וואלק זה באמת קשה
דווקא הפסקה הראשונה הייתה היחידה שרציתי באמת לכתוב בהווה. כנראה זה לא עובד. נו, טוב.
אף פעם לא מכרתי דברים לעשירים. נשמע הגיוני מה שאת אומרת. למרות שהמוכרת אצלי לא ממש מראה מה היא חושבת. זה נפלט לה בקטנות.
עקביה נוקשים באדישות- הממ. לא. -
דווקא אני אוהב את התיאור הזה. אני ממש יכול לשמוע את הנקישות הקצובות, המדודות, של אסיה. אפשר ללכת על עקבים באדישות, ואפשר ללכת על עקבים לא באדישות.
בשביל אדם שאובססיבי בנוגע לצורך להשיג קסם, חסר לי מאוד החלק שבו הוא מביע התלהבות ותשוקה כלשהי כלפי הקסם עצמו. למה הוא בכלל רוצה אותו? כרגע זה כאילו הוא החליט לאסוף קסם במקום בולים באופן שרירותי לחלוטין - אני אישית לא מרגיש את השרירותיות. כל הפסקה הראשונה של הסיפור מוקדשת לזה. וגם יש פסקה שלמה בחלק הבא (שלא העליתי) שעוסק בזה (זאת הבעיה כשמעלים רק חלק של סיפור).
אתה לא תקבל יותר משתיים, יקירי."
"אישה מעוררת השראה."
"איך אתה מרגיש, הודיני?" - לא אהבת את הביטויים האלה. לא הסברת בדיוק למה לא. (כל כך לא מתאים לאסיה להגיד מאמי, או מותק. אסיה היא לגמרי הטיפוס שמשתמש במילה יקירי ובביטוי "אישה מעוררת השראה". וגם ניסיתי להימנע פה מישראליות).
באותה מידה מישהו היה יכול להעיר ש"עכשיו אני רואה שלכדתי אותך ברשת הסקרנות!" זה גרוע. אני מניח שזה עניין של טעם?
היא מתגלה כדמות הרבה יותר מעניינת מכפי שציפיתי. אבל... היא לא הייתה הדמות הזו כשפגשנו אותה. תחזור אחורה ותשנה פליז. - יש מצב שאת צודקת. למרות שבחלק של הסדנת כתיבה אסיה אומרת רק שני משפטים. אולי לשנות את ה - "מצטערת על האיחור?".
אז, לעוף ולחמם/ לקרר דברים? זה מה שאנחנו עושים עם קסם? I hoped for more... - אל דאגה! הוא גם מסיט וילונות ומפוצץ חלונות!! ותזכרי שקראת רק ארבעה חלקים מתוך 13.
אלכס מוריד את זרועו. בקול פיצוח עדין זגוגיות החלון מתבקעות לאינספור קוביות זכוכית קטנות
הוא עושה את זה בטעות? כי זה רעיון ממש מטומטם למשוך לעצמו תשומת לב בהתחשב במצב. - הוא עושה את זה בכוונה. יכול להיות שזה באמת טיפה לא הגיוני. אבל הוא נמצא לבד בחנות של סיספל, שהרגע קנו לו שבב לא חוקי. והוא גם בגדול פושע. וגם חשבתי שזה שווה את הדרמה.
המון תודה על התגובות!