התווכחתי עם מישהי לגבי הסיכוי שלי לשרת בצה"ל

smailie

New member
התווכחתי עם מישהי לגבי הסיכוי שלי לשרת בצה"ל

ומצורפת התכתובת בינינו, שנתקיימה דרך המייל. התחלתי (בתחתית שרשרת המיילים. הסדר הוא מלמטה מלמעלה) עם זה ששלחתי לה קישור לכתבה שנתפרסמה באינטרנט על סרן יקיר שגב, קטוע יד ששירת כקצין ביחידה קרבית. היא, בתגובה, התחילה "לרדת" עליי ואמרה לי שאני משלה את עצמי. היא גם טענה, שאני לא ראוי שצה"ל ישקיע בי בהכשרה לתפקידים איכותיים. מיותר לציין, שהיום אנחנו כבר לא מדברים בינינו.

sayar3

New member
מחיקת שרשור+אזהרה

השרשור נמחק כולו מאחר ואין לי אפשרות למחוק רק הודעה אחת אלא את כל ההודעות המשורשרות אליה. לאנשים הרלוונטיים-ראו זו כאזהרה. בפורום הזה לא תהיה השתלחות בצה"ל (מצטער -אני בעצמי איש קבע ואני לא יורק לבאר ממנה אני שותה). הבא שיגנה את צה"ל או מדינת ישראל-יחסם. מי שלא מתאימה לו מדיניות הפורום -שפשוט לא יכתוב בו.זו בחירה שלו. מי מאלו שיעדיף כן לכתוב יאלץ לשמור על צורת כתיבה נאותה והעברת מסרים בצורה בלתי מתלהמת. בברכת ערב טוב.

S h a y D u

New member
../images/Emo31.gif

פשוט חוסר צדק. ככה זה כשישראלים לא מסוגלים לקבל ביקורת - יורדים לרמות נמוכות, מוחקים הודעות וחוסמים גולשים.

למה חוסר צדק???

כמו לכל פורום , גם לפורום הזה יש נהלים. אם אתה לא תעמוד בנהלים של הפורום , זכותו של המנהל למחוק הודעות ולחסום .

GK_FF

New member
סבבה נהלים..

אבל אם מותר לכתוב רק בכיוון מחשבה אחד אז בשביל מה הפורום, שבו בבית ודברו לעצמכם...

user4576

New member
סתימת פיות היא עוד סממן של

פורום פ*****י (צונזר)........של פורום דיקטטורי (או שזו גם מילה אסורה עכשיו?). ד"א, בתור איש קבע האם לא נאסר עליך להביע עמדות פוליטיות בפומבי? האם ניהול וכתיבה בפורום פוליטי היא לא בגדר הבעת עמדות אסורה שכזו? האם תהיה מוכן למסור את פרטיך לצורך בירור העניין?

sayar3

New member
בוא אני אסביר לך משהו קטן חבר-

קודם כל -הפורום הוא אינו פורום פוליטי ואם אתה חושב שהוא כן-אז כנראה אתה כותב במקום הלא נכון.התבלבלת קצת! הפורום הוא פורום "די להשתמטות" אם עד עכשיו לא שמת לב.אם בהשקפת עולמך המעוותת אתה רואה פורום שמסרב לעודד שירות השתמטות משירות צבאי ונוגד את עקרונות ההשתמטות כפורום פוליטי אתה בבעייה חבר..... עכשיו לדברים הנוספים. אני לא ילד קטן כמו שאתה בטח יודע ואיתי לא תעבוד הפסיכולוגיה בגרוש שלך.את זה תשמור לאלו שחושבים שאתה עילוי כתיבה. אני לא אחד מאלו. נסח את רוח הפורום כלשונך-דיקטטורי,פשיסטי -מה שרק תרצה,רק שפה אתה תכתוב איך שאני מחליט ולא איך שבא לך. ושוב-אם לא מתאים לך-פשוט אל תכתוב.זו פריווילגיה שניתנת לכל אורח בפורום.את סגנון ה"כוכביות" והרמזים תשאיר לפורום "אני חושב שאני חכם".לא פה!!!! ודבר אחרון-גש לפורום אנשי קבע-עיין בהודעות שלי ואני מאמין שתמצא את הפרטים האישיים שלי.מה גם שהם שמורים במערכת הנהלת תפוז ואם מאוד תרצה תוכל לברר דרכם.לתת לך אישית פרטים?למה נראה לך שאדם שמסתתר אחרי ניק הזוי בעל מספרים לא מובנים יקבל פרטים אישיים שלי? אתה אולי באמת באמת מאמין שאתה חי במדינה שמצנזרת כל מה שלא מתאים לה....אתה טועה ובגדול! ולבסוף-הדובדבן שבקצפת:אם תמשיך עם ההודעות המסיתות שלך-גם אתה תזכה לחסימה מהירה.גם אם יהיו 20 חסומים בפורום הזה אני עדיין אהיה שמח וטוב לב ,פה לא יפגעו באף אדם וזה כולל את כלל המשתתפים ויעידו על כך אלו שנחסמו גם אם דעותיהם מקבילות לדעותיי.-כי פה יכתבו ברוח הפורום ולא ברוח ההסתה.להביע דעות נגדיות מותר גם מותר כל עוד הן עומדות בתנאי היחיד שקיים פה והוא:אל תפגע באף אחד גם אם אינך מסכים לדיעותיו. עכשיו- קפיש????

