התחברתי לצד הרוחני שבי

את כל השחקנים והזמרים מעריצים כי...

הם מפורסמים וגם אם התאומות לא כתבו את הסרטים שלהן אני עדיין חושבת שזה סרטים וסדרות יפים וגם הקליפים של זמרי ולהקות הפופ יפים וקצביים אלה שכותבים את השירים שלהם כותבים שירים מגעילים ומקללים אנשים אחרים כבר עדיף שיכתבו בשבילך למשל לשאקירה וויטני יוסטון ומריה קארי יש קול מהממם לבריטני אין קול הכי יפה אבל השירים שלה יפים הסרטים שלהם לא הגיעו לקולנוע כי הם לא היו מיועדים לקולנוע זה לא שהם ביקשו לשים אותו על המסכים זה ישר יצא לוידיאו כי ככה הם רצו אני באמת רואה את הסרטים כי התאומות שם אבל בכל אופן אני גם אוהבת את התוכן בסרטים ויש כאלה שמעריצים את התאומות מגיל קטן אז פעם התאומות לא היו יפות הן היו ממש מתוקות ובצער גידול בנות הן לא היו הכי יפות ובכל אופן אהבתי את הסדרה עוד לפני שידעתי שהן תאומות ושהיה טובות השתיים לא הערצתי עדיין את התאומות אבל היא הייתה הסדרה האהובה עליי כי אהבתי את איך שהן משחקות ואת העלילה של הסדרה אני לא חושבת שהייתי מעריצה תאומות אחרות שהיו משחקות כי יש עוד מלא תאומות חוץ מהן ואני חושבת שהתאומות אולסן הכי שוות מכולם והכי מתוקות מכולם ואני חושבת שאם הן לא היו מפורסמות והייתי מכירה אותן אישית עדיין הייתי חושבת שהן הילדות הכייפות והכי מוכשרות עליי אדמות כי חוץ מהסרטים והסדרות שהן עושות הן מקבלות ציונים מעולים מרי-קייט רוכבת מעולה אשלי רקדנית מעולה הן עושות קיק בוקסינג הן חכמות מתוקות יפות ואני חושבת שהן היו מלכות הכיתה גם אם הן לא היו מפורסמות וכולם היו אוהבים אותן!!!

Sparkley Judy

New member
אושרת

את צריכה לכבד את הדעה שלו. אני חושבת שאת מעריצה את התאומות בצורה עיוורת. את חושבת שהן הכי יפות, מושלמות, חכמות, מצחיקות. אבל הן לא! הן בסה"כ הכל ילדות בנות 16 שמנסות לחיות את חייהן ולתמרן בין לימודים, לעבודה, למשפחה, חברים ומעריצים! יש להן חיים קשים ואני לא מקנאה בהם. הן לא שמות את הסרטים שלהן בקולנוע כי זה לא לרמה של קולנוע! האמת´י שאם תסתכלי על הסרטים שלהן ממבט של במאי תראי, שאולי יש התחלה, אמצע וסוף אבל אין שיא ופואנטה, מה שיש בכל סרט (למדתי בספרות). את לא יודעת אם הן כייפיות או לא. את ראית אותן רק בטלוויזיה, ששם נותנים להן תסריט ולפעמים בראיונות ששם הן בכלל לא מצחיקות. הן רק צוחקות. את לא יודעת אם הן מקבלות ציונים מעולים. וזה שאומרים באתרים שהן מקבלות 80-90 לא אומר שהן באמת כך. המשפט אם "ואני חושבת שהן היו מלכות הכיתה גם אם הן לא היו מפורסמות וכולם היו אוהבים אותן!!! " ממש לא נכון. מאיפה לך לדעת שהן מלכות הכיתה? מה גם, מניסיון אישי ומניסיון של ספרים, חברות ומשפחה. להיות מלכת כיתה זה לא דבר טוב. היא בדרך כלל פרחה או סנובית שמתחילה עם הבנים. אני בטוחה, לא את יודעת מה? אני יודעת שלא כולן אוהבים אותן כי זה לא הגיוני שכל הבית ספר שלהן (בערך 1000 אנשים) יאהב אותן! אני יודעת שהן לא כל הזמן נחמדות, כי תחשבי על זה. מי יכול להיות נחמד כל חייו, ולא להתעצבן או להיות אגואיסטי אפילו לדקה? איך את יודעת שכל התהילה הזו לא עלתה להן לראש? אושרת, אני ממש לא מנסה להתקיף אותך, אני מנסה לפתוח לך את העיניים. את מעריצה אותן באופן עיוור לחלוטין אבל מתישהו זה יצטרך להיפסק? האם את רואה את עצמך מעריצה אותן בעוד 30 שנה? מתישהו תביני שלהעריץ זה חסר פואנטה, את מבזבזת כסף על מוצרים וכל מני דברים של אותו "אליל" שלך. אני לא אומרת שרק את טועה. כלונו בפורום כאן מעריצים את התאומות כולל אני. אבל זה לכם פורום- מתי אתם חושבים שאתם תפסיקו להעריץ את התאומות? הרי, זה הולך להיפסק מתישהו! כבר עכשיו יש לי ספקות, לבזבז כסף על דברים שאחרי 4 שנים אני אתחרט שלא השתמשתי בכסף הזה לדברים יותר טובים. אבל אין מה לעשות. זוהי הערצה. אבל אושרת, יש הבדל בין הערצה והערצה עיוורת!

