התגובה של שוגאן לסיפור עם טשיירה...

זקס11

New member
לא. הוא פחדן בגלל שהוא כן הסכים להלחם בוורה

נצחון על וורה הוא אפילו פחות מנצחון על ריצ' פרנקלין.
תשמע, אם הוא היה אומר שהוא ילחם רק נגד אוונס, או מצ'ידה, או אפילו פיל דייויס.
אבל להגיד לא לטשירה, ובאותה נשימה להגיד כן לוורה, זה שיא גועל הנפש.

udi102

New member

אם אני דיינה אני אומר לשוגון ביי ביי או קרב מול אוונס

fatnoam

Active member
הלו! מדובר במחליף לקרב!

בגדול שוגאן היה אמור להילחם בכלל מול טיאגו סילבה - והקרב בוטל.

כעת שוגאן צריך לקבל מחליף לקרב. אם הייתם במקומו, הייתם מעדיפים לקבל לוחם מבטיח שבא עם רצף של 16 ניצחונות, או את הגופה של ברנדון ורה?

שוגאן צריך להאריך את הקריירה שלו, לא לקצר אותה עם עוד קרב שיכול להיגרר לחמישה סיבובים (מיין איבנט לא?) שממנו הוא יצא שוב עם כמה סדקים ושברים.

מדובר פה בלוחם שנותן את כל כולו ודאג לכמה מהקרבות היותר טובים שנראו פה בשנים האחרונות. פחדן? מדברים על לוחם שבא למשידה שאף אחד לא רצה להילחם מולו בכלל, ודפק אותו פעמיים רצוף בצורה משכנעת (משום מה בראשונה השופטים רשמו לו הפסד).

לי נראה שאתם סתם כותבים דברים כי אתם רוצים לראות את ה"כוכבים" נלחמים אחד בשני. קנו פלייסטיישן ותלחמו איתם כל היום. אם הקריירה שלכם היתה מונחת על הכף, אני רוצה לראות שהייתם עושים משהו אחרת.

BeniTaz

New member
קודם כל יש מספיק זמן עד האירוע

הקטע של המחליף פחות מהווה פאקטור. דבר שני ששוגון קיבל קרב אליפות הרבה אנשים הרימו גבה. לא ממש הגיע לו, ה-UFC קידמו אותו אחרי 2 ניצחונות: קולמן ולידל. ממש לא משהו ששווה לקרב אליפות ב-LHW.

ככה שהוא הגיע לקרב בסיטואציה שאין לו מה להפסיד. אם ינצח, כמו שקרה.. ייצא מלך. בעצם עכשיו אני מבין ששוגון לוקח רק קרבות שמשתלמים לו. מעולה.. מי שכפוי טובה זה לא אנחנו.

bret24

New member
הUFC לא קידמו את שוגאן ועשו לו טובה...

שוגאן בא לUFC כלייטהבייויט הטוב בעולם מהארגון הטוב בעולם, להזכירך ראמפייג' קיבל קרב אליפות אחרי ניצחון אחד על מרווין איסטמן.

udi102

New member
צחי ,שוגון לוקח קרבות שמתאימים לו מבחינת

מאצ אפ ושהוא בטוח עוד מלפני הקרב שהוא ינצח ,לוו דווקא משתלמים לו מבחינה כספית ... מתי הוא ילחם מול מתאבק ? כבר שנה אני צועק שזאת שכונה ,כל מתאבק יעשה ממנו חמוצים ,מה גם שהוא בא אחרי הפסד להנדו הזקן ,עם הכושר של הנדו שוגון לא יסתדר אז אם הכושר של לוחמים צעירים ?

fatnoam

Active member
הנדו הכי לא מתאים לו מבחינת מאץ' אפ

והוא לקח אותו

די הרסת לעצמך את הקייס פה, לא?

udi102

New member
הנדו ממזמן לא מתאבק ....

מלבד הקרב מול פיגאו שגם את ההטלות פיגאו יזם אבל הנדו הפך אותן באלגנטיות ובצורה מרשימה ,הנדו מחפש עוד מלפני הקרב עם ביספינג את הימנית שתשכיב את היריב לישון ...

להנדו אין עמידנ מדהימה ולא מיוחדת ,אין לו קומבינציות מדהימות ואבל יש לו ימנית מהסרטים ,שגם את פידור הוא שלח לישון וגם את שוגון לקרשים פעמיים....

הנדו הוא אגדה בן 42 ,בלי כושר מנצח את שוגון מה יותר מזה ?

BeniTaz

New member
מי לקח את מי? שאני אבין

הנדו לקח את כל 3 הראשונים וכמעט גמר את שוגון. הפסיד את 2 האחרונים רק בגלל שסיים את האויר.. עוד מעט 42 צריך להוריד את הכובע.

udi102

New member

זה ההבדל בין אגדה של הספורט (הנדו) הלחם מול פידור ,פיגאו ,ראמפייג בשלוש מחלקות שונות MW /LHW/HW זה מדהים וניצח בכל שלושת המחלקות ,אומנם הפסיד לסילבה בMW ולראמפייג אחרי מלחמה גדולה כשחזר מפרייד אבל מאז ההפסד לשילדס הוא מפתיע כל פעם מחדש ומספק קרבות אגדיים .

לעומתו שוגון הולך מדכי לדכי מגריפין לורה ועוד מעט הוא יבקש את סוזניצקי

fatnoam

Active member
לקח אותו במשמעות של "לקח קרב"

למרות שהמאץ' אפ גרוע בשבילו.

תוצאת הקרב בכלל לא רלוונטית לויכוח.

