השרשור השבועי

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif את טסה ב21 ללונדון?!?!?!??!

אבל אבל אבל.. ב22 יש הופעה קטנה של לוסטפרופטס. וגם באותו יום את ההופעה הזאתי של כל האלה מהחברה של פיט
כל הקוברה סטארשיפ, פאניק, פוב, דה אקאדמי איז וג'ים קלאס הירו
ויום אחרי ב23 יש אנג'לס אנד איירוואיבס. וניראה לי בכלל ב21 יש הלוגודביי אומשהו ~,~ נו נו.. כי רציתי גם לטוס בתאריך הזה אבל זה חופש והמחירים ממש גבוהים

sapir lee

New member
אהה נכון! יש ת'הופעה של לוסטפרופטס!!

את חושבת שאני אוכל לפגוש אותם?
והשאר לא מעניינים P:

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif כן ../images/Emo7.gif

כי זה מועדון קטן נוו.. וגם עכשיו סתם חיפשתי תמונות של המקום בבאזנט.. וזה כזה הלהקות תמיד יוצאות החוצה כי הם צריכים להגיע איכשהו לאוטו XD וגם זה לוסטפרופטס. אפילו בסיבוב הופעות הענק שלהם איאן יצא לשבת עם המעריצים בחוץ בזמן הלהקות חימום.. וזה עוד מקום של עשרות אלפי אנשים
אז כן כן ;; לא פייר. גם מתן הולך לשם! תפגשו וזה תכנסו ביחד ואהמ.. תפגשו אותם ביחד ותגידו שאתם הנציגים מישראל XDDDDDD והכי חשוב תזכירי שהמנהלת של הפורום הישראלי שלהם כבר הייתה באפריל במנצ'סטר בהופעה שלהם
חחחחח

sapir lee

New member
אני מקווה שאני אצליח באמת לפגוש אותם!

הלוואייייייייייייייי
רק צריך לברר איפה המועדון הזה בדיוק

sapir lee

New member
אוקיי ביררתי D:

זה בדיוק ליד רחוב אוקספורד, אז זה יוצא לי טוב :) ואמרתי לאבא שלי שאני רוצה לפגוש אותם וזה מקום קטן והם בטוח יצאו והוא כזה:"טוב נחכה להם"
מה את אומרת לחכות לפני ההופעה או אחרי??

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif זה לא בדיוק באוקספורד..

ברחוב אוקספורד יש מועדון קטן יותר שהוא גם חלק מהאסטוריה.. אבל האסטוריה עצמו נמצא יותר בכיוון של הצ'יינה טאון. או בקיצור באיזור שנקרא - Soho חחחח היינו שם הרבה ואף פעם לא שמתי לב שהמועדון שם
אבל את השני ברחוב אוקספורד ראיתי והייתה הופעה של דה אנאמי וכמעט קפצתי פנימה אבל אבא פשוט אמר לאיש כרטיסים לא ולקח אותנו לפיצה בצד השני של הרחוב ;;;;;;;;; אהמ. לדעתי אחרי.. כי לפני הם מגיעים הרבה לפני, בבוקר, להכין דברים - סאונד צ'ק וכאלה.. בואי נגיד הם יוצאים שעה-שעתיים אחרי ההופעה XD או שהם פשוט יושבים על הבר בזמן הלהקות חימום?

sapir lee

New member
אהה יש אחד בתוך אוקספורד ממש?

לא ידעתי, אבל אסטוריה שהם מופיעים בו הוא ברחוב CHARING שהוא חוצה את אוקספורד וליד הסואו :)

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif יש מאין פילדר.. נוו אבל הוא לא ממש על

האוקספורד.. הוא בדיוק בסוף בסוף הבניין השני בפנייה ימינה שיוצאים מאוקספורד XDD אבל זה המאין פילדר. ושוב בקשר לאסטוריה עדיין ניראה לי שזה במקום אחר XD

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif הינה בדקתי. Charing Cross Road in

נמ. אז צדקת XD חחח אבל לפי המפה שראיתי זה איפושהו באיזור.. נוו זה ברחוב ליד XD אז התבלבלתי קצת אומשהו.. לא יודעת.