תגובה

כן אני אעריץ אותן בעוד שלושים שנה וגם בעוד אלף שנה!!! אני מכבדת את הדעה שלו אבל הוא טועה הן כן אלילות מצחיקות מהממות מתוקות ובראיונות הן הצחיקו אותי התהילה לא עלתהלהן לראש אני בטוחה בזה כל המפיקים וכל מי שאיתם אמר את זה בעצמו בטעות כתבתי כייפיות במקום הכי יפות כתבתי את זה ביחד הכייפיות וזה היה אמור להיות הכי יפות והן גם כייפיות אני בטוחה שלפעמים הן מתעצבנות אבל זה בגלל שכל בנאדם עצבני לפעמים אבל תמיד הן נחמדות לכולם ולמעריצים את לא יודעת את טועה אם הן רבות זה רק בינהן וגם בקושי ואני בטוחה שכל הבה"ס שלהן אוהב אותן כי הן מהממות פצצות ולא התכוונתי למלכת הכיתה באופן של פרחה אלא באופן של הילדות שמסתדרות עם כולם הכי נחמדות הכי יפות הכי מתוקות ומקסימות וזה מה שהן ואין שום קשר להערצה עיוורת הן אלילות נקודה סימן קריאה וברזל!!! אני מאוד מקנאה בהן שהן כאלה יפות וכשרוניות הן כן מקבלות ציונים מעולים כי תמיד עושים תחקיר על בנאדם שמראיינים אותי ובדקו בתעודות שלהן והכל אני חושבת שאת טועה בגדול הן הילדות הכי מוכשרות יפות מקסימות והן אלילות וזהו!!!

KISHKOSHA

New member
את שומעת את עצמך? מאיפה את יודעת?

תגידי לי אושרת, את ראית את מרי קייט רוכבת? או את אשלי רוקדת? בילית איתן מספיק זמן כדי לדעת שהן מתוקות? ושמורידים את כל הקילוגרמים של המייק אפ רואים שתי טיינאג´ריות רגילות! אז די עם הערצה העיוורת הזאת!

Nomero Uno

New member
די להתנפל על אשרת

אז היא מעריצה את התאומות קצת יותר מדי זה לא אומר שהיא תמיד טועה למשל מרי-קייט רוכבת טובה יחסית לפי מה שאני זוכר היא סיימה במקום הרביעי בState Championship והבי"ס שלה העפיל לאליפות הארצית כשאני אמצא את האתר אני אעדכן עם עוד פרטים

הוכחה שמרי-קייט רוכבת ו...

12345678910 זו תמונה שאין בשום אתר יוני שלח לי אותה זה מתחרות שמרי-קייט השתתפה בה היה את התמונה הזו בעיתון בארה"ב אז חבר שלו סרק לו ושלח לו זו תמונה מקורית טוב עכשיו לא כל כך אבל עזבו הנה ההוכחה!!! אני לא אומרת סתם...

doosie

New member
ווקא אני מצאתי את התמונה

הזאת באתר, לא זוכרת איזה אבל כן מצאתי אותה באתר...

motib4

New member
גם אני...

ראיתי אותה המון פעמים באתרים שונים ש התאומות.

Nomero Uno

New member
זאת לא תמונה מקורית

פשוט בזמנו כשהורדתי אותה היא הייתה די נדירה כי חבר שלי הוריד אותה מאתר התחרויות אבל מאז היא התפרסמה בהרבה אתרים

מריה12

New member
מטאליקה-מוזיקה רעשנית?!

ממש ממש ממש לאאא!!!!! הנה כנסו לקאזה תורידו את השיר Metallica - The Unforgiven ואז תורידו את Marilyn Manson - The Beautiful People או את slipknot-spit it out ואז תנסו להשוות! ואני עם מי שכתב שבלינק זה לא משהו, פשוט אני לא זוכרת מי כתב את זה..

לא לא לא לא...

מריה... בואי ניתן לה לשמוע משהו יותר חזק... תורידי Cradle Of Filth - From The Cradle To Enslave אחרי שתשמעי קצת בלאק מטאל תביני מזה "מוזיקה רעשנית"...

מריה12

New member
חחחחחחח לא חשבתי על זה..

דרך אגב ניצול שרשור.. הורדתי בקאזה כמה תמונות של אשלי ומרי קייט והיו שם תמונות שהם ערומות! איכס זה מגעיל.. איזה אנשים חולנים

כן זה דוחה...

גם אני ראיתי את זה... ממש גועל נפש ורואים שזה בברור זיופים...

בלעעעעעע....

מאמא מריה
חחחח

אושרת...

יש יפה ויש סוטה... אני עדין לא פדופיל (אחד שמתעסק עם קטינות) ואני לא שואך ואני לא אהיה פדופיל ככה שדברים כאלה די דוחים... במיוחד שאת שתי הבנות האלה אני נורא אוהב עם הבגדים עליהן...

למעלה