לאאאאאאא!! השאלתי... חחחח
C charliebr New member 7/10/03 #34 האף אי איי תמייייד בכנות... לא נראה לי שיזיזו את זה מכנות.... עד אז בטח זה יעבור.... איזה הגזמה כולא ביטלו תחרות אחת וכבר אתם בטוחים שחצי עונה הולכת.... ששש לא לפתוח את הפה....
האף אי איי תמייייד בכנות... לא נראה לי שיזיזו את זה מכנות.... עד אז בטח זה יעבור.... איזה הגזמה כולא ביטלו תחרות אחת וכבר אתם בטוחים שחצי עונה הולכת.... ששש לא לפתוח את הפה....
A aloniguy New member 7/10/03 #39 תגובה לפי מה שאני יודע לא יזיזו את האף אי איי מכנות כי המנ'ז בדיוק במידות של המסלול שהם שולחים (לא כנות מחליטה על המסלול שולחים מסלול מיוחד מהאף אי איי) עד שלא יבנו מגרש באותו גודל זה ישאר בכנות.
תגובה לפי מה שאני יודע לא יזיזו את האף אי איי מכנות כי המנ'ז בדיוק במידות של המסלול שהם שולחים (לא כנות מחליטה על המסלול שולחים מסלול מיוחד מהאף אי איי) עד שלא יבנו מגרש באותו גודל זה ישאר בכנות.
T TauraMan New member 7/10/03 #40 גאד!../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif רק שלא יבטלו את התחרות שבניר דוד!!! *מחזיקה אצבעות*
N narretrulz New member 7/10/03 #42 אם זה באמת סטרינגלס כמו שאומרים זאת אחת המחלות הכי מדבקות שיש.....אבל אולי זה לא...מי יודע
A aloniguy New member 7/10/03 #45 אני יודע מה זה ואני אומר זשה בדוק אומרים שאם יש סטרינגלס אז יש חום גבוה ויוצא הרבה נזלת מהאף אין לו אף אחד מהסימנים האלו אז לא לדאוג זה אולי דומה אבל זה לא זה.
אני יודע מה זה ואני אומר זשה בדוק אומרים שאם יש סטרינגלס אז יש חום גבוה ויוצא הרבה נזלת מהאף אין לו אף אחד מהסימנים האלו אז לא לדאוג זה אולי דומה אבל זה לא זה.