התחנה המרכזית בפתח תקווה

משה12333

New member
כל הפרוייקט הוא באחריות משרד השיכון כפרוייקט פינוי-בינוי.

זהו הישג אישי של ראש העיר הנוכחי, שכאמור הוא עו"ד ממולח.

משרד התחבורה עוסק בפרוייקטים אחרים בפ"ת שלא קשורים לתחנה המרכזית.

ברור שמשרד התחבורה אחראי על כל קווי האוטובוסים שבתחנה אך לא על בנייתה.

ראש העיר הופך עולמות למען תושבי עירו ותמיד הוא מצליח כנגד כל הסיכויים לקדם את כל הפרוייקטים שהוא חפץ בהם.

אתה יכול בבקשה להביא קישור לטקסט המלא ולא משפטים סלקטיבים

שנוחים לך ולא מראים את כל המידע ואת כל התמונה?
למשל, מתי המשפטים הללו נכתבו? היכן הם נכתבו?
אני הבאתי תיעוד של ישיבת מועצת עיריית פתח תקוה מלפני 9 ימים.
לא דובר שם אפילו לא במילה אחת לא על פינוי - בינוי ולא על משרד השיכון.
בבקשה תביא את האסמכתא המלאה שאתה מסתמך עליה, אם יש כזו.

ובבקשה תענה בכנות: מתי הייתה ההכרזה על מתחם התחנה המרכזית כפרויקט פינוי -בינוי ומי היה אז ראש עיריית פתח תקוה? (אני מיידע אותך מראש שאני יודע את התשובה האמיתית לשאלה הזו)

משה12333

New member
פרט לך, האם אתה חושב שמישהו מתעניין בכתבה המלאה? כמה זמן

ייקח לך למצוא בגוגל את הכתבה המלאה? 1.5 שניות?

אם היה מצורף קישור, האם אתה חושב שפרט לך מישהו ייכנס אליו? ספק רב אם בכלל גם אתה היית נכנס אליו.

בצילומי מסך, כולם צופים. מי שרוצה אח"כ להתעמק בנושא, ייקח לו בדיוק 1.5 שניות למצוא את המקור לצילום המסך.

Bus Nerd

Active member
על נגישות שמעת?

אם אני עיוור ומשתמש במסך-ברייל או תוכנת הקראה, היא לא תוכל להקריא צילום מסך. אם אני צריך לעשות zoom in כדי לקרוא טקסט קטן, תמונה תהיה מטושטשת.
אם אני צריך תרגום אוטומטי לשפה אחרת, אי אפשר לתרגם תמונה.
אם אני גולש בחיבור נייד שמוגבל במכסה לכמות הנתונים שאני יכול להעביר בחודש, תמונה תופסת יותר מקום מטקסט.
אם אני מחובר לאינטרנט במודם־חיוג באיזורים הכפריים של ארה"ב, התמונה תיטען לאט מדי וטקסט ייטען מהר יותר.
&nbsp
וכו' וכו'.
צילומי מסך אינם נגישים.
ולשים לינק לוקח לך *פחות* מאמץ מלשים צילום מסך.
אתה מסמן אותו בשורת הכתובות, לוחץ ctrl+c (או מקש ימני - העתק) ואז לוחץ ctrl+v (או מקש ימני - הדבק) בשדה ההודעה. זהו. פחות עבודה מצילום מסך ויותר קריא.
&nbsp
ואנחנו *כן* רוצים לקרוא כתבות מלאות. אנחנו לא כאן כדי לראות את העולם דרך המסננת שלך. אנחנו בני אדם בוגרים שרוצים לקבל את מלוא המידע לפני שאנחנו מגבשים את הדעות שלנו. רוב האנשים כן נכנסים לקישורים.
אם לא היו קישורים, לא היה אינטרנט.

משה12333

New member
אבל לא בפורום הזה. זה פורום לא מקצועי. אף אחד לא מתעניין פה

בדקויות אלא בתמונה הגדולה.

זה פורום קליל ולא פורום של אנשי מקצוע. זה פורום של רפרוף לשם הנאה.

פורומים מקצועיים הם שונים לחלוטין.

משה12333

New member
בפירוש לא נכון. הפורום מאפשר למשתמשים בו לנהוג בקלות דעת

ובהומור כי זה פורום עממי פתוח לכולם ולא פורום מקצועי סגור.

אופיו של הפורום הוא קליל.

מצאתי את המקור שלך:

[URL]http://www.mynet.co.il/articles/0,7340,L-3992474,00.html[/URL]

לא בכדי הסתרת אפילו את המשך הפסקה שציטטת.
"
מיזם התחנה המרכזית מוגדר כתוכנית פינוי־בינוי, בתמיכת משרד הבינוי והשיכון, ומחולק למתחמים הכוללים שטחי מסחר בשילוב עם שטחים ציבוריים. בנוסף, קיים תיאום מלא עם מערכת הרכבת הקלה של חברת נת"ע.
"

למי שמציג בעקשות שלא תהיה רכבת קלה, ברור שלא נוח להראות משפט "בנוסף, קיים תיאום מלא עם מערכת הרכבת הקלה של חברת נת"ע."
אבל לדאבונך, בעידן האינטרנט, אפשר למצא כמעט הכל.

