נו באמת?! מסנגר?.. מה קרה בשח-רחוק?
P PrayingFuckingMantis New member 24/12/05 #41 גרוע.. אני יודע שאת צעירה.. אבל זאת לא הדרך.. תפגשו ברגע של צחוק והרמוניה תשברי אותה בנשיקה
א אחלום לנצח New member 24/12/05 #43 ../images/Emo85.gifובכן, אין דבר אצלי שהוא לא גרוע|סגדש| כך מסתבר. לא ציפיתי שתאמר שזו דרך מעולה. גם אני לא חושבת ככה. אבל לבינתיים זה מה שנותר לי לעשות ולקוות שיצא מזה משהו.
../images/Emo85.gifובכן, אין דבר אצלי שהוא לא גרוע|סגדש| כך מסתבר. לא ציפיתי שתאמר שזו דרך מעולה. גם אני לא חושבת ככה. אבל לבינתיים זה מה שנותר לי לעשות ולקוות שיצא מזה משהו.
א אחלום לנצח New member 24/12/05 #44 ../images/Emo85.gifגם זה^ יצא גרוע ../images/Emo122.gif אוי כמה שאני טיפשה
P PrayingFuckingMantis New member 24/12/05 #46 הכי חכם זה לתפוס בייצים.. פשוט להגיד "בא לך ללכת איתי לקולנוע " באמצע השבוע ככה..
S Super furry yosh New member 24/12/05 #45 הממ. אם אני ארצה אותם ובטחוני העצמי קיים ברמה כזו או אחרת, הם כבר ידעו על זה. הבעייה היא שזה אף פעם, בערך, לא מתפתח למשהו שהוא, הממ, רגשי. P: [אבוי, ואפילו ניסחתי את השורה הראשונה בלשון 'רבים' בלי לשים לב. נטולת גבולות לגמרי, אני. ;;]
הממ. אם אני ארצה אותם ובטחוני העצמי קיים ברמה כזו או אחרת, הם כבר ידעו על זה. הבעייה היא שזה אף פעם, בערך, לא מתפתח למשהו שהוא, הממ, רגשי. P: [אבוי, ואפילו ניסחתי את השורה הראשונה בלשון 'רבים' בלי לשים לב. נטולת גבולות לגמרי, אני. ;;]