התחרות של הפורום

רוצים לזכות בספר "הסוד" וכניסה לסמינר?

פורום הסוד בתפוז, בשיתוף עם אתר הסוד הישראלי הרשמי מזמינים אתכם לשתף אותנו במסגרת השרשור בטיפ האולטימטיבי שלכם לחיים טובים. שלושת הזוכים שיציעו את הטיפים המוצלחים ביותר ואשר ייבחרו על ידי הנהלת הפורומים ייזכו בשלושה כרטיסי כניסה לסמינר משיגי היעדים של בוב פרוקטור, אשר יתקיים ביום שני, ה-24 בדצמבר, בין השעות 9:00 - 18:00 בבית ציוני אמריקה, תל אביב. 20 גולשים נוספים שייבחרו על ידינו יקבלו את הספר "הסוד" בגרסתו העברית. את הטיפים שלכם ניתן להעלות עד ה-22.12 בשעה 12:00. שימו לב: במקביל להעלאת ההודעה בשרשור עליכם לשלוח במסר אישי לשם משתמש זה את שמכם המלא וכתובתכם למשלוח דואר. גולשים אשר לא יעשו זאת לא יוכלו לזכות בתחרות. אז מה הטיפ שלכם? לתקנון התחרות

liatkz

New member
הטיפ שלי

בנו הצלחה בצעדים קטנים, תרגלו את השינוי בו אתם רוצים במקום שבו לא מכירים אתכם, וכשתהיו מיומנים בהוויתכם ב- beeing שלכם לאחר השינוי, תרגלו על סובב קרוב. עשו כל יום משהו למען עצמכם, הציבו עצמכם בראש זרימת האנרגיה ואז תוכלו לתת לכל השאר ממקום מלא, ממקום של שפע. ליאת צור ליווי והעצמה למימוש הפוטנציאל האישי. קיבוץ כברי 25120

AYALA15

New member
הטיפ שלי

אל תקחו הכל ללב, לימדו להשלים עם חוסר השלימות, היו מודעים לאפקט כדור השלג של חשיבתכם, הניחו גם לאחרים להינות מהתהילה או בקיצור פרגנו ובעיקר חיו בהווה, כי עכשיו זה כל מה שיש! :]

מאיה28ח

New member
הטיפ האולטימטיבי שלי:לחיות את החיים כאילו כל

יום הוא היום האחרון.....

Adolphe

New member
טיפ

שינוי צורת המחשבה שלך - תוביל לשינוי צורת ההרגשה שלך.

LLLSSS

New member
הטיפים שעזרו לי לחיים טובים יותר../images/Emo9.gif

1.קחו בחשבון ,שאהבה והשגים גדולים קשורים בלקיחת סיכונים גדולים. 2.כאשר אתם מפסידים על תחמיצו את השיעור. 3.זכרו את שלושת ה"כ": כבוד לעצמי כבוד לאחרים כבוד לכל הפעולות שלי. 4.זכרו שלא לקבל את מה שאתם רוצים ,הוא לפעמים מזל גדול. 5.למדו את החוקים כדי שתוכלו להפר אותם כראוי. 6.אל תניחו למחלוקת קטנה להרוס ידידות גדולה. 7.כאשר תבינו שעשיתם שגיאה עשו צעד מיידי לתיקונה. 8.בלו זמן לבדכם בכל יום. 9.פתחו את לבכם לשינוי , אך אל תוותרו על הערכים שלכם. 10.זכרו ששקט הוא לפעמים התשובה הטובה ביותר. 11.חייו חיים טובים ומכובדים .כדי שכאשר תהיו מבוגרים תוכלו להסתכל לאחור ולהנות מהם שוב. 12.אווירה של אהבה בביתכם היא היסוד לחייכם. 13.בחילוקי דעות עם אהובים .התמודדו עם המצב הנוכחי . על תעלו בעיות מן העבר. 14.חלקו את הידע שלכם ,זו הדרך לחיות חיי נצח. 15.היו עדינים עם האדמה. 16.פעם בשנה בקרו במקום שמעולם לא הייתם בו. 17.זכרו שהידידות הטובה ביותר היא זו שבה אתם אוהבים את האחר יותר ממה שאתם זקוקים לו. 18. העריכו את הצלחתכם ביחס למה שעליו ויתרתם למענה. 19. התייחסו לאהבה ולבישול בקלילות.