הנדו אחלה של מתאבק (ה-Backbone של שוגאן לפי מה שאתם אומרים), ועדיין שוגאן לקח את הקרב ונלחם כמו גבר.

זה בדיוק מה שסותר את הטיעון של אודי ("שוגאן לוקח קרבות שמתאימים לו מבחינת מאץ' אפ").

BeniTaz

New member
שוגון לוקח רק קרבות משתלמים

הקרב הנל היה קרב טייטל שוט.. ברור שהוא יילחם.

באסטר1

New member
מזכיר את מקרה סילבה GSP

שמרוב רצון של אוהדים לראות את הקרב הזה
GSP אמר שסילבה גדול מידי ואין לו סיכוי טוב כל כך
סילבה אמר שלא ירד מחלקה או יפגש איתו בדרך

אם תשימו לב יש דווקא אפשרות ללוחם להביע דעה על הקרב שמייחלים לו
ויש לו אפילו אפשרות לסרב אם הקרב לא נותן לו סיכוי

שוגון נתן בקריירה המון זה שהוא לא האלוף זה כי הספורט מתקדם והפציעות השאירו אותו מאחור
זה שהוא החליט לא לקחת קרב נגד ברזיאלי שעולה זה לגיטימי שוגון לא משתחצן ואומר שהוא מנצח כל לוחם אלא הוא מודע למצב שלו כבר
ויודע שהקריירה שלו לא תמשך עד 35 כמו סילבה הוא עדין שם והוא עדין בסימן שאלה כמו שפן היה עד לפני "הפרישה"

קחו את עצמכם במקומו קרב מול טיישרה שם אותו במסלול ניצחון אבל הרמה של הקרב תיהיה בטופ
הוא יודע שניצחון לא יקרב אותו בכלל לעומת זאת הפסד יחשב כיותר גרוע מכיון שהוא יהיה בהייליט של טיישירה ושהUFC יקדמו את טיישרה שוגון הוא זה שישמו עליו את הסרטונים

אני לא חושב שזה מראה על פחדנות שוגון לא הראה שזה מה שמפחיד אותו

זקס11

New member
השוואה לא מתאימה

לא סילבה ולא GSP סירבו לקרב. אבל מכיוון שהם שייכים למחלקות שונות, הם לא הגיעו להסכמה על המשקל שבו יערך הקרב.

ההשוואה הזו היא שונה לחלוטין מהמקרה הנוכחי, שבו אין גורם חיצוני שמונע את הקרב (כמו משקל מוסכם).

ושוב, לא הסירוב לטשיירה מוציא את שוגון קטן, כי אם הסירוב לטשיירה, וההסכמה לוורה.

באסטר1

New member
לא סירבו כי הקרב לא הוצע להם רשמית

אבל הם כן סירבו לו בצורה כזו או אחרת

BeniTaz

New member
מצטער.. השוואה גרועה

GSP דוקא הרבה פעמים הביע עניין בקרב רק טען שהוא גם ככה WW קטן ולא נראה לו הגיוני שהוא עוד יצטרך להילחם בקטגוריה מעל. אם סילבה יילחם ב-WW (משהו שקרה בעבר) אני חושב שאין שום סיבה שהקרב לא יקרה.. אבל לסילבה אין שום עניין בקרב כזה.

udi102

New member
מה הקשר בין שני המקרים ?!

כאן מדובר על מחלקות שונות בין אלופים ,שהאחד גדול מהשני משמעותית ,ועדיין GSP טען בעבר שאם סילבה ירד לWW הוא ילחם נגדו ,(והאמת GSP ינצח אותו) .

שוגן סרב להלחם מול לוחם בקטגוריה שלו ,מול לוחם שע"פ הישגים לא טופ 15 ,אבל עם פוטנציאל גדול ,אבל הסכים להלחם מול לוחם שלא טופ 20 עם פונציאל שלא מומש ולא ימומש ,שורה התחתונה שוגון פחד להפסיד לאיזה "ניוקאמר" והחליט להלחם בלוחם שהשיא שלו היה לפני חמש שנים ,בדיוק כמו שהוא נלחם בקולמן ובלידל ,בגריפין ,בדיחה הלוחם הזה .

אני אומר שאחרי ששוגון ינצח את ורה יחזירו את קולמן לקרב שלישי בינהם , האמת אין הבדל בין שוגון לבין פידור שניהם נלחמים בלוחמים שעבר זמנם ושבקושי מדורגים .

זקס11

New member
כנראה שאתה פספסת משהו פה

שוגון ירק על הפרצוף של הבוס שלו, ושל הבוס של הבוס שלו. כמה אתה חושב זה יקדם אותו, ויקרב אותו לקרב אליפות?

fatnoam

Active member
מה לעשות שדיינה מושך רוק?

ותאמין לי ששני ניצחונות רצוף של שוגאן והוא מקבל את בונס עוד פעם. ככה זה שאין קונטנדרים במחלקה.

אם זה היה ב-LW העמוסה, ולוחם היה אומר לדיינה "לא רוצה" הוא היה מקבל כרטיס טיסה חינם לסטרייקפורס או בלאטור.

וחוץ מזה, זו לא יריקה. כאילו זו הפעם הראשונה שנתקלים באומנויות לחימה בלוחמים שמסרבים להילחם אחד בשני. אז מה, אם משידה ואנדרסון מתאמנים ביחד ומסרבים להילחם אחד בשני זה בסדר? לשוגאן יש אשכרה טיעון הגיוני (כמו שאמיתי כתב מתחתיי, LOSE LOSE), ותוקפים אותו?

ומדובר בלוחם אמיץ, לקח קרבות למרות פציעה, תמיד מביא את כל מה שהוא יכול למזרון. סתם עליהום עשיתם פה.

למעלה