התחלות חדשות

כי היא לא חשובה/מעניינת מספיק

אני לא משקיע באנשים יותר מדי, אלא אם הם חשובים לי ואז אני לא עונה מה שכתבתי כאן זו היתה תגובה צינית מעט הרבה פעמים אני גם אומר לה שהיא שמנה או משהו כזה, זה מתחיל או ויכוח, או מכות -> ויכוח מביא לשיחה, מכות מביא לסקס (טוב נו, אולי הגזמתי, אבל יש משהו במלחמת כריות!)

demoloc

New member
פורום חנונים

זה משותף בערך לכולנו

יו זאת חתיכת סטיה הייתי רוצה למצוא

מישהי שיכולה לאנוס אותי סקסי רצח! ות'אמת כן.. יש שמה מלא הבאות שבטוחים שזה כואב לי .. תחשבו על זה לפני כל דבר המורה שלי הראה לה איך לעשות.. ועל הדרך שתיהיה לי הבעת כאב אמיתית.. תכלס אני לא יודע כמה הייתי מפחד מזה

thorondor

New member
עד עכשיו,

פשוט לנשק אותה עבד. אין לי פיק אפ ליינס. עם כאלה שאני רוצה אין צורך לשבור את הקרח, בדרך כלל אין בכלל קרח לשבור.

thorondor

New member
לא, אבל אני גם לא מתחיל עם אף אחת

על הפעם הראשונה שאני רואה אותה.

Deep1

New member
../images/Emo6.gif

גורמ\ת לאינטגרל להיכנס... מת על בדיחות של חנונים :)

חוק לחיים,מי שמתבייש,מתייבש!.

אל תתן לבושה הזאת לעצור אותך טאקט לפעמים זה דבר חסר ערך. שבור אתה את הקרח אל תחכה שהיא תעשה משהו,מסקימום לא ילך. אף אחד עוד לא מת מזה.

../images/Emo85.gifאני

נמ, אני אציק לו במסנגר כל פעם שהוא מחובר ואנסה למצוא חן בעיניו ^^ בדר"כ זה עובד רק במסנגר. אחרי שאנחנו נפגשים זה כבר לא עובד :| לכו תבינו.. או שהיה מקרה אחד שלא הייתי לסגנון של אותו בנאדם [מיכאלקקי] אולי כי גם לו הצקתי יותר מידי^^ או שסתם כי הוא היה במדעית גינגי וחנון[אבל גם אני חנונית ^^]טוב, לא נדון על זה. בקיצור, אני מציקה לו במסנגר וסוחטת מחמאות ועם השיחה נתקעת אני מתחילה לשאול שאלות הזויות כדי שהיא לא תתתקע עד שיתנתק לי ^^

../images/Emo85.gifאוקי. יצא קצת מפגר.

זה נשמע כיאילו כל החיים שלי הם וירטואלים [מסנגר] אבל זה בערך ככה כי כפי שאמרתי שכשנפגשים אז אנשים משחקים אותה תמימים והם ניהים לא נחמדים אלי אז תוכנות מסרים זה בערך הדרך היחידה שלי לתקשר אם אנשים שאני מחבבת^^ [אני לא כזאת מכוערת, נראה לי :|]

../images/Emo85.gifאה כן, שחכתי :]

אני אעשה הכל כדי שהוא יבקש ממני את המסנגר שלי/ אני אתפלל שהוא יוסיף אותי על דעת עצמו, ואם זה לא ילך או שאני פשוט אחכה שזה יקרה או שבאיזשהו שלב אני פשוט אשבר ואוסיף אותו על דעת עצמי ^^

למעלה