התגובה של שוגאן לסיפור עם טשיירה...

dbt1

New member

AmitNHB

New member
בתור מישהו שאוהב להביא נורמות מענפי ספורט

אחרים ולשענטז אותם ל MMA, בוא נשווע לעצמנו רגע מה היה קורה אילו רפאל נאדאל היה מחליט מחר שלא בזין שלא לשחק מול דודי סלע כי זה lose lose בשבילו או אם צ'לסי היו דורשים להתחיל ישר משלב הבתים ולא לעבור דרך מכבי חיפה עי אין להם מה להרוויח מהסיטואציה. מן הסתם הגופים המפקחים לעולם לא היו מאשרים את זה וזה מה שה UFC אמור להיות כאן וזה לא שביקשו משוגן להילחם עם קימבו סלייס.

danielmo1

New member
יש בעיה אחרת

אם לוחם יהיה חייב להילחם בכל מי שיגידו לו ולא הוא עף מהארגון, הוא יהיה חייב גם להסכים להילחם בשביל כל סכום שיציעו לו ולא הוא יעוף מהארגון

אז מה עושים במצב כזה?
אומרים לשוגון תלחם נגד טישיירה והוא חייב, אז יאמרו לו תלחם נגדו ובגלל שהקרב לא יכניס הרבה כסף אתה מרוויח רק 100 אלף דולר ולא את ה200 לא כולל בונוסים שאתה רגיל אליהם, הוא יהיה חייב להסכים גם לזה לא? בכדורגל זה לא עובד ככה כי יש סכומים מוסכמים לכולם, מי שמגיע לרבע גמר מרוויח בדיוק כמו הקבוצה השניה שהגיעה לרבע גמר, ביואפסי זה אחרת, אם לוחם הוא אגדה הוא מרוויח יותר מהלוחם שמולו גם אם הם נלחמים אחד בשני בקרב על החגורה

AmitNHB

New member
אנשים ב UFC חותמים חוזה ל 4-6 קרבות ויש

סכומים מובטחים להופעות, ניצחונות, בונוסים, וכו'... זה לא תלוי ביריב, אלא אם כן אתה כוכב מספיק גדול ומקבל נתח PPV ואז אתה יכול לטעון שיריב לא מספיק טוב לא יביא מספיק קניות וגם זה טיעון עלוב למדי, כי אם אתה כזה כוכב אדיר, אתה צריך להביא מספיק קניות בעצמך אבל בכל אופן, זה לא המקרה כאן ואני גם לא אומר שכל לוחם חייב לקבל כל קרב אבל יש גבול. טושיירה הוא בהחלט יריב ראוי לשוגן עם מאזן 4-4 ב UFC בהתחשב שהוא בכלל מחליף לקרב אחר וזה לא שהוא מליף את ג'ון ג'ונס. בסה"ך טיאגו סילבה.

yair_bar

New member
מנהל
עשית קצת ערבוב בין הדברים

מול מי להלחם זה דבר אחד. כמה כסף זה משהו שמעוגן בחוזה שלך.

danielmo1

New member
אין לוחמים שנלחמים קרב אחד בלבד?

כולם חתומים ל3 קרבות מינימום?

ההבדל טמון בהשוואה שלך

בטניס, כדורסל, כדורגל, כדורעף וכו' משחקים לפי עונה או טורניר ואז באמת אין לך מה לעשות
(ראה קורמייר נגד סילבה)
ב-MMA (או איגרוף) כל קרב הוא חוזה חדש (לא חוזה העסקה) ובוחרים יריב.
אתה לא בוחר יריב בטניס. אתה לא בוחר יריב בכדורסל.
אין MATCH MAKER בפוטבול.
אולי כל עניין ה-MATCH MAKING פוגע בערך הספורטיבי אבל זה ענף הספורט ולא היחיד שעובד ככה.

תעשה טורניר MMA, תכניס את שוגון ואת מוטי הורנשטיין ושוגון יודע שיש מצב לקרב כזה והשלכות התוצאה.
תנסה לצוות שני לוחמים להילחם שלא במסגרת טורניר ואז נכנסת הבחירה האסטרטגית (והלגיטימית)

AmitNHB

New member
חח... אני יודע שזו השוואה לא נכונה. הפואנטה

הייתה לגבי הדיון הקודם שלך של "לוחם חצי השנה - מרטין קאמפמן"

mbenyaacov

New member
שיטת הדירוג בטניס לא קונסת אותך כמו ביו אף סי

על הפסדים מול לוחמים בדירוג נמוך אתה משוט עף מהקאדר של המועמדים לאליפות. לנדל זה לא יקרה כי יהיו לו מספיק נקודות דירוג ועוד מספיק תחרויות כדי להחזיר לעצמו נקודות דירוג במהלך השנה

AmitNHB

New member
אני יודע... אני יודע... זו הייתה תגובה להודעה

אחרת שלו בה השווה בין MMA לענפי ספורט אחרים בהם נבחרים "ספורטאי חצי שנה"...

