התוכנית של צופית גרנט

mise

New member
למישהו יש מסך מיותר בבית? ../images/Emo13.gif

מאז ש'הלכה' לבעלי יחידה במסך המחשב, אנחנו משתמשים במחשב משותף ולכן יוצא שאני כותבת הודעות בשמו (והוא בשמי..)

כרמית מ.

New member
מסבירה

כשמישהו כותב בכמה ניקים, ולא רוצה להתבלבל (לפעמים זה גם אומר לחשוף את עצמו), הוא יכול לבקש ממנהל/ת הפורום, לחסום את הניק שבו הוא לא רוצה לכתוב בפורום המסוים - וככה לא יקרו טעויות. זה מה שהתבשיל מציעה.

../images/Emo6.gif איזה מצחיקות!

לא חשבתי על זה בכלל... mise אם את רוצה רק תגידי

mise

New member
לא ../images/Emo7.gif

אני לא רוצה לחסום אותו בשום מקום.. אם יום אחד הוא ירצה לכתוב כאן ופתאום יהיה חסום?

mise

New member
לא..~~

הוא גם כתב כאן פה ושם ואםיהיה איזה אב שזקוק לתמיכה, הוא מוכן לעזור ובכלל, אני לא רוצה לחסום לו אופציה.. אני יותר מקוה להשיג מסך בקרוב

tonti

New member
לא צריך מסך!

שמעי-תתקינו Firefox , אחד יעבוד עליו ואחד על Explorer. ככה לא תתבלבלו. מתומרת?

mise

New member
לא!!!

המחשב הזה שלי!! "רק בעל הבית יודע מה הוא עשה על המחשב". אני לא יכולה לקחת סיכונים שמישהו אחר יגע לי בו על בסיס קבוע. אני מאוד רכושנית כלפי המחשב שלי. יש לי שם חומר לימודים של הרבה שנים, אני צריכה אותו על בסיס יומיומי ללימודים ולעבודה. חוצמזה, יש לנו כאן את המחשב שלו, פשוט בלי מסך, לא חבל?

יכול להיות שיש לי מסך בשבילך!

אולי הוא צריך איזה תיקון קטן, אבל יש לי משהו. אשאל את בעלי ואם כן, אז את מוזמנת לקחת אותו!

mise

New member
תודה רבה..

אבל אם הוא צריך תיקון אני לא צריכה
יש לי כאן מסך שצריך תיקון. המצחיק הוא שבדיוק לפני כמה חודשים פיזרתי את כל המסכים שהיו כאן, הסורקים, מדפסות מיותרות, חלקים של מחשבים שכבר לא עובדים לאיש המחשבים שלי, שבונה מחשבים כתרומה לילדים נזקקים.

זה לא שהוא צריך תיקון

עכשיו בררתי, הוא פשוט לא טוב בשביל דברים כמו עיצוב גרפי עם צבעים. הצבעים שלו לא כל כך ברורים, חוץ מזה הבנתי שהוא בסדר. אז אם את עדיין רוצה - בבקשה!

tonti

New member
תגידי,

ומה עם ראוטר? גם לנו אי אילו מחשבים, אבל מסך-מקלדת-עכבר רק אחד. רק החסרון הוא שאי אפשר לעבוד במקביל.

mise

New member
יש לי את האלקטל שהוא פשוט מעולה.

ואני מברכת על זה. עשיתי ממנו מודם מרכזיה כזה. יש לי נתב, שמחובר למודם ואליו מחוברים כבלי הרשת לכל מחשב. אם את יכולה להשיג מסך-מקלדת-עכבר נוספים, זו בטח תהיה ברכה.. (יש יגידו, קללה..)

lavendula

New member
התכנית הייתה ריקנית למדי

לא הבנתי מה היא בכלל רצתה להעביר לצופים. היה סתמי ביותר ומיותר.

סטיוויה

New member
נכון שלא היה באמת סאב קונטקסט?

כיאלו,באו,צילמו מה שמצאו והלכו. הראיון האווילי עם הרופא החתיך ההורס או עם המיילדת שמתקשרת ומרגישה את עצמה מה זה רוחנית... לא יודעת-אני התעצבתי.

מה שנחקק בזכרוני

ממה שהספקתי לראות, זה שצופית ראתה את מי שילדה אותה ומתארת לה את מהלך הלידה המזעזעת והמיילדת מחייכת ואומרת "מה את רוצה? לידה נהדרת!" להזכירכם, כמו שכתבו מקודם, היא לחצה לה על הבטן וגרמה לה לשבר! הלידה נמשכה המון שעות ואיימו על צופית בקיסרי! באמת "מזל" שרק נשברה לה עצם!!! לפי הרושם שקיבלתי צופית כמעט השתנקה שם- היא פשוט לא האמינה שהמיילדת אומרת שזו הייתה לידה נהדרת, נראה לי שהיא פשוט חשבה שהיא לא באמת זוכרת או משהו, אבל לדעתי ראו את השוק על הפנים שלה. בכל מקרה, אני ממש לא מבינה מה הייתה הפואנטה של התוכנית? חשבתי שלא הבנתי את הפואנטה כי לא צפיתי מההתחלה אבל אני מבינה ממכן שכבר מההתחלה לא היתה ברורה הפואנטה...

תכנית ממש מעצבנת והכי התבאסתי

מהמשפט שצופית ממלמלת לאיזה תינוק באקווריום שלו בתינוקיה - "אמא לא קנתה לך מוצץ..." כאילו דא??? אם הייתי צריך מוצץ עכשיו את לא חושבת שהייתי נולד עם אחד כזה תלוי עם שרשרת קטנה לצואר ??? נולדתי עם היכולת לינוק ולכן איפה אמא שלי פור קריינג אאוט לאוד ???? תרתי משמע במקרה הזה...
BORINGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG !!!

למעלה