התווכחתי עם מישהי לגבי הסיכוי שלי לשרת בצה"ל

user4576

New member
הם מנוהלים בצורה תרבותית

מלבד הפורום הזה, שמנוהל באווירה של סתימת פיות. כנראה שמישהו פה חושב שלנהל פורום זה כמו לפקד על חיילים ולהורות להם מה לכתוב...

ממש אבל ממש לא!

אם באמת זה היה פורום של סתימת פיות , כל הודעה שלך ושל חבריך היו נמחקים אוטומטית . אבל הם לא . ברגע שאתם עוברים את הגבול , ההודעות נמחקות ובצדק . לכל פורום יש נהלים וגם לפורום הזה . אני לא מבין , כמה פעמים צריך להגיד לך את זה??????? מה אתה לא יודע לקרוא???

user4576

New member
"לכל פורום יש נהלים וגם לפורום הזה"

רואה, הצלחתי לקרוא (או לפחות להעתיק). המשפט הזה לא אומר כלום. אני טוען שה"נהלים" שמנהל הפורום הכתיב ממוחו הוקדח הם נהלים רעים, לא הוגנים, לא תרבותיים ודיקטטוריים. כך שלציין שוב ושוב שהם נקראים "נהלים" זה דיי מיותר מצידך... לכל פורום יש נהלים, הנהלים הסטנדרטיים כוללים איסור על קללות ואיסור על פרסומות. הם לא כוללים איסור על הבעת דעה של אחד הצדדים בפורום.

TheSimpsons

New member
אני באמת לא מבין משהו

אם אתה חושב שאתה צודק (ואני לא אומר שלא - אני לא יודע), תפנה להנהלת פורום תפוז, או במסרים למנהל אם אתה רוצה לפנות אליו באופן אישי. למה זה צריך להיעשות בפורום? ו-sayar3, החתימה שלו בסדר גמור (כי זה ציטוט שלי
) - זה לא נגד צה"ל, אלא נגד מסלול עתודה, ומבטא פחות או יותר את הלך הרוח בפורום עתודה לדעתי.

TheSimpsons

New member
זה בצחוק ../images/Emo178.gif

ואני אמרתי את זה בפורום עתודה (ולא כחתימה שמוצגת בכל פורום), שמטרתו הלא-רשמית היא להניא מלש"בים מללכת לעתודה.

S h a y D u

New member
אל נא תתייחס לפולמוסו של בועז...

כולנו יודעים עד כמה המשפט המדובר הגיוני ונכון, ואין כל צורך להדחיק עובדה זו. מלש"בים פעורים, תמימים וחסרי ידע צבאי, אשר שואפים לרכוש ידע אקדמאי, מוטב שידעו היטב לפני מה הם עומדים כאשר הם חותמים בפזיזותם על הסכם העתודה הבזוי - פן יהרוס להם את החיים (וכבר שמענו על כמה וכמה סיפורים ומקרים מאד עגומים כגון אלו).

user4576

New member
מה אתה קשור לעניין?

אתה מוזמן להגיע לפורום עתודה ולהציג שם את הצד השני.

smailie

New member
חבר'ה, מישהו מוכן

להתייחס עניינית לקובץ בהודעה שלי, שפתחה את השירשור? הקשיים שציינתי שם לא יפריעו לי לשרת במסגרת צה"ל. נכון?

למעלה