LLLSSS

New member
והנה הטיפ שאני שולח לתחרות:

העריכו את הצלחתכם ביחס למה שעליו ויתרתם למענה. טיפ נכון שעזר לי מאוד בחיים.

mashkiayeruka

New member
הסוד שלי- הסתכלו אך ורק פנימה, לעולם לא החוצה

ובמילים אחרות- האמת שלנו, נמצאת בתוכנו. לא אצל אף אחד אחר. זה לא משנה ולא חשוב מה יש (או אין) לאחר. זה משנה מה יש (או אין) בתוכי. זה קשור ל"קלישאה" של לראות את הטוב בכל. אם נביט פנימה, נסיר מעלינו את רגשות הקנאה והתחרות וכן את התיסכול שרגשות אלה גוררים אחריהם. בתוך כל אחד ואחת מאיתנו יש המון טוב, וצריך פשוט להתמקד שם, ולא לסטות ממנו. מי שיתמקד באור הפנימי של עצמו יצליח להשפיע טוב ואור גם על הסביבה. אני חיה בדרך זו, ואספר משהו קטן לגבי חיי האישיים. אני עובדת במקצוע חופשי (עורכת דין), במשרה "טובה" ואני בעלת תואר מתקדם מהאוניברסיטה. יש לי גם, ברוך ה', ילדים קטנים ומקסימים. לו הייתי מסתכלת החוצה, מה אנשים ב"מעמדי הסוציואקונומי" עושים, הייתי בוודאי לוקחת משכנתא, קונה מכונית יפה שולחת את ילדי לבתי ספר שנחשבים מעולים. אך מכיוון שאני מחפשת את האמת בתוכי, ידעתי שאני צריכה להגיע למקום בו אוכל לסייע לאחרים למצוא את הטוב. הגעתי לשכונת "מצוקה" (כפי שאוהבים להגדיר שכונות כאלה בלקסיקון הישראלי) שכל הדירות בה הן בבעלות עמידר (דיור ציבורי). אני חיה בדירה קטנטנה, מקסימה, בהסדר מיוחד עם חברת עמידר. חברים שמגיעים לביקור מגיעים מתנשפים לקומה האחרונה ושואלים- איך את חיה כאן, כל כך הרבה מדרגות, והבניין הזה ממש נראה נורא, מה יש לך בעייה כלכלית? אני מספרת להם על הסיוע המשפטי שנתתי למשפחות רבות כאן, על השכנים המקסימים, על גן הילדים האינטגרטיבי והמיוחד שהקמתי יחד עם עוד כמה אנשים טובים ועוד. הדירה, שנראית לאנשים רבים נראית (מבחוץ) כמו הדבר המוזנח ביותר, היא בשבילי בית חם ואוהב. כך גם לגבי אנשי השכונה. אגב, אני נוסעת בעיקר באוטובוסים (נפלא לגלות אנשים מעניינים, נסו פעם לדבר עם מי שיושב לידכם) והרכב המשפחתי שלנו הוא חיפושית מודל 71. אני חושבת שיש לי חיים נפלאים, וגם לבן זוגי המקסים ולידינו שיהיו בריאים מאושרים ומתוקים כפי שהם עכשיו.

kikona126

New member
יופי של תובנות (טיפים)

אני במיוחד אהבתי את מספר 8, שכן אני תמיד ממליצה על "זמן אומן" לאנשים. אכן חשוב כל יום, אבל השקעה של שעה - שעתיים פעם בשבוע (שעתיים שלמות) זה גם חשוב
לא יודעת למה, אבל מה שכתבת מזכיר לי קצת את דרך האמן
ואם זה לא משם, אז אני ממליצה בחום על הספר
(של קמרון)

חנוש189

New member
מעולה! אני הכי מאמינה במספר 12

12.אווירה של אהבה בביתכם היא היסוד לחייכם.

YULI9

New member
שני טיפים../images/Emo140.gif

1 . לשים שלט מול העיניים "להתרגז זה להעניש את עצמך על טיפשות של אחרים" - להשתדל להתרגז כמה שפחות. 2. כשמישהו פוגע בנו לבדוק ולקחת מתוך דבריו את החלק ששייך לי - מה אני יכול ללמוד על עצמי? להשאיר לו את החלק שלו- בעיה שלו. כפי שאמרה לי אשה מאוד חכמה "מה ששלך ,שלך, מה ששלו , שלו. מה יש כאן להפגע?"

למעלה