התחרות בכנות התבטלה...

ללללללללאאאא ../images/Emo2.gif

זה לא פיירר. ממש רציתי תחרוווות! ובגלל התחרות בכנות לא יצאתי לניר דוד!!!!!!! איזה חראאאא אוףף!!!

SHoooKoLaTa

New member
אתם יודעים איזו מחלה?!?

יאוווו, אני ממש מצטערת לכל מי שתכנן ללכת ויתבטל לו..

OHIO

New member
אין שוםםםם מחלה!

כנראה שיש משו בכנות ולא רוצים להדביק.... הבנתם? עובדה שאת הדרסז' כן מקיימים

aloniguy

New member
את האמת

אין משהו מדבר יש אצלנו סוס עם חיידק מסויים שהוא לא מדבק אבל ביטלו את התחרות בגלל החשש שאנשים יבואו ויתחילו להגיד כל מני שטויות שאולי זה מדבק ויתחילו לקטר... ואנחנו בטוחים שזה לא מדבק ויש אישור מהווטרינר.

יאאא איזה חראאאא!!!!

מי יקטר?! מי שיקטר נביא לו מכות!! חחחח אוףףףף רציתי לצאת לתחרות הזאתי כל כךךךךךךך!!!!!!!!

narretrulz

New member
איזה הקלה!

רק פחדתי שלא תתחיל מגפהכמו בעונת 2001-2002 שיצא שהעונה התחילה רק בפבואר ככה בגלל השפעת. חפיף כולה תחרות אחת וקטנה.....אחרי זה יש עוד את ניר דוד-ליגה וכנות אף אי איי (אם לא בנכנות אז טוח יעבירו למקום אחר)

אני מקווה שזה יהייה בכנות!!!!

בכנות הכי כייף להתחרות חוץ מזה שהמגרש שלהם ענק אז יש זמן לחשוב בין מכשול למכשול ולתכנן תפניות.. במיוחד שהמסלול של האף אי איי בנוי בצורה קשה..

OHIO

New member
יאללה מה אתם בוכים?

סך הכל תחרות מסכנה... אחת.... לא ביג דיל! בינתיים יש לענף שלכם הכי הרבה תחרויות... בחופש בכיתם שבגלל הליגה לא יהיו לכם תחרויות... והוסיפו לכם גם את אליפות הצפון וגם את אליפות המרכז... והרי יש חוק שאומר שחייבים 4 דירוגים לאליפות אז כבר נוספו לכם איזה 8 תחרויות! אתם האחרונים שיכולים להתלונן על משהו...

narretrulz

New member
כן אבל עדיין

זה רק הופך את ההתמכרות שלנו לקשה הרבה יותר.

../images/Emo45.gif נכוווווןן!!! אני סופרת ימים

בגלל התחרויות האלו!!!!! ועכשיו במקום שישארו לי לספור רק 4 ימים אני צריכה ליספור עד יום חמישי שבוע הבא!!!

Shai Felton

New member
נעם אמר לי שהעבירו את זה ליום שבת

אלב אני לא סגורה על זה...... הוא אמר שהיה להם טעות בתאריך אבל הוא צריך לבדוק את זה.... טחחחח....אולי תצטרכי לחכות עוד קצת.......

לא מפסיקים לבאס אותי פה, אה!?!?!

אנשים מעצבניייייייים!! ארררררר טוב נו לפחות אבא שלי יוכל להיות בתחרות כי הוא יחזור עם אמא בים שישי מחו"ל..

Shai Felton

New member
אוף זה מבלבל.....

בכל המקומות כתוב שזה ב-16 מה הוא המציא לי שהעבירו ל-18?! אוווףףףף..... טוב נחכה להזמנה מההתאחדות

למעלה