Xx Moriko xX

New member
../images/Emo181.gif../images/Emo29.gif

שיר השבוע מmtv2: Kate Nash - Foundations שיר השבוע לא מmtv2: Breaking Benjamin - The Diary of Jane Breaking Benjamin - Forget It Plain White Tees - Hey There Delilah
להקת השבוע: פראמור
קליפ השבוע: הללויה של פארמור3> דיסק השבוע: Justin Timberlake - Futuresex-Lovesounds סתמו
, זה אלבום... סקסי. הפתעת השבוע: מקס ברנרD: מחנ"ק/סמינר/איך שלא תקראו לזה. ביאוס השבוע: מחנ"ק/סמינר/איך שלא תקראו לזה-.- תמונת השבוע: סרט השבוע: הארי פוטר 5 ושמש נצחית
סדרת השבוע: יריחו, ניפ טאק וורוניקה מארס D: ערוץ השבוע: אקסטרא הוט. ספר השבוע: הארי פוטר 6 ויומני הנסיכה.

elknetld2kil

New member
תשובות שלי + הצעה לשיפור הפינה

שיר השבוע מmtv2: הלוגודביי - In Your Arms שיר השבוע לא מmtv2: טניישס די - Kickapoo להקת השבוע: Tenacious D, Silvercrush קליפ השבוע: 3 דורז דאון - לוזר (היה בMTV) דיסק השבוע: Tenacious D - הפסקול של הסרט הפתעת השבוע: שאני מצליח להעביר את כל השבוע שלי בלי לישון בלילה ביאוס השבוע: להעביר שבוע שלם באבטחה בקיבוץ אחר (כולל את הסופ"ש) סרט השבוע: ראיתי רובוטריקים בשבת. סרט ממש מצחיק ואקשן בלי הפסקה. בהחלט לא רק למעריצים של הרובוטריקים. סדרת השבוע: ראיתי כל מיני פיילוטים השבוע לתכניות שיעלו בעונה הבאה בארה"ב ערוץ השבוע: לא ראית ממש טלויזיה השבוע ספר השבוע: יא רייט... יהיה נחמד אם תוסיפו קטגוריה חדשהלפינה , משהו בסגנון של: "למה אתם הכי מחכים בשבוע הבא?"

יו לא שמתי לב שכבר סופ"ש../images/Emo12.gif../images/Emo71.gif

שיר השבוע מmtv2:The white stripes -You don't know what love is שיר השבוע לא מmtv2: HIM -Bury me deep inside your heart HIM -Heaven tonight Dream theater -In the presence of enemies QOSTA -I'm designer Muse -Muscle museum Placebo -Every you every me להקת השבוע:HIM! וגם DT! קליפ השבוע:Muse -New born דיסק השבוע: HIM -RR DT -Systematic chaos QOSTA -EV הפתעת השבוע:
היה את קיס אוף דאון וג'וין מי באמטיוי!!!!!!11
דמבי;;;;;;;;;;;;;;;;
המ יש אצל אבא ערוץ מוזיקה מגניב כזה ושמים שם מלא דהיוזד וAFI ופלאסיבו ומיוז ביאוס השבוע:דמבי;;;;;;;;;;;;;;;;;;; תמונת השבוע:אנלא בבית סרט השבוע:ה"פ ומסדר עוף החול
סדרת השבוע: הטופ מודל הבאה השרדות[האהא רוב הציע לאמבר נישואין
] ערוץ השבוע:אייאקסאן, A-one ספר השבוע:ה"פ והנסיך חצוי הדםD::