EmGee

New member
אני לא מבין למה אתה עונה להם

יש לך את כל הסיבות לחסום אותם, וזה יעשה לכולם רק טוב.

user4576

New member
אני נפגע מההודעה הזו, ולכן מבקש שהיא תימחק

ציטוט מהודעת המנהל בשרשור זה: "להביע דעות נגדיות מותר גם מותר כל עוד הן עומדות בתנאי היחיד שקיים פה והוא:אל תפגע באף אחד גם אם אינך מסכים לדיעותיו." הוא פגע בי, לכן ההודעה שלו צריכה להימחק. אם היא לא תימחק אני אראה בכך הוכחה לכך שהמחיקות נקבעות לפי שיקולים פוליטיים ולא לפי שיקולי פגיעה באחרים. בנוסף, זו ממש לא הפעם הראשונה שהוא דורש לחסום אותי על לא עוול בכפי, לכן אני מבקש שגם תזהיר אותו שאם הוא ימשיך בכך הוא ייחסם. מה שהוגן הוגן, לא?

user4576

New member
ברגע שאת מגדיר כל דעה שמנוגדת לשלך כ"הסתה"

זה פשוט כבר הזוי... תראה לי הודעה אחת שבה הסתתי, או השתמשתי בשפה לא נקייה. הסמכות שלך, בתור מנהל פורום, מוגבלת למחיקת הודעות שכוללות פרסומות או שפה לא נאותה - היא לא כוללת מחיקת הודעות שכתובות בצורה תרבותית והולמת רק כי הן מביאות דעה שלא מוצאת חן בעיניך. אני לא יודע איך אתה יכול לקרוא לפורום שמברית חבריו קוראים לשינוי החוק (=ליצירת חוקים חדשים נגד אנשים שלא שירתו בצבא, כמו מניעת זכות הצבעה, שלילת רישיון נהיגה וכו') פורום "לא פוליטי"....מעצם כך שהוא עוסק בשינוי המצב החוקי הקיים הוא בהגדרה פורום פוליטי.

sayar3

New member
אני לא צריך להראות לך הודעות-מספיק

שתסתכל על החתימה שלך. הווה אומר דרשני.!

user4576

New member
אתה כנראה לא מבין את פירוש המילה הסתה

ומה החתימה שלי קשורה? אם הולכים לפי הלוגיקה שלך אז העובדה שאתה קורא לי מסית היא למעשה הסתה שלך נגדי, לא?

יש לך בעיה בהבנת הנקרא??

אני באמת לא מבין את זה . פתאום לך ול GK_FF יש בעיה בלקרוא דברים . אתה קראת מה המנהל כתב? והחתימה שלך באמת די מסיתה אם כבר מדברים... תעבור על הנהלים של הפורום , הודעותיך יימחקו ואתה תיחסם . כמו בכל פורום אחר . לא טוב לך? אל תכתוב פה.

S h a y D u

New member
../images/Emo127.gif

אני חייב לציין שעד עצם היום הזה, הסכמתי עם כל מילה ומילה שכתבת. מלים כדורבנות!

למעלה