השרשור על חשיפת הילדים נמחק

fatfat

New member
חייכנית חוסר הסובלנות שלך כבר עובר את גבולות הטעם הטוב.

כתבתי שיש לי גם חיים מחוץ לאינטרנט. חזרתי הביתה מהעבודה בשתיים ורבע. אני לא חושבת שאני צריכה להתנצל על זה שקודם אתפנה לבנותי ואהיה אתן לפני שאשב ואנסח לך תגובה שמצריכה מחשבה ולא תשובה בשלוף.

סביון1

New member
חבל. אני לא יודעת אם אריאנה נחשבת חברת הפורום או לא.

לפני כמה חודשים היא נכנסה וכתבה כמה מילים. וגם לפני כמה שנים. אבל בכל מקרה ממש לא ברור לי למה למחוק דיון עליה?
&nbsp
הרי אריאנה מפרסמת את קורותיה ברבים ועל הפרסומים האלה, שפתוחים לכל העולם, אנחנו דנו. לא על איזה ענין פרטי שהיא שמרה מעין הציבור.
&nbsp
&nbsp

סביון1

New member
אז מה, מעכשיו אסור לנו לכתוב כלום על אריאנה מלמד? אני שואלת

ברצינות?

אני הולכת עם זה רחוק!

צר לי פאטפאט,התעלמות היא הוספת דלק במקרה דנן.
ואני לא מתכוונת לכתוב כאן יותר. כאמור מעבר לכך ששיקולייך מוטעים מן היסוד היה מתאים שתכתבי לי על כך במסר אישי.
ועניינית לגמרי- השירשור שהבאתי לינק שלו ,עיניינו היה לא רק חשיפת ילדיה של אריאנה אלא בכלל חשיפה של קשיים של אנשים וילדים קרובים,,חשיפה ידועה מהתקשורת ,כשלאריאנה היו שם נימוקים כבדי משקל עד כמה דובר בפעולות חיוניות ולא ברכילות צהובה. הופיעו בפוסט ההוא ילדיה,אבל לא רק הם.ומכיון שהעניינים בצורה כזאת או אחרת הם עם נגיעות גם אלינו- היה יכול להתפתח דיון מעניין,ושונה מהנושאים הרגילים והחוזרים פה.
אני לא מוכנה שימחקו לי משהו כזה ,תגובות האחרים מראות שאינני יחידה בדעה שהמחיקה היתה ממש לא במקומה.
לפי שעה אמנע מלכתוב כאן.
חייכנית

בהמשך לציפיותי

הייתי שמחה אם צ'יינה - לא תהיי "מהאו"ם"
וכמנהלת גם את תנקטי עמדה ברורה כאן.
לא פשוט לאחר שנים של כתיבה כאן לקבל יחס מהמנהלות כאל אחרונת ה'טרולים'.

ושוב- אריאנה כתבה את הרשימה באופן שכל תושב כדור הארץ דובר עברית או בקי ברזי כפתור התרגום יכול לקרוא אותה ולהתייחס אליה,זאת צדקנות בלתי רגילה להימנע מדיון דווקא כאן.
וכדי להימנע מתגובה של "אני לא יודעת במה מדובר",אומר לך שאריאנה שקועה בתוך העלאה למודעות רבתי את סינדרום האלכוהול העוברי בקרב מאומצים,בתוך נופש במלון באשקלון בחג החנוכה ברחו לתל-אביב ביתה וחברתה במאומצות,בנות 13 ו-16,שתיהן מאובחנות עם הסינדרום,ההיעלמות נודעה בתקשורת ואז גם המציאה המוצלחת. בהקשר לכך אריאנה ופרופ גידי קורן התראיינו בתכנית הבוקר בערוץ 2. בנוסף בעמוד הפייסבוק הפתוח שלה אריאנה סיפרה בקרוב ל-20 המשכונים נוגעים ללב על תולדות האימוץ שלה ,והיחשפות הולכת וגוברת של תיסמונת האלכוהול אצל ילדיה שהתגלו במשך הזמן כתאומים[ כלומרנחשפו לאלכוהול האם הביולוגית באותו זמן הריוני..]. ול-כ-ן אין כמעט איש שלא מעורה בסובב אותו שלא יודע על חשיפת הבן דרך הכתיבה וחשיפת הבת דרך סיפור ההיעלמות והטלויזיה ולא נכון למחוק דיון בחשיפה זאת כולל ייצוגה של אריאנה בכבוד רב עם הנימוקים שנתנה בלינק שצירפתי.
אני מאד כועסת . צדקנות שלא במקומה לא תתרום להישארותי כאן....