עכשיו בא נראה, הכתבה שציטטת חלק קטן וסלקטיבי ממנה נכתבה בדצמבר 2010. כלומר ההכרזה על מתחם התחנה המרכזית כפרויקט פינוי- בינוי בוצעה לכל המאוחר בשנת 2010 (וכאמור, אני יודע מתי היא בוצעה באמת - הרבה לפני 2010). מי היה ראש עיריית פתח תקוה בשנים האחרונות עד 2010? איציק ברוורמן? הרי ידוע שלא.
כנראה מרוב איציקים התבלבלת...

ראש העיריה שאתה מהלל רק לפני 9 ימים אמר שהפרויקט מחכה לכסף ממשרד התחבורה וששאר המימון יבוא מפעילות של החברה לפיתוח פתח תקוה בהיבטים העסקיים של הפרויקט. הוא לא הזכיר באות אחת לא פינוי- בינוי ולא משרד שיכון.

אבל לך זה לא מפריע להמשיך להציג כאן מצגי שווא מבלי למצמץ וללא שום בושה.

משה12333

New member
הנה. לבד מצאת את המקור לצילום המסך. אתה רואה כמה זה פשוט?

כמה זמן זה לקח לך? יותר מ 1.5 שניות בחיפוש בגוגל?

הרבה יותר זמן ממה שהיה לוקח לי ללחוץ על קישור

אין הסבר על האדיקות שלך לא לתת קישורים, מלבד רצון להקשות על אחרים להגיע למקור שאליו אתה מתייחס בסלקטיביות הנוחה לך.

משה12333

New member
המקור לא מעניין אף אחד. רק הנושא מעניין. המקור מתעמק יותר

מידי בנושא ומחמיץ אותו לחלוטין.

המקור הוא בדיוק המקרה של- "מרוב עצים לא רואים את היער".

(לא רואים את הדבר העיקרי והחשוב מרוב פרטים).

משה12333

New member
אתה לא מבין. זאת השפה היום באינטרנט. זה נראה לך חריג כי אתה

לא שייך לדור המחשבים הזה. כל ההודעות היום באינטרנט הן קללות של גולשים נגד גולשים.

כמו שפעם היו נפגשים והולכים מכות, כך היום נפגשים באינטרנט והולכים מכות דרך המקלדת.

Bus Nerd

Active member
משה, תקשיב

אם תשכיל לחשוב על מה שאומרים לך ולהבין שגם אתה, כמו כל אחד טועה לפעמים, ואם תשכיל לתת סימוכין לדבריך באמצעות קישורים ולא רק צילומי מסך, וללחוץ על קישורים שאנשים אחרים שולחים כדי לקרוא וללמוד, אולי דיבור איתך יהיה פחות מתסכל לאנשים אחרים ולכן לא יתנהגו אליך בגסות.

הוא לא טועה. הוא מטעה ביודעין.

הוא לא מביא קישורים מכיוון שהוא רוצה להציג את מה שנוח לו באופן סלקטיבי.
מי שבאופן קבוע ועקבי נוהג באופן כזה, אינו אדם שטועה במקריות ומתוך חוסר ידע, אלא שבכוונה מתכוון לנסות להטעות ולהציג מצגי שווא.
הוא יודע היטב שמה שהוא מציג אינו נכון, אבל זה לא מפריע לו.

Bus Nerd

Active member
אני לא חושב שהוא יודע שהוא טועה

אני חושב שזו בעיה פסיכולוגית/פסיכיאטרית/ניורולוגית אצלו. אחרת הוא לא היה כל כך אובססיבי לגבי זה. אין לו מה להרוויח מלהטעות אנשים כאן (אף אחד לא קונה את השקרים האלו כאן), והקיבעון המחשבתי שלו מזכיר לי התנהגות של כמה אנשים שהכרתי בעבר (שהיו חברים טובים שלי בזמנו) שנמצאו על ספקטרום האוטיזם. ואני לא אומר את זה כדי להעליב, חלילה, יש הרבה אנשים על הספקטרום שלא יודעים שהם על הספקטרום ומצליחים לתפקד כבני אדם נורמטיביים, רק עם כל מיני מוזרויות והתנהגויות אובססיביות.

משה12333

New member
זו לא הטעייה. הפרשנות כהטעייה היא ממס' סיבות שבכלל לא

קשורות לתוכן ההודעה.

ההודעה הופכת להיות רק לתירוץ וחשיבותה מתפוגגת לעומת הפרשנות.

למעלה