התגובה של שוגאן לסיפור עם טשיירה...

bret24

New member
התגובה של שוגאן לסיפור עם טשיירה...

מציע לכולם לקרוא ולהחליט למי הם מאמינים לשוגאן או לדנה וויט, עד עכשיו אני לא יודע אם לצחוק או לבכות מזה שיש אנשים פה בפורום שקוראים לשוגאן פחדן.
סתם דוגמא יש מישהו פה בפורום שחושב שלוחם כמו תיאגו סילבה לא היה מנצח בצורה דומיננטית את כל הלוחמים שטשיירה נלחם נגדם???
או שג'ון ג'ונס ודן הנדרסון פחות מפחידים מטשיירה?? ועוד קוראים לי נאיבי.

elvis18

New member
התשובה של שוגאן מוזרה...

“They asked me to fight Glover. My manager told me and then I talked to my team and we decided not to fight Glover because he’s a top guy but, but he’s building a career in the UFC. He fought once and it was on an undercard, so it’s not fair."

אני לא מאמין לאף אחד מהם בצורה אבסולוטית ..

התשובה הזאת מוזרה , הוא עובד אצלם , ומי שהם חושבים שמעניין ורוצים לקדם אותו ,הוא צריך להלחם נגדו ..בגלל זה הוא מרויח מאות אלפי דולרים לקרב .

להגיד שקרב מולו לא מעניין את שוגאן ספציפית ,כי זה קרב מול מישהו שנלחם רק פעם אחת ביואפסי והיה אנדרקארד .. וזה לא פייר כלפיי שוגאן .. מה לא פייר בזה? איזה מן טענה זאת ? בגלל שזה כאילו מרחיק אותו מקרב אליפות,כי גלובר לא נחשב טופקונטנדר לטעמו של שוגון ?

אם שוגון לא מסוגל לנצח את גלובר טישיירה האנדרקארדר(והוא חושב שקרב כזה סתם מסכן אותו,ומרחיק מהתואר ) .. בוודאי שהוא לא יכול לנצח את האלוף...

אני חושב ששוגון סתם מבלבל במוח ..והתירוצים שלו זה לעג לרש
בתור עובד תחת יואפסי הוא צריך להלחם במי שיגידו לו

אני יגיד לך .. מה שלדעתי שוגאן מפחד ממנו ,שיבוא איזה אנדרקארדר , יעשה ניצחון בפוקס , ויגמור לשוגאן את הסיכויים לחגורה ..
הוא לא רוצה להוסיף לעצמו סיכונים בדרך לקרב על תואר(הדרך הקצרה ביותר לדעתו עוברת בקרב שהוא כן רוצה להיות בו) , והוא לא רוצה שמישהו לא מוכר יחסית מהאנדרקארד יעשה את השם שלו על הגב של שוגאן .. דאטס איט

בכל אופן זאת דעתי ..

YardenBu

New member
אין לו מה להרוויח מהקרב הזה, אבל הוא

עדיין יצא צנונית.

BeniTaz

New member
התשובה שלו מוכיחה שהוא מפחד להפסיד

הוא יודע מה שווה טיישיירה ויודע שהסיכוי שלו להפסיד גבוה. בקיצור ההסבר שלו רק מוכיח את הטענות נגדו. שקראתי את התגובה שלך כבר ציפיתי למשהו רציני.. שיגיד משהו אחר, שיספר משהו מפתיע.. אבל הוא אמר בדיוק מה שדיינה וויט אמר.

yair_bar

New member
מנהל
תכלס מה יש לו להרוויח מנצחון בקרב כזה?

הוא יכול רק להפסיד ואני מצדיק אותו לחלוטין מבחינה אסטרטגית.
מה גם שכמה קרבות עוד נשארו לו? לא חבל מבחינתו לבזבז קרב על זה?

elvis18

New member
הפגיעה התדמית הדיי חמורה שעשה לעצמו ...

כדי לא לגרום לעצמו צרות הוא היה צריך לעשות משהו אחר ולהתנהל מאוד אחרת , אבל ברגע שזה יצא ככה הנזק נעשה..
נזק זה לדעתי ,לא פחות גרוע מלהפסיד קרב כזה או אחר ,ולא משנה כרגע מי צודק שוגון \ דיינה או כל אחד אחר ..

הקרב הזה ואיך שמסתכלים (בעיקר קהל הצופים האדוקים)עליו עשה לו נזק פי כמה ממה שאנחנו יכולים לשער לטעמי

yair_bar

New member
מנהל
לא מסכים. עוד חודשיים לא תזכור את זה בכלל

בערך כמו שדיינה אומר על לוחם שהוא לא יילחם יותר ב -UFC. באותה שנייה הוא מתחיל לבדוק יריבים אפשריים

elvis18

New member
אגב לא ילחם ביואפסי ..פול דיילי חתם בבלאטור !

הוא יעשה את הדביוט שלו כנראה בסדרת סאמר סירייס שמתחיל שבוע הבא

yair_bar

New member
מנהל
סאמר סירייס זה שילוב של סאמר סלאם

עם סורבייבר סירייס?

elvis18

New member
זה מה שקורה ..כשאתה בשיתוף עם TNA

שכל מה שהם רוצים זה לעצבן את הWWE

BeniTaz

New member
אז שימשיך להילחם רק נגד פורסט גריפין

וברנדון ורה ואז יהיה לוחם תותח שנלחם נגד אוברייטדס. אם כל טופ 5 ייסרב להילחם נגד טיישיירה איך טיישיירה יוכל להתקדם לעבר קרב על התואר? האם לארגון יש מילה מול לוחמים שמסרבים להילחם? האם לוחמים יקבלו רק קרבות שמקדמים את עצמם ולא קרבות תחרותיים שמקדמים את הספורט והארגון?