M a a y a n K

New member
../images/Emo221.gif

שיר השבוע מmtv2: Biffy Clyro-Folding Stars שיר השבוע לא מmtv2: Mark Ronson-Stop Me להקת השבוע: AM קליפ השבוע: אין... דיסק השבוע: Klaxons-Myths Of The Near Future הפתעת השבוע: אפטר וחמשו"ש! ביאוס השבוע: 1.יש לי יומולדת עוד שבוע... 2. אני סוגרת שבת שבוע הבא...כן כן, ביומולדת שלי. תמונת השבוע:
אין צורך להסביר נכון? סרט השבוע: מקווה שרובוטריקים... סדרת השבוע: E.R ערוץ השבוע: M2 ספר השבוע:

Djerry

New member
ממ נדבקתי לשיר =/

שיר השבוע מmtv2: Editors - Smokers Outside The Hospital Doors שיר השבוע לא מmtv2: Muse – Sunburn Muse – Muscle Museum Muse – Shine Interpol – Pioneer to the Falls להקת השבוע: Muse קליפ השבוע: דיסק השבוע: אין הפתעת השבוע: אני מעדיפה לא לכתוב ספוילר לה"פ ביאוס השבוע: משהו שטותי אבל כל פעם שרשמתי הארי פוטר זה יצא לי האיר פוטר, וזה מעצבן למחוק ולכתוב מחדש... תמונת השבוע: סרט השבוע: הארי פוטר סדרת השבוע: הבורר ערוץ השבוע: VOD? ספר השבוע: הארי פוטר 7 (סיימתי!!!!!)

GD ROCKS

New member
../images/Emo98.gif

שיר השבוע מmtv2: Folding Star
שיר השבוע לא מmtv2: Brand New – Jesus Christ !!!! שיר מעולה!! The Postal Service – Brand New Colony The Red Jumpsuit Apparatus – Face Down AlexisOnfire- Sharks and Danger
להקת השבוע: ממ.. AlexisOnfire
קליפ השבוע: כלום?
דיסק השבוע: AlexisOnfire- Watch Out
הפתעת השבוע: ממ...
ביאוס השבוע: חברה אחת :/
תמונת השבוע: -
סרט השבוע: ממ.. Stay Alive?!? חח סרט מוזר כזה אבל בסדר דווקא היה נחמד. אלה מהסרטים שממש מתאימים לי כי הם מפחידים אבל לא מראים איך רוצחים את הדמויות שם. D:
סדרת השבוע: הנפילים? חחח בכלל לא ראיתי את זה כלכך אבל בסדר.. ניחא.
ערוץ השבוע: MTV2
ספר השבוע: -

Play That Funky Music, White Boy!!

שיר השבוע מmtv2: biffy clyro - folding stars korn - evolution Kaiser Chiefs - The Angry Mob שיר השבוע לא מmtv2: הרבה של קורן, והרבה של פארמור וגם הרבה של the apples להקת השבוע:korn, the apples, katatonia קליפ השבוע:korn - evolution דיסק השבוע: הפתעת השבוע:לא הפתעה אבל נגמר הקורס!!!! וגם בקרוב יהיה לי הרכב Fאנק ביאוס השבוע:אפי עזב את הקן
תמונת השבוע: סרט השבוע: אחים חורגים סדרת השבוע: ורוניקה מארס ויריחו ערוץ השבוע:הרבה ספר השבוע: המאנגה השישית של death note בפעם המיליון

:):)

שיר השבוע מmtv2:וואי לא ראיתי בכלל . עכשיו אני מבינה למה אני כ"כ משוגעת השבוע . שיר השבוע לא מmtv2:korn-freak on a leash להקת השבוע:korn קליפ השבוע:החדש של קורן דיסק השבוע:korn כל הלהיטים הפתעת השבוע:סתם כלום ביאוס השבוע: תמונת השבוע: סרט השבוע:ארבעת המופלאים2 סדרת השבוע:סימפסון ערוץ השבוע:ביפ ספר השבוע:

למעלה