eee60

New member
אפשר לפנות לאריאנה מלמד להגיב

בטוחה שיש כאלה שגולשים גם פה וגם בקבוצת הפייסבוק הסגורה שלה.והם יכולים לקרוא לה להגיב ואז לא צריך למחוק

למה שהיא תגיב?

שהיא תגיב לרשימה שלה , שנמחקה לפני שמישהו פה יכול היה לקרוא?
ברגע זה אני ממש מתביישת לקרוא לה להגיב.
הרשימה שלה יכלה לשמש כתגובה שלה.
ולא,לא אביא אותה שוב בשום אופן ,לפני התנצלות בפה מלא.

אמא193

New member
מאד מסכימה עם חייכנית

הייתי בין המגיבים לכתבה. דוקא הבעתי דעה מתנגדת לדרך החשיפה בנוגע לתחושה שרימו אותה ואם הייתה יודעת לא הייתה מאמצת. להערכתי חשיפת הסינדרום והשלכותיו מאד חשובה ויש דברים אחרים שאריאנה פועלת במרחבי הרשת והתקשורת שלא נראים לי. אני חושבת שגם היא וגם אחרים מסוגלים להתמודד עם ביקורת כזאת על הופעתה בתוכנית הבוקר למשל ועל ההשלכות של אופן החשיפה על ילדיה (לדעתי, בשונה מדעתה) ועל האימוץ בכלל.
בשרשור הקודם שהתייחס לתוכנית הבוקר הייו גם תגובות ביחס לאריאנה ואת השרשור הזה לא מחקו אז מה קרה עכשיו.
צודקת חייכנית שנפגעה כי המעשה של מחיקת השירשור שהיא התחילה ואני ואחרים הגבנו היה ממש סוג סתימת פיות לגמרי לא מובן וכמובן גם ללא הסבר אמיתי.
ומי שפוגע לא יכול לצפות לסובלנות למעשיו.
פאטפט ברור שניהול הפורום הוא התנדבותי אבל אולי לא היה לך זמן עקב העומס לקרוא את השירשור ברצינות לפני שבחרת באקט שאמור להיות חריג ורק במצבים מאד מיוחדים.
מקווה שבערב תתפני להסביר קצת יותר על הסיבות למחיקה של שרשור זה לעומת השירשור שנשאר בתגובות לתוכנית הבוקר בה השתתפה אריאנה ופרופ גידי קורן

KallaGLP

New member
אף על פי שבמקרים רבים אני בעד מחיקה

במקרה הזה אני מסכימה עם חייכנית ועם כל יתר המתנגדים למחיקה ולדעתי היא תמוהה לחלוטין.

לא החלטתי מה גרוע יותר

מחיקה ,להערכתי ממש!!! לא מוצדקת,של משהו שהיה יכול מאד לעניין,להיות רלוונטי,וכן,לעורר דעות לכל הכיוונים,
או התעלמות מנהלתית מתמשכת מכאוס שנוצר.
כאילו לא ממש אכפת.
האומנם?קשה לי מאד לחשוב כך על פורום שמאד החשבתי ואהבתי להתבטא בו.

כמובן מתיחסת להנהלה. נראה לי שמי שפעיל בכתיבה פה

טרח והביע בבהירות את דעתו על מחיקת השירשור.

KallaGLP

New member
ובכל זאת חבל לעזוב את הפורום בגלל תקרית אחת.