BeniTaz

New member
דברים עובדים בצורה מסודרת

נראה לי. זה לא דוג פייט.. זה UFC ואם אתה שם תתנהג בצורה המקובלת והמקצועית שיש. במקרה חצי מקטגוריית ה-LHW אלו אלופים לשעבר, אז אם כל אחד יעשה מה שבראש שלו בגלל שהגיע למעמד של "כוכב" אנחנו נסבול קשה מאנרכיה הזאת. לשמחתי לפחות ה-UFC לא עובדים לפי קומבינות ומצבי רוח של לוחמים כאלו וצריך לומר תודה על זה.

יש מאצ'מייקר, שכל תפקידו זה לשבץ קרבות ולטעמי לוחמים צריכים להיקרא לדגל כשהם נקראים. העניין עוד יותר קריטי במחלקה חלשה וקצרה יחסית, בענף מלא פציעות עם מעט קרבות בשנה. אם שוגון נבחר כנראה שהוא היה הלוחם הפנוי והמתאים לקרב הספציפי. סירוב לקרב יכול להשפיע על איכות האירוע ולגרום ללוחם מסויים לשבת עוד קצת בחוץ. זה נזק דיי גדול יחסית.

אגב, טישיירה לא קרא תיגר על שוגון.. הוא פשוט אמר "אני מוכן להילחם נגד כל אחד בכל זמן, אפילו שבוע הבא".. להבדיל אלפי הבדלות. נקווה שיקבל עכשיו קרב ראוי ולא איזה לוחם בינוני.

yair_bar

New member
מנהל
מה שאתה אומר לא עומד במציאות

כמה קרבות לא התקיימו כי הלוחמים חברים או מתאמנים ביחד?

זה ממש מטריף ואין פה שום ערך ספורטיבי. מזמן היה צריך לשנות את הנהלים. לוחם לא יכול לסרב לקרב שמוצע לו. נקודה

cat food

New member
טישיירה אמר שהוא לא נמצא בפריבליגיה

של לבחור את הקרבות שלו. אבל עם זאת הוא הוסיף ואמר שהוא מעדיף לא להילחם נגד ליוטו מאצ'ידה, כי הוא רואה בו כחבר והם עזרו אחד לשני להתכונן לקרבות.

AmitNHB

New member
אני ממש לא מבין אותכם - אין לשוגן מה

להרוויח כאן
How about לחזור למסלול הניצחונות
How about לחזור למאזן חיובי ב UFC
אתם מדברים כאילו ששוגן הוא הבא בתור לקרב אליפות והוא מסכן את זה כאן. תכלס, הוא מחפש ניצחון קל וברנדון וורה הוא בדיוק זה ובכלל הוא בערך הלוחם עם יחס ההייפ\איכות הכי גדול בעולם מאז טים סילבייה

אני אוסיף עוד משהו - שוגן ממש חוצפן. רק רנדי קיבל יותר צ'ופרים ממנו ב UFC. הוא קיבל הזדמנות למחוק את ההפסד מול קולמן, הוא קיבל הזדמנות למחוק את ההפסד מול פורסט, הוא קיבל את לידל כאשר לידל היה כבר ב mode רק תגעו בי ואני מתעלף. הוא קיבל קרב חוזר מיידי עם משידה... באמת שאין לו מה להתלונן.

AmitNHB

New member
הלוחם עם יחס ההייפ\איכות הכי גדול - הכוונה

כמובן לברנדון וורה. לא לשוגן.

זקס11

New member
שוגון הוא פחדן, וזו האמת המצערת

הוא כנראה מעדיף לעבור לקטגוריית הפנסיונרים, שעסוקים במחזור קרבות עבר.
אני מנבא שהקרבות הבאים שלו יהיו נגד שמרוק, טיטו, ואולי אפילו ארונה. קרב נוסף אפשרי הוא נגד קוטור, אם כי שוגון עשוי להתנגד, כי קוטור יכול לנצח אותו.

bret24

New member
אין ספק שאוהדי MMA הם האוהדים הכי כפויי טובה

ועם זיכרון קצר יותר מכל ספורט אחר, שוגאן בא מהקרב הכי גדול בהיסטוריית הUFC , אחרי שנקלע לאחד המצבים הכי קשים שלוחם היה בהם ולא ויתר,
אבל הוא פחדן בגלל שהוא לא רוצה להילחם נגד לוחם שנלחם פעם אחת בUFC באנדר קארד, ואומר שהלוחם הזה יצור לעצמו שם בעוד 3 או 4 קרבות ואז הוא ילחם נגדו.

BeniTaz

New member
אתה יודע.. הוא לא נלחם בחינם

לא מבין מה זה הריגשי הזה.. שוגון לוחם גדול, אין ספק אבל אתה מדבר כאילו בלי אוהדים לוחמים היו שווים משהו..

מפחד לקחת קרב מול טיישיירה ומסכים לקרב נגד ורה תוך שניה וחצי. דיי מסכם את הנושא.

למעלה