12 ספרים באנגלית כבר..

Michalush MI

New member
../images/Emo216.gifthe other way..וויזר האלה כ"כ טובים:]

שיר השבוע מmtv2: אמאמאמ."פולדינג סטארס" הערוץ התמלא בשירים הזוייייייים. אה ויש כמה מרוק טופ 10, שנורא אהבתי. לוזכרת את השמות. שיר השבוע לא מmtv2: המווווון קוברה סטארשיפ MCR - דיסאפייר. MCR - מאמא. מיוז - כל אבסולושן. ו-->"סימפל דיזאין" של ברייקינג בנג'מין "פורגט איט" ברייקינג בנג'מין. "ברייקדאון" ברייקינג.. "פאלוו מי " ברייקנג..:] Feff - I'll Tell You<אחלה שיר!!> להקת השבוע: קוברה סטארשיפ שהעלו לי את המצברוח!
קליפ השבוע: החדש של HIM שראיתי היום בפעם ה-1 האמטיוי. דיסק השבוע: יש כמה: פאזל - ביפי קליירו We Are Not Alone ברייקינג בנג'מין קוברה סטאשיפ - כשהעיר ישנה אנחנו שלטנו על הרחובות. HIM - דארק לייט, לאב מטאל. מיוז - אבסולושן MCR - TBP דה יוזד - LFTL הפתעת השבוע: כלום תאמת. ביאוס השבוע:
תמונת השבוע:למרות שאני שנאתי את הבלונד לבן הזה. התמונה בכללי יפה. סרט השבוע:סרט אימה "שתיקת המוות" בסגנון צ'אקי רק בכלל לא מצחיק. סדרת השבוע:יריחו ערוץ השבוע:אמטיוי, כולם, וגם VH1. ספר השבוע:..חח

Michalush MI

New member
../images/Emo216.gifהתבלבלתי עם שירים מאמטיוי 2

לשירים לא מאמטיוי 2. טוב נו., אין לי כוח לחלק עכשיו

קוברה סטארשיפ!!11

הא-הא, הצלחתי להשפיע על עוד מישהי! יאללה מיכלוומן, אני גאה בך. יחי הקוברות!!

HagarStar

New member
הולד יו הד היי הבי הארט../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שיר השבוע מmtv2: שיר השבוע לא מmtv2: הדיסק של קיוט להקת השבוע: קיוט קליפ השבוע: דיסק השבוע: דה סיים אולד בלאד ראש וויד א ניו טאץ' - קיוט הפתעת השבוע: אמא נסעה לסופ"ש D:::::: ואבא חזר מלונדון 3> ביאוס השבוע: אח שלי קנה בירות והוא לא מרשה לי
תמונת השבוע: סרט השבוע: קפאין
סדרת השבוע: דד לייק מי 3> "איי אם סו סמארט איי אם פרקטיקלי ריטרטד!" ערוץ השבוע: יסטארז ספר השבוע:

Unaffected

New member
מממממ.

שיר השבוע מmtv2: לא ראיתי :X שיר השבוע לא מmtv2: brand new-soco amaretto lime להקת השבוע: ארמ. BN? קליפ השבוע: אין דיסק השבוע: כנל הפתעת השבוע: מממ כבר לא חם כמו בשבוע שעבר?^^ ביאוס השבוע: אין שומדבר לעשות ._. תמונת השבוע: סרט השבוע: לא ראיתי. סדרת השבוע: או.סי
ערוץ השבוע: יס ישראלי ספר השבוע: ממ הארי פוטר 7? למרות שסיימתי אותו ביום ראשון,אבל נו.

orw93

New member
הפי הפיD:../images/Emo205.gif

שיר השבוע מmtv2: לא ראיתי |הדגששיר השבוע לא מmtv2: לא יודעת איך קוראים לו..שיר דפוק ברמות שהשמיעו בלופים להקת השבוע: הלהקה של שבט יזרעאל? לא יודעת קליפ השבוע: דיסק השבוע: הפתעת השבוע: צפונבורי!!!! וזכינו מקום ראשון במבנה חניכים
למרות שזה היה ברור שננצח *רולינגאייז* ביאוס השבוע:|סגדש| הצפונבורי היה נו-רא קצר
תמונת השבוע: סרט השבוע: סדרת השבוע: ערוץ השבוע: ספר השבוע:

sapir lee

New member
עונה../images/Emo13.gif

שיר השבוע מmtv2
שיר השבוע לא מmtv2
Evanescence - tourniqet Evanescece - taking over me Lostprophets - the fake shound of progress MCR - our lady of sorrows Linkin Park - qwerty Linkin Park - don't stay להקת השבוע
evanescence קליפ השבוע
החדש של לינקין והחדש של אוונסנס דיסק השבוע
הפתעת השבוע
שאני טסה ללונדון ב21 באוגוסט :) ביאוס השבוע
שגנבו לי את הפלאפון, וגם שזה בכלל לא בטוח שMCR באים לארץ
|בכיהיסטרי| תמונת השבוע
>> סרט השבוע
סדרת השבוע
הכי גאים שיש
והבורר ערוץ השבוע
ספר השבוע

BabyShambles

New member
אם את רואה הבורר אז יש לך הוט נכון? ואם יש לך

הוט אז לא אמור להיות הכי גאים שיש נכון? אז איפה את רואה הכי גאים שיש?

lestatgirl

New member
אחד מהם היא רואה בצורה פחות ליגאלית

או שהיא מתנחלת אצל עם מישו עם הוט ורואה הבורר בוי או די בכל מקרה הג"ש
את הוטניקית או יסניקית אגב?

BabyShambles

New member
הוטניקית. וזה די חרא כרגע כי אני רוצה להזמין

פרקים של ליטל בריטן מהVOD וזה לא נותן לי;;

למעלה