כןונו בסופו של דבר בני אדם ולפעמים יש תקלות בהתנהלות או חילוקי דעות שלא ניתן לגשר עליהן בנוגע לעניין ספציפי מסוים. בכל מקום ובכל פורום עלולות לצוץ בעיות שכאלה מדי פעם, חבל לנטוש רק בגלל זה.

צודקת , שלא חייבים להסכים

אבל להערכתי חייבת להיות הידברות.
רבאק,יש פה כמה וכמה אנשים שאומרים אותו הדבר בדיוק והתגובה היא רק מאתמול בצהריים שהמנהלת לא גרה באינטרנט
וילדותיה קודמות לכל?ואין מסר אישי להיות בו קומוניקטיבי לגבי המחיקה לפני או בזמן שקרתה? מה אני. טרול שבא להפריע לשגרת הפורום?
ראי שעד עכשיו דום שתיקה.

KallaGLP

New member
מסכימה איתך שזו לא התנהלות אופינית ושהיא תמוהה.

לא ברורות לי הסיבות לכך אלא אם יש מאחורי הקלעים דברים שאיננו יודעים.

קטונתי מלהטריח ראשי קאלה

במה מדובר.
אבל באמת ,יש common knoledge למנהלים שצריך להתעלם לחלוטין מהטרולים הגרועים ביותר,
ומכיון שזה היחס שאני מקבלת אחרי תרומה מיטיבה של שנים לפורום הזה באמת שאין לי מה לחפש כאן.

איש לא חף מטעויות

גם כשנמצא בתפקיד מנהל.ומותר לו גם להודות בכך.
ב-31/12 הבנתי שיחזרו אלי בניסוח תשובה פומבית ,אחרי משפחתיות שראשונה לכל. אחר כך כתבתי מסר אישי למנהלות.
אך אף אחד,נכון לרגע זה לא חזר אלי.שלושה וחצי ימים , במושגי זמן מחשב ודפים חולפים הם זמן רב מאד. ויודעת מה? בינתיים בפייסבוק הרבה משבחים מאד,מסתייגים מאד,בדיון שחורג מעבר ל"האם בדף של אריאנה/האם היא חברת פורום או לא"
הרי הדיון שחשבתי לעורר הוא דיון שנוגע לכולנו. מהו גבול החשיפה של קושי. והעובדה שטרם מחיקה היו תגובות שנוגעות ישירות להתנהלות של אריאנה- הרי בדיוק על כך כתבה בפוסט - למה מבחינתה זה סופר-מוצדק.ומול כל פוסט- מותר להסכים,מותר להתנגד.
אני מוצאת שהמחיקה ההיא היא סתימת פה בלתי רגילה,ואי המענה אפילו למסר אישי- סוג של אוטיזם ,ותוקפנות פאסיבית שלא נבון ברשת חברתית,וכשידוע שאין המדובר בטרולית שבאה להחריב.דווקא חשבתי להחיות.
הולכת סופית.

KallaGLP

New member
את צודקת לגמרי בטענותייך וחבל מאוד שהחלטת לעזוב.

אני מכבדת את הבחירה שלך, אבל היא מעציבה אותי מאוד.

אמא193

New member
חייכנית קוראת אותך רבות

בפורום הזה. מאד תחסרי אם תעזבי. מקבלת כל מילה מדברייך בנוגע להתנהלות האחרונה ולמרות זאת חבל לי שתעזבי. אני לרוב פסיבית בפורום ואוהבת לקרוא את דברייך ואת הדיונים שאת מנסה לעורר בפורום . גם אם לעתים חושבת אחרת ממך תרומתך רבה מאד. מסכימה איתך שההתנהלות האחרונה ומחיקת השירשור היו מוזרים עוררו הרבה תמיהה ומבינה את פגיעתך כמי שהביאה את הפוסט לדיון. מקווה שיש סיבות אוביקטיביות שמונעות מהמנהלות להגיב ולא סתם חוסר יכולת להגן על דבריהם ואף להודות בטעות.

למעלה