סבבה.. זה גם מה שאני אומר בשורה התחתונה, ששוגון לא לקח את הקרב כי ידע שיש לו סיכוי גדול להפסיד ואם כבר להפסיד אז מול לוחמים שמדורגים גבוה כמו דן הנדרסון. הוא כבר לא יהיה מהלוחמים שיוכלו להגיד "אני נלחם נגד כל אחד בכל זמן" כמו ג'וש קושצ'ק, בי ג'יי פן ורבים אחרים. הוא לוחם מפוחד ששומר על התחת שלו כי יודע שהוא מוגבל.

udi102

New member
ואין דיינה רוצה לבנות את המחלקה אם לוחמים

מסרבים להלחם ,לוחם שמסרב להלחם הוא לא לוחם בעיניי .

אני רואה בצורה יותר גרועה לוחם שמסרב להלחם מאשר לוחם שנתפס על חומרים אסורים .

udi102

New member
בתגובה שלו הוא מדבר שטויות

הוא אומר שטשיירה לוחם טופ אבל עדיין לא בנה לעצמו שם ,כאילו לורה יש שם או לגריפין יש שם ?(יש להם שמות של לוזרים לצורך העניין וגריפין הוא פחדן ,שמות של לוחמים בתחתית הדירוג )

התשובה שלו מוכיחה כמה הוא פול אוף שיט ,מאכזב מאוד .

אומנם אני יורד על אנדרסון סילבה שהוא נלחם בפחים ,אבל זה מה שהיה עד לו מזמן במחלקה שלו , אבל עד היום הוא לא התחמק באופן פומבי מקרב ,למרות שהוא מושך זמן בין קרב לקרב ,מצד שני שוגון גם לא התחמק מקרב בתור אלוף אבל עובדתית שוגון נלחם בלוחמים שמתאימים לו מבחינת מאצ אפ ,אני אומר שוגון מפסיד לביידר דייוויס ולאוונס בוודאות , כאשר לגבי הראשון אולי יש ספק אבל לשניים האחרים אין .

אני רוצה לראות מאצידה נגד שוגון 3 ,מאצידה אוכל אותו

bret24

New member
עכשיו הבנתי תאנטי שלך לשוגאן,

אתה מאוהדי מאצידה המתוסכלים שלא סולחים עד היום לשוגאן על המראה של מאצידה מעולף עם גולה בקוטר 10 סנטימטר מעל לעין,
מצטער לבשר לך שוגאן פירק אותו בשתי הקרבות הראשונים ויפרק אותו גם אם יהיה עוד 10 קרבות.

danielmo1

New member
בקרב הראשון הוא ממש לא פירק אותו

הוא אומנם ניצח אבל היה רחוק מהניצחון בקרב השני

ובקרב שיתקיים עכשיו אני בכלל לא בטוח שהוא מנצח שוב
ואני אוהב את שני הלוחמים בצורה שווה

ragede

New member
תשובה מוזרה לטעמי

ג'ון פיץ' לא התלונן שהוא, במאזן 10-1 ואחרי 2 נצחונות רצופים מקבל את מייק פירס (אלמוני יחסית לגלובר במצבו) אחרי קרב 1 בפרלים של FN.
לטעמי פחדנות...

LOSE-LOSE לשוגון ואני מצדיק אותו מגמרי

לא סתם יש דירוג.
שוגון נמצא למעלה. טשיירה למטה.
אם הוא ינצח את טשיירה הוא לא התקדם לשום מקום.
אם הוא יפסיד לטשיירה, וזה יכול לקרות לכל אחד מול כל אחד, זה יזרוק אותו למטה וזה יזניק את המניות (ואת הדירוג) של טשיירה.

אי אפשר לעשות שכונה מכל דבר. לוחם במעמדו צריך לחשוב אסטרטגית. זה לא שיום אחד משחקים, מפסידים בהפרש 4 ויומיים אח"כ אפשר
לנצח בהפרש 20. לוחם חי מ-1-5 קרבות בשנה וכל קרב צריך להיבחר בצורה שממקסמת את הרווחים מניצחון ומזעירה את ההפסדים מהפסד.
כשמתחילים ורוצים לקבל הכרה צריך להילחם כמה שיותר ומול כל אחד. כשמגיעים למעמד כמו ששוגון הגיע אליו יש זכות (וכדי לנהל קריירה תקינה - אפילו חובה)
לברור את היריבים אחרת כל זה חותם היה קורא תיגר על כל לוחם שביסס את עצמו.
במקרה הזה אני לא ממש מבין את דיינה ווייט. הסירוב של שוגון הגיוני. אמנם האולטימטום והתגובות קצת קיצוניות משני הצדדים
אבל בשורה התחתונה, אם אני שוגון (במעמדו) לא הייתי נותן לווייט להתעמר בי. והאולטימטום הזה זה BULLYING לשמו.

למעלה