השרשור השבועי

../images/Emo192.gif

שיר השבוע מmtv2: ההוא של אינטרפול שיר השבוע לא מmtv2: Patrick Wolf - The Childcatcher להקת השבוע: שמעתי רק את ג'פוש ופטריק השבוע... קליפ השבוע: לאיודעת דיסק השבוע: קניתי את ברת' של דה יוזד אבל הוא איכזב ברמות. הפתעת השבוע: יש את הדיוידי של ג'פוש בצליל O: ביאוס השבוע: הסוף של האריפוטר7. תמונת השבוע: *O* סרט השבוע: walk the line. הסרט היחידי שראיתי בשבועיים האחרונים... סדרת השבוע: לאיודעת ערוץ השבוע: M2? ספר השבוע: האריפוטר7, דה.

Rose131

New member
המ

שיר השבוע מmtv2: אבריסינג איז אבראג' נאוודייז- קייזר צ'יפס [סתם כי אני שומעת אותו עכשיו ולא היה לי רעיון אחר] שיר השבוע לא מmtv2: כולורפיום פרפיום- פרום אוטום טו אשז. למרות שאני לא בטוחה שאומרים את זה בדיוק כולורפיום פרפיום
לאמשנה. להקת השבוע:המ. קליפ השבוע:המ! דיסק השבוע:המממ. הפתעת השבוע:אחשלי קנה לי תיק של HIM!!!
[וחזר עם המצלמה
זהו, שני הדברים הכי חשובים בשבילי שוב פה
] ביאוס השבוע:המחשב שלי מת
תמונת השבוע:אני במחשב הישן
סרט השבוע:שמש נצחית בראש צלול סדרת השבוע:שנות השבעים ערוץ השבוע:לא ראיתי הרבה טלוויזיה
ספר השבוע:"הספר הזה יציל את חייך"

CitizenErased

New member
..

שיר השבוע מmtv2: אמממממ עדיין Sick Sick Sick שיר השבוע לא מmtv2: כנראה ש: Muse - Yes Please Rage Against the Machine - Guerilla Radio Rage Against the Machine - Renegades of Funk The Fratellis - Chelsea Dagger להקת השבוע: רייג' אגיינסט דה משין קליפ השבוע: אממ אין דיסק השבוע: Rage Against the Machine - Battle for Los Angeles הפתעת השבוע: אין ביאוס השבוע: אני לא בניו יורק.. תמונת השבוע:
סרט השבוע: 1408 סדרת השבוע: מיני סדרה על הצונאמי ערוץ השבוע: Yes1 וBBC Prime ספר השבוע: לא קוראת

Incubus Creep

New member
../images/Emo168.gif

שיר השבוע מmtv2: קווינס אוף דה סטון איג' - The losr art of keeping a secret למרות שזה שיר ישן אבל הוא היה באיזו שהיא תקופה בערוץ שיר השבוע לא מmtv2: יותר מידי להקת השבוע: לכו ללאסט fm שלי, נמצא בחתימה. קליפ השבוע: אין דיסק השבוע: נממ גם אין, קניתי את Sowbiz (מיוז) בשדה התעופה אבל עדיין לא יצא לי לשמוע אותו הפתעת השבוע: אני כרגע בטורקיה במלון מדהים וכשהגענו אמרו לנו שנצטרך לישון בחדר ממש קטן שהוא בכלל של העובדים למרות שזה לא מה שהזמנו בגלל שיש יותר מידי אנשים במלון, אבל.. היינו שם רק יום אחד ואז פיצו אותנו בסוויטה מדהימה עם סלון עצום, חדר וג'קוזי! ו- 2 פלאזמות! וכמובן מיני בר עם קולה חופשיD: ביאוס השבוע: זה שהיינו צריכים להשאר לילה בחדר העלוב, אבל זה היה שווה את זה. תמונת השבוע: אני אולי אעלה תמונות מהחדר אחר כך. סרט השבוע: לא ראיתי סרטים השבוע סדרת השבוע: כנ"ל ערוץ השבוע: יש לנו במלון 22, 10 וmtv אז אלה הערוצים היחידים שראיתי.. לפחות היה ספישל TRL רוקD: וראיתי את הקליפ Love Hurts של אינקיובס שם, כשאני יושבת בתוך הג'קוזי ושותה קולה קרה. לא יכול היה להיות טוב יותר. אגב, זה mtv גרמני
ספר השבוע: משחק השעות - דיוויד בלאדצ'י. ספר מעולה!